מים - אוסמוזה? פילטר? מבקש להתמקד
שלום לכולם,
לאחר חיפוש כאן בפורום, אני לא בטוח שקראתי את התשובה הנכונה (אם קיימת).
כיום יש לי בבית שתי מערכות סינון - סנן חיצוני על הברז הראשי שתפקידו להפחית אבנית. סנן נוסף ממוקם מתחת לכיור. החיצוני הוא ״הרדלס פרו״ של גל עדן והפנימי הוא H-104 של אברפיור. הבנתי (ואולי הבנתי לא נכון?) שהסננים האלה לא מספיקים בשביל מכונת הקפה. קראתי כאן המלצות על מערכת ה־BWT, אבל אני כן מקבל המלצות נוספות להשתמש במערכת אוסמוזה הפוכה + מנרליזטור. השאלה היא ״מה עדיף״? אגב, האוסמוזה עליה אני מדבר היא תוצרת omnipure אותה אני יכול לקבל מאחד הלקוחות שלי במחיר הוגן.
לאחר חיפוש כאן בפורום, אני לא בטוח שקראתי את התשובה הנכונה (אם קיימת).
כיום יש לי בבית שתי מערכות סינון - סנן חיצוני על הברז הראשי שתפקידו להפחית אבנית. סנן נוסף ממוקם מתחת לכיור. החיצוני הוא ״הרדלס פרו״ של גל עדן והפנימי הוא H-104 של אברפיור. הבנתי (ואולי הבנתי לא נכון?) שהסננים האלה לא מספיקים בשביל מכונת הקפה. קראתי כאן המלצות על מערכת ה־BWT, אבל אני כן מקבל המלצות נוספות להשתמש במערכת אוסמוזה הפוכה + מנרליזטור. השאלה היא ״מה עדיף״? אגב, האוסמוזה עליה אני מדבר היא תוצרת omnipure אותה אני יכול לקבל מאחד הלקוחות שלי במחיר הוגן.
כאמור, בצעתי חיפוש בפורום וראיתי, בין היתר, את השרשור הזה: קישור. אני לא מחפש ״לשמור על המכונה״ לעד - ברור לי לגמרי שבשלב כזה או אחר ידרש טיפול ניקוי אבנית. הנקודה היא שאני לא מוצא תשובה לשאלה איזה מים ״עדיפים״ - האם אוסמוזה עם מינרליזטור או פשוט להתקין את ה־bestmax (כאמור, יש לי מסנן, או, יותר נכון, ״מפחית״ אבנית על הברז הראשי). מזכיר, המכונה היא לה־מרזוקו (הבנתי, ולא בטוח שהמידע הזה נכון, שיש עניין עם החומר ממנו עשויים הדודים במכונה הזאת שקצת רגיש יותר למים לא מטופלים).
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תקרא כאן
viewtopic.php?f=71&t=372647&hilit=%D7%9 ... 7%96%D7%94
למה להגיע למצב שהמכונה היקרה שלך צריכה טיפול אבנית?
וגם זול לקבל מים מתאימים, אז למה לא?
viewtopic.php?f=71&t=372647&hilit=%D7%9 ... 7%96%D7%94
למה להגיע למצב שהמכונה היקרה שלך צריכה טיפול אבנית?
וגם זול לקבל מים מתאימים, אז למה לא?
אני לא מסתכל על זול או יקר, אלא על ״צריך לא צריך״ ואם צריך, איזה. את הצריך לא צריך עברתי - צריך. עכשיו אני מנסה להבין בדיוק מה אני צריך. בעיקרון, ההתלבטות שלי היא בין ה־Bestmax לבין אוסמוזה (ושם, בין מערכת תוצרת omnipure לבין מערכת Microfilter m9) - הייתי שמח לדעת אם למישהו יש תשובה לשאלה (ולתת־שאלה, אם רלוונטי)