בעיה חדשה בPS4
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1209
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 14 פעמים
היי
אני לא יכול להיכנס דרך הקונסולה לחנות אפליקציות למנוי. דרך הנייד או המחשב אני כן יכול. אין לי מושג מה הבעיה...חיבור האינטרנט תקין ואין בעיה לשחק. גם אין בעיה עם הרשת עצמה, כי אני רואה במסך נטפליקס וכו'. למישהו יש מושג? מקונסולה מעודכנת כבר עם העידכון האחרון.
אני לא יכול להיכנס דרך הקונסולה לחנות אפליקציות למנוי. דרך הנייד או המחשב אני כן יכול. אין לי מושג מה הבעיה...חיבור האינטרנט תקין ואין בעיה לשחק. גם אין בעיה עם הרשת עצמה, כי אני רואה במסך נטפליקס וכו'. למישהו יש מושג? מקונסולה מעודכנת כבר עם העידכון האחרון.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
מה בדיוק זה אומר אני לא יכול?11/03/2023 20:12ivanhoe888 כתב: היי
אני לא יכול להיכנס דרך הקונסולה לחנות אפליקציות למנוי. דרך הנייד או המחשב אני כן יכול. אין לי מושג מה הבעיה...חיבור האינטרנט תקין ואין בעיה לשחק. גם אין בעיה עם הרשת עצמה, כי אני רואה במסך נטפליקס וכו'. למישהו יש מושג? מקונסולה מעודכנת כבר עם העידכון האחרון....
כשאתה לוחץ על החנות, מה קורה?
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

Please wait...
וזהו. כנ"ל לגבי ה-PSPLUS.
מחכה ומחכה...וכלום.
וזהו. כנ"ל לגבי ה-PSPLUS.
מחכה ומחכה...וכלום.
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

עשיתי משהו דומה, וכל השמירות הלכו. אנסה עוד פעם (עכשיו כבר אין מה להפסיד...)14/03/2023 16:13gal-cohen כתב: תכניס את המכשיר למצב של rebuild database
זה יפתור לך את הבעיה, מבלי לפגוע לך בשמירות וזיכרון....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

אאוץ'14/03/2023 16:46ivanhoe888 כתב: עשיתי משהו דומה, וכל השמירות הלכו. אנסה עוד פעם (עכשיו כבר אין מה להפסיד...)...
אבל אם היה לך מנוי פלוס אז השמירות מוגנות בענן, ואת המשחקים תמיד אפשר להוריד מחדש.
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

לא נראה לי...כשאני מעלה את המשחק, הוא רק מראה לי NEW GAME ולא CONTINUE15/03/2023 8:04gal-cohen כתב: אאוץ'
אבל אם היה לך מנוי פלוס אז השמירות מוגנות בענן, ואת המשחקים תמיד אפשר להוריד מחדש....
-
ivanhoe888
-
- חבר ותיק

אכן, פשלתי כאן. 

- gal-cohen
- חבר מכור קשה

טוב, אז אולי זו באמת הזדמנות להתחיל מחדש..
אם נניח יש לך משתמש ישראלי, אז הייתי כבר מנצל את ההזדמנות לבטל אותו ולעשות אמריקאי או אפילו אנגלי, ולו בכדי להוזיל מחירים גם של משחקים וגם של שירותי ה ONLINE.
אם נניח יש לך משתמש ישראלי, אז הייתי כבר מנצל את ההזדמנות לבטל אותו ולעשות אמריקאי או אפילו אנגלי, ולו בכדי להוזיל מחירים גם של משחקים וגם של שירותי ה ONLINE.