מחפש לקנות אלקטרה מיקרו קאסה

מכונות קפה, מטחנות, קליה ואביזרים
שלח תגובה
הקיפוד פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 59
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

מטופחת. עדיף בצבע זהב. אם מישהו רוצה להשתדרג...

הקיפוד פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #2 

אפשר להחליף גם בלה פבוני יורופיקולה משופצת, עם תוספת כסף כמובן

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #3 

אם השיקול המרכזי הוא עיצוב אז אני יכול להבין את המעבר הזה, אבל אם אתה רוצה לקבל אספרסו יותר טוב אז אני מעריך שתוספת של מד לחץ לראש החליטה תהיה משמעותית יותר מקפיץ ההחזרה של האלקטרה. ואת זה אני כותב כאחד ששדרג מאלקטרה ל-Flair 58 ידנית לגמרי שכוללת מד לחץ כזה. אין שום סיכוי שאחזור בחזרה לאלקטרה, גם לא החלפה ראש בראש.

גם האלקטרה וגם היורופיקולה מאתגרות את המשתמש במידה דומה כשזה מגיע ליציבות טמפרטורה (במיוחד בין שוטים), אבל אם החלטת לעבור מיורופיקולה לאלקטרה אני מניח שאתה מודע לנושא הזה ויכול לחיות איתו.

הקיפוד פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

תודה רבה. היציבות זה באמת סרט מארץ הסרטים. הרעיון של מד לחץ מעניין ואבדוק אותו בהחלט! ידעתי על האופציה אבל מעולם לא ממש בדקתי אותה לעומק. זה לא מסובך לייצר לחץ קבוע?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #5 

הלחץ לא צריך להיות יציב ב-100%. אם המחוג מראה תזוזות קלות כשאתה מנסה לייצר לחץ קבוע זה לא באמת משנה שום דבר, וכמובן שהיתרון הגדול הוא דווקא בפרופילים של לחץ משתנה שבהם המחוג ממש לא צריך להיות קבוע.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #6 

ועוד משהו. אם לא בוער לך לשדרג, חכה כמה חודשים עד שה-Argos תגיע לשוק. אם היא תעמוד בהבטחה אז יש לה אינספור יתרונות בהשוואה למכונות של אלקטרה ולה פבוני, ובמחיר מאוד תחרותי. שווה לדעתי לחכות.

הקיפוד פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #7 

מעניין מאוד. כך אעשה

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #8 

הדמיון היחיד בין האלקטרה, הפאבוני והפלייר הוא היותן מכונות מנוף. הן שונות מהותית אחת מהשניה. מה שיתאים לאחד לא יתאים לאחר. האלקטרה תתן מנות די עקביות והרבה יותר קלה לשימוש. האחרות מאפשרות יותר משחקים ופחות עקביות.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #9 

לאלקטרה יש עקביות בפרופיל הלחץ, אבל מבחינת טמפרטורה בין שוטים היא אחת המכונות הכי פחות עקביות. יש מכונות שעולות עשירית שיותר יציבות ממנה. מהבחינה הזו יש לה הרבה מהמשותף עם מכונות מנוף-דיפר אחרות כמו הלה-פאבוני.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #10 

תסלח לי אבל אין לזה שום משמעות. המכונה מוציאה קפה מעולה ובעקביות. היא לא תתאים למי שמכין יותר משלוש מנות ברצף, ולמחפשי המשחקים והדיוק בטמפרטורה ולחץ לסוגי קפה מיוחדים. היא כן תתאים למי שמחפש קפה טוב וייחודי. הרבה יותר פשוטה לשימוש ממכונות מנוף לא-מקצועיות אחרות.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #11 

בטח שיש לזה משמעות. כבר השוט השני הרבה יותר חם מהראשון. אני יודע שהייתה לך אלקטרה לא פחות שנים משהייתה לי, אבל התגובה הזו פשוט הזויה בעיני. זה כאילו שאנחנו לא מדברים על אותה מכונה.

ולגבי פשטות שימוש, פלייר 58 יכולה להוציא בחצי מהזמן פי כמה יותר שוטים ועם יציבות טמפרטורה טובה יותר. אז אולי ייקח לך עוד שעה או שעתיים נוספות להיות מספיק מיומן כדי להצליח בזה, אבל עם האלקטרה לא תצליח לקבל את זה גם אחרי אלפי שעות שימוש. לא סתם אני אומר שלא הייתי חוזר לאלקטרה מהפלייר גם אם היית משלם לי.

שלח תגובה

חזור אל “לוח מכונות ומוצרי קפה”