קניתי את המחשב הזה
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46347
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
וגם: לא כתבת לאיזה משחקים זה מיועד (מבחינת רזולוציה של מסך ורענון).
לדעתי 8*2 של ddr5 זה פשוט הזוי. 16*2 זה לא יקר במחירים של היום.
ובחיאת תתעקש על ספק כוח פחות גנרי. זה כרטיס מסך מפלצתי מבחינת הדרישות שלו
לדעתי 8*2 של ddr5 זה פשוט הזוי. 16*2 זה לא יקר במחירים של היום.
ובחיאת תתעקש על ספק כוח פחות גנרי. זה כרטיס מסך מפלצתי מבחינת הדרישות שלו
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73257
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
אם כבר קנית - מה בדיוק עוזר לשאול? מה עוזר להתייעץ אחרי קניה?
ת'רד הזוי.
ת'רד הזוי.
- Huber
- חבר במועדון HT

viewtopic.php?f=74&t=380079
והתרד הכפול שלך בזבוז של זמן של כולם, אז? אתה מעלה תרדים חסרי משמעות, אני מגיב באותה רמה.
כבר פתחת תרד התייעצות (ראה למעלה), אנשים טרחו, השקיעו מזממנם וענו לך, ובסוף קנית בלי להתייחס לשום דבר שציינו שם. עכשיו אתה פותח עוד תרד אחרי שהתעלמת מכולם ודורש מכולם שוב להתייחס אליך, ואח"כ עוד אומר לי איך ומה להגיב.
אמרתי כבר - הזוי.
והתרד הכפול שלך בזבוז של זמן של כולם, אז? אתה מעלה תרדים חסרי משמעות, אני מגיב באותה רמה.
כבר פתחת תרד התייעצות (ראה למעלה), אנשים טרחו, השקיעו מזממנם וענו לך, ובסוף קנית בלי להתייחס לשום דבר שציינו שם. עכשיו אתה פותח עוד תרד אחרי שהתעלמת מכולם ודורש מכולם שוב להתייחס אליך, ואח"כ עוד אומר לי איך ומה להגיב.
אמרתי כבר - הזוי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

מה שאני יודע על קוגר, זה גם מה שאתה יודע: 1. פומה, פנתר אמריקאי ; 2. כינוי לאישה מבוגרת יחסית המשתובבת עם גברים צעירים ממנה....
אז כן, זה לא ספק כוח של חברה מוכרת, שידכת אותו לכרטיס מסך שדורש הרבה. בעיני לא שילוב נכון.
לגבי הזיכרון, כן. זה לא הגיוני להרכיב במערכת הזו תוצרת זיכרון של 8X2. נניח אם מדובר בעניין כספי אז 16X1 ובעתיד להוסיף עוד 16. המחירים היום נמוכים יחסית.
לא כתבת שוב באיזה רזולוציה הוא ישחק, כי לפורטנייט ב-1080 אפשר להרכיב מחשב בחצי מהסכום הזה.
ודבר אחרון, @Huber צודק לגמרי. אם כבר קנית, אז לא ברור למה אתה שואל. אתה שואל כדי לבטל ? כדי לשדרג ? כדי לעשות מה ?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

עורך:01/02/2023 10:49ChinggisKhan כתב: מה שאני יודע על קוגר, זה גם מה שאתה יודע: 1. פומה, פנתר אמריקאי ; 2. כינוי לאישה מבוגרת יחסית המשתובבת עם גברים צעירים ממנה.
אז כן, זה לא ספק כוח של חברה מוכרת, שידכת אותו לכרטיס מסך שדורש הרבה. בעיני לא שילוב נכון.
לגבי הזיכרון, כן. זה לא הגיוני להרכיב במערכת הזו תוצרת זיכרון של 8X2. נניח אם מדובר בעניין כספי אז 16X1 ובעתיד להוסיף עוד 16. המחירים היום נמוכים יחסית.
לא כתבת שוב באיזה רזולוציה הוא ישחק, כי לפורטנייט ב-1080 אפשר להרכיב מחשב בחצי מהסכום הזה.
ודבר אחרון, @Huber צודק לגמרי. אם כבר קנית, אז לא ברור למה אתה שואל. אתה שואל כדי לבטל ? כדי לשדרג ? כדי לעשות מה ?...
@Huber צודק לגמרי פעמים. לא שמתי לב שכבר פתחת שרשור וכבר ענינו בו. למה לפתוח שרשור נוסף ???
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
מחשב יקר שלא בנוי טוב.
המחשב יעבוד לשימושים שציינת,
תתחדש ולהבא תתייעץ לפני ולא אחרי.
המחשב יעבוד לשימושים שציינת,
תתחדש ולהבא תתייעץ לפני ולא אחרי.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Huber
- חבר במועדון HT

...
הוא כבר פתח תרד התייעצות. וניסו לעזור לו. הוא התעלם וקנה מה שהוא רצה ועכשיו הוא מבזבז שוב את הזמן של כולם.
אנשים כאלו צריך לחסום בפורומים.