ביום שני התקינו לי מחמם מים בגז, רינאיי 17e
הותקן במסתור כביסה שנמצא בחדר מקלחת, מחובר בטור לדוד שמש, כמו שצריך.
נראה שהוא עובד, (נורית חיווי נדלקת שאני פותח ברזים, והתקלחנו כל השבוע במים חמים)
אבל, אתמול אישתי התקלחה, שהברז היה על הכי חמים זה היה לה רותח מידי, אז היא שמה לכיוון האמצע, אחרי כמה דק נגמרו המים וגם מעבר להכי חמים לא עזר, אז היא יצאה ואמרה שאין מים חמים.
הלכתי לבדוק, פתחתי ברז מים, לקח איזה 20 שניות והגיעו מים חמים, אז נכנסתי להתקלח (מדובר ב3 דק אחריה)
ולי כן היו מים חמים, אבל שהברז על הכי חמים.
התקלחתי בערך 10 דק בלי בעיה.
האם המכשיר תקול? מה אני מפספס?
הטמפרטורה בבקר הייתה 46 והעליתי אותה ל48 אמרתי אולי זה יעזור.
ניסיתי לחשוב אולי היא התקלחה ממים חמים שהיו בדוד, וברגע שהם נגמרו המחמם מים לא נכנס לפעולה, ומשום מה רק אצלי נכנס... לא יודע
בכל מקרה אמשיך לבחון ומחרתיים אתקשר לטכנאי שהתקין
אם למישהו יש השערות מוזמן לפרט
ואשמח לדעת על כמה אתם שמים את הבקר (וכן גם אישתי אוהבת מים רותחים במקלחת)
חימום מים בגז - נגמרו המים
-
tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
- nadavya
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 849
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
יש לי מחמם דומה, ההמלצה שאני קיבלתי היא לשים על 42 בחורף. בקיץ אפשר להוריד ל40 כדי לחסוך בגז.
הבעייה שאתה מתאר לא הגיונית. לא יכולים להיגמר המים החמים כי המחמם עובד ברגע שפתחת את הברז. במקרה שלך בגלל הדוד, יש חיישן שבודק את הטמפרטורה של המים ואם המים שיוצאים מהדוד לא מספיק חמים אזי הוא מפעיל את החימום בגז. אולי החיישן לא טוב, כמו כן צריך לראות אולי יש בעייה בהצתה או באספקה של הגז.
הבעייה שאתה מתאר לא הגיונית. לא יכולים להיגמר המים החמים כי המחמם עובד ברגע שפתחת את הברז. במקרה שלך בגלל הדוד, יש חיישן שבודק את הטמפרטורה של המים ואם המים שיוצאים מהדוד לא מספיק חמים אזי הוא מפעיל את החימום בגז. אולי החיישן לא טוב, כמו כן צריך לראות אולי יש בעייה בהצתה או באספקה של הגז.
"דעה זה כמו רק#ום לכל אחד יש", הקוף
- carmonle
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1401
- שם מלא: ערן כרמון
- נתן תודות: 94 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אצלי הטמפרטורה כעת במחמם הגז 39 מעלות (תלוי טמפרטורה חיצונית) מגיע גם ל-41/42. אין כל סיבה לחמם ל-48 ולהשתמש במים קרים להוריד טמפפרטורה שלא נקבל כוויה
בשימוש בזרם מים חלש המים לא חמים ונדרש זרם מים יחסחת חזק על מנת שהמחמם יכנס לפעולה (אולי ניתן לכיוון ע"י החברה) - ככה אצלי 12+ שנים והמכשיר שלי הוחלף לפני שנה +
כאשר המחמם בפעולה יש אצלי בתצוגה אינדיקציה - אור כתום שכבוי כאשר מדובר בזרם מים חלש
בשימוש בזרם מים חלש המים לא חמים ונדרש זרם מים יחסחת חזק על מנת שהמחמם יכנס לפעולה (אולי ניתן לכיוון ע"י החברה) - ככה אצלי 12+ שנים והמכשיר שלי הוחלף לפני שנה +
כאשר המחמם בפעולה יש אצלי בתצוגה אינדיקציה - אור כתום שכבוי כאשר מדובר בזרם מים חלש
אני השתמשתי הרבה שנים במחמם דירתי על גז והסיבה היחידה שאני רואה זה שהוא לא נכנס לפעולה
אם הוא עובד אז זה מחמם
אצלי היה מודל ישן אנגלי עם נר שדולק וברגע שפתחת את המים הנר מדליק את הלהבות והמים יוצאים רותחים
עבד שנים בלי שום בעיה או אחזקה
אם הוא עובד אז זה מחמם
אצלי היה מודל ישן אנגלי עם נר שדולק וברגע שפתחת את המים הנר מדליק את הלהבות והמים יוצאים רותחים
עבד שנים בלי שום בעיה או אחזקה