YES+ לאנדרואיד TV: עכשיו זה רשמי

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
רמאש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #221 

19/12/2022 18:12  
shayzil כתב:
וואלה הגעתי עכשיו ובדקתי, היה לי עדכון לגירסא החדשה.
אבל... לצערי עדיין אותו טמטום שזה לא זמין ל - LG ואז ברישום הוא רושם שהגעתי למכסת המכשירים (כביכול.....)
...
ביס אמרו לי שנכון לעכשיו אפשר לחבר ליס פלוס 5 מכשירים, כאשר לעניין זה היס פלוס לטלוויזיה בחיבור חא מופרד מהיס פלוס לנייד.
מספיק שאתה מחובר ביס פלוס לנייד ל 5 מכשירים, אז את לא יכול לחבר לשם גם סטרימר אחד של יס.
אז אולי הסיבה שאתה לא יכול להתקין את אפליקציית יס בטלוויזיות LG של שנת 2020 ומעלה, זה גי דרך האינטרנט אתה מנסה להתחבר ליס פלוס עם יותר מ 5 מגשירים? וביס פלוס לטלוויזיה שזה כולל יס פלוב לנייד אפשר באותו הזמן לצפות רק ב 3 מכשירים, למשל אם אתה נמצא בחוץ וצופה ביס דרך טלפון, אז זה לא אפשרי שבאותו הזמן שבבית שלך ש 3 אנשים או יותר יצפו ביס למשל דרך הסטרימר של יס.
לדעתי ביס היו צריכים בנושא של הגבלה במספר חיבורי מכשירים לחברת יס ובנושא של הגבלה במספר המכשירים לצפיה בחברת יס, בלעשות הפרדה בין שירות יס פלוס לנייד לבין שירות יס פלוס לטלוויזיה ולסטרימר.
אז איך אומרים, לא חסרים חסרונות ביס פלוס, לדעתי בינתים ביס דרך לווין יש פחות חסרונות, אבל יש גם יתרונות לא הרבה ביס פלוס כמו הקלטה אוטומטית לשבוע ימים, בחברת סטרימינג אחרת ההקלטה האוטומטית היא ליותר משבוע, בפרטנר טיוי זה לשבועיים
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001198550
ועוד יתרון ביס פלוס שגם קצת יותר ערוצי טלוויזיה באיכות HD מלא.
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2655
נתן תודות: 40 פעמים
קיבל תודות: 349 פעמים

שליחה #222 

זה לא עובד גם אם הסרת את כל המכשירים שמחוברים

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #223 

מישהו הצליח להתקין את האפליקציה עלfire tv ואין לו היה של מסך בלי תמונה ורק אודיו עובד?

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1289
נתן תודות: 57 פעמים
קיבל תודות: 156 פעמים

שליחה #224 

20/12/2022 22:08  
רמאש כתב:
ביס אמרו לי שנכון לעכשיו אפשר לחבר ליס פלוס 5 מכשירים, כאשר לעניין זה היס פלוס לטלוויזיה בחיבור חא מופרד מהיס פלוס לנייד.
מספיק שאתה מחובר ביס פלוס לנייד ל 5 מכשירים, אז את לא יכול לחבר לשם גם סטרימר אחד של יס.
אז אולי הסיבה שאתה לא יכול להתקין את אפליקציית יס בטלוויזיות LG של שנת 2020 ומעלה, זה גי דרך האינטרנט אתה מנסה להתחבר ליס פלוס עם יותר מ 5 מגשירים? וביס פלוס לטלוויזיה שזה כולל יס פלוב לנייד אפשר באותו הזמן לצפות רק ב 3 מכשירים, למשל אם אתה נמצא בחוץ וצופה ביס דרך טלפון, אז זה לא אפשרי שבאותו הזמן שבבית שלך ש 3 אנשים או יותר יצפו ביס למשל דרך הסטרימר של יס.
לדעתי ביס היו צריכים בנושא של הגבלה במספר חיבורי מכשירים לחברת יס ובנושא של הגבלה במספר המכשירים לצפיה בחברת יס, בלעשות הפרדה בין שירות יס פלוס לנייד לבין שירות יס פלוס לטלוויזיה ולסטרימר.
אז איך אומרים, לא חסרים חסרונות ביס פלוס, לדעתי בינתים ביס דרך לווין יש פחות חסרונות, אבל יש גם יתרונות לא הרבה ביס פלוס כמו הקלטה אוטומטית לשבוע ימים, בחברת סטרימינג אחרת ההקלטה האוטומטית היא ליותר משבוע, בפרטנר טיוי זה לשבועיים
https://www.globes.co.il/news/article.a ... 1001198550
ועוד יתרון ביס פלוס שגם קצת יותר ערוצי טלוויזיה באיכות HD מלא.
...
רמי ....אתה לא מעודכן ומטעה פה את הציבור , יס פלוס אפשר לחבר 7 ממירים/סטרימרים באותו בית אב , וניתן להשתמש בכל ה 7 בו זמנית ,
אין יותר את המגבלה של רק 3 בו זמנית , בנוסף ל 7 הסטרימרים הבייתים אפשר לחבר גם 3 ( אולי יותר ) מכשירים ניידים - סמארטפון / טאבלט אלה הם בנוסף ל 7 הבייתיים .

רמאש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #225 

21/12/2022 8:31  
גלובל כתב:
רמי ....אתה לא מעודכן ומטעה פה את הציבור , יס פלוס אפשר לחבר 7 ממירים/סטרימרים באותו בית אב , וניתן להשתמש בכל ה 7 בו זמנית ,
אין יותר את המגבלה של רק 3 בו זמנית , בנוסף ל 7 הסטרימרים הבייתים אפשר לחבר גם 3 ( אולי יותר ) מכשירים ניידים - סמארטפון / טאבלט אלה הם בנוסף ל 7 הבייתיים .
...
אז למה בטלוויזיה ה LG שיש לי משנת 2022 אז שאני מנסה להתקין בה את אפליקציית יס אז כתוב לי דאני עברתי את מספר המכשירים המותר לחיבור ליס דרך האינטרנט כאשר מחוברים לשם 5 מכשירים?

Eliran19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #226 

לפי אתר LGWEBOS (לא רשמי של LG) האפליקציה עלתה לדגמי 2020 ומעלה וניתנת להורדה והפעלה
https://www.lgwebos.co.il/?p=13511

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #227 

21/12/2022 9:40  
רמאש כתב:
אז למה בטלוויזיה ה LG שיש לי משנת 2022 אז שאני מנסה להתקין בה את אפליקציית יס אז כתוב לי דאני עברתי את מספר המכשירים המותר לחיבור ליס דרך האינטרנט כאשר מחוברים לשם 5 מכשירים?
...
זאת שאלה שאתה צריך להפנות לשירות הלקוחות של יס ....וגם לדעתי עדיין אין יס פלוס לסמארט טי וי של LG זה כנראה עדיין לא עובד ,
תפנה אליהם יש להם מענה מהיר וטוב דרך הוואטסאפ .

בכל מקרה אני יכול להעיד מניסיוני האישי אצלי בבית יש 7 סטרימרים שעובדים + 3 ניידים ,
וגם נציג של יס אישר לי בזמנו שניתן להתמש ב 7 סטרימרים ואפילו כל ה 7 בו זמנית !! ....כמו שכתבתי עובדים כל ה 7 מצויין .

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #228 

21/12/2022 9:40  
רמאש כתב:
...
זה כותב את זה גם במנוי שאין לו שום מכשירים מוגדרים

רמאש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #229 

21/12/2022 11:01  
OMRIJ כתב:
זה כותב את זה גם במנוי שאין לו שום מכשירים מוגדרים
...
ניסית לעדכן את מערכת הפעלה של הטלוויזיה LG לגרסה מספר 5?
כמו שכתוב במדריך הזה?
https://www.lgwebos.co.il/?p=13511

bamirb
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #230 

נראה שהעדכון האחרון של האפליקציה (מצויינת כבטא) עובד והיא עובדת על מסכי LG.

נקווה שיישפרו את מהירות התגובה שלה בגרסה הבאה. נבדק על A1

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #231 

שלט (מספרים) עובד?

benda76
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 234
נתן תודות: 56 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

שליחה #232 

מספרים עובדים

רמאש
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #233 

21/12/2022 17:21  
bamirb כתב:
נראה שהעדכון האחרון של האפליקציה (מצויינת כבטא) עובד והיא עובדת על מסכי LG.

נקווה שיישפרו את מהירות התגובה שלה בגרסה הבאה. נבדק על A1
...
מה הכוונה פה ל A1 ?

shayzil
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 538
נתן תודות: 111 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #234 

בדקתי וזהו סוף כל סוף עובד במסכי LG, איזה כיף כשלוחצים על המספרים בשלט של LG זה עובר לערוץ!! תענוג!!
עכשיו YES צריכים רק לפתח שלט לסטרימרים שלהם ולהקל על מבוגרים שאין ברשותם מסכים מתקדמים כמו LG מהשנתונים האחרונים.

Eliran19
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 148
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #235 

ידוע משהו לגבי סמסונג? מופיע כבר בחנות האפליקציות?

OMRIJ
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #236 

אכן עובד סוף סוף והמספרים עובדים
אבל הכל פחות זריז מהשילד, והתמונה פחות טובה משום מה

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #237 

21/12/2022 22:16  
Eliran19 כתב:
ידוע משהו לגבי סמסונג? מופיע כבר בחנות האפליקציות?
...
כן ...מופיע כבר בחנות האפליקציות של סמסונג !
אחרי שמתקינים ניתן לראות שזאת גרסת בטא , לא ניסיתי להשתמש בה כי יש לי סטרימר אנדרואיד מעולה בסמסונג הזאת ,
דבר נוסף בשלט המקורי של סמסונג לטלויזיה הזאת אין כפתורי ערוצים ככה שלא יהיה לי כל יתרון לעבור לשימוש באפליקציה
לעומת הסטרימר שכבר קיים לי בנכו .
יס פלוס על סמסונג
יס פלוס על סמסונג

ride
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום מקרנים
אחראי תחום מקרנים
תגובות: 6603
שם מלא: יניב דיין
נתן תודות: 238 פעמים
קיבל תודות: 500 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #238 

התקנתי על טלוויזית סמסונג. זה עובד יפה, אבל יותר איטי כרגע מסטרימר האנדרואיד שלהם.

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 641
נתן תודות: 37 פעמים
קיבל תודות: 29 פעמים

שליחה #239 

לא מבין למה הגבילו מסכים של לג'י רק מ2020, יש הרבה מאוד אנשים כמוני שיש להם מסכים מ2017(B7) שעובדת בו מצוין האפליקציה של סלקום אז לא מבין למה יס מיוחדים.

גלובל
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #240 

יש הבדלים בין דגמי הטלויזיות בחוזק המעבד ויכולתו ואולי גם הזיכרון הפנימי וכו' ,
דגמים ישנים יתכן שלא יוכלו להתמודד עם האפליקציה של יס פלוס ואולי היא שונה מסלקום ודורשת יכולת עיבוד חזקה יותר ,

זה גם הסיבה מדוע ride מעיד פה שדרך הטלויזיה האפליקציה איטית יותר מהסטרימר ,
אני מניח שאולי בדגמי טלויזיות מדגמים חדשים יותר ואולי יקרים יותר ההבדל יהיה פחות משמעותי ,

בכל אופן לדעתי ...למי שיש לו כבר סטרימר והוא מרוצה ...שישאר ככה ולא יעביר לאפליקציה של הטלויזיה
בטח לא עכשיו כשהגרסה עדיין בטא ולא הגרסה הסופית שאולי אחר כך תעבוד קצת יותר טוב .

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”