קונסולה לילד בן 5
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אפשר להשיג משחקים גם בחנויות הדיגיטליות של סוני ומייקרוסופט, ואם קנית את הגרסה של הקונסולה שיש בה גם כונן דיסקים (מאוד רצוי!) אז אפשר לקנות (בנוסף לחנויות הדיגיטליות) גם בבאג או חנויות מחשבים / משחקים אחרות שיש בכל מקום.09/12/2022 14:43EranMmt כתב: אני רצה לקנות לילד בן 5 קונסולת משחקים, אני מתלבט בין PS5 ו XBOX.
מבחינת משחקים, מאיפה ניתן להשיג?
- רק עם מנוי?
- ניתן להוריד משחקים מטורנטים ולהתקין במכשיר?
תודה מראש...
לא חובה מנוי. המנוי (Game Pass ב-Xbox ו-Playstation Plus ב-PS) נותן לך בעצם גישה למבחר משחקים בתשלום חודשי קבוע, כלומר לא צריך לשלם בנוסף על כל משחק. מידי פעם נוספים לשם משחקים ולרוע המזל מידי פעם גם משחקים מוסרים ככה שהספריה שלך משתנה קצת, אבל כל עוד המשחק נמצא בשירות יש לך גישה אליו כל עד המנוי שלך בתוקף.
חוץ מזה כמו שאמרתי אתה יכול לקנות משחק בתשלום מלא, בין אם בחנות הדיגיטלית ובין אם על דיסק בחנות פיסית, ואז זה שלך לתמיד ואתה לא צריך לשלם חודשית. כמובן שלקנות משחק זה יותר יקר. את המשחקים שאתה מחליט לקנות אני אגב ממליץ בחום לקנות על דיסק ולא בחנות הדיגיטלית כי ככה אפשר להעביר אותו בקלות בין קונסולות.
זה לא חוקי ונוגד את כללי הפורום לעזור לך בכל מה שקשור לפיראטיות, אבל באופן כללי אציין שלא ה-PS5 ולא ה-XBox Series X/S נפרצו, לפחות לא בשלב הזה, ולכן אין שום אפשרות להוריד אליהן משחקים מטורנטים או דיסקים צרובים או כל מקור לא חוקי אחר. ב-PS4 עוד היו כמה פריצות (וגם אז תצטרך להשאיר אותו על גרסת תוכנה ישנה יחסית). באקסבוקס הקונסולה האחרונה שנפרצה היתה ה-360.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לילד בן 5 הייתי מציע את ה XBOX SERIES S יחד עם מנוי שנתי למשחקים.09/12/2022 14:43EranMmt כתב: אני רצה לקנות לילד בן 5 קונסולת משחקים, אני מתלבט בין PS5 ו XBOX.
מבחינת משחקים, מאיפה ניתן להשיג?
- רק עם מנוי?
- ניתן להוריד משחקים מטורנטים ולהתקין במכשיר?
תודה מראש...
אצלי אישית הילד
כן הייתי מציע לחפש אם יש שלט קטן יותר לידיים קטנות, השלטים המקוריים של הקונסולות גדולים ולא מאפשרים להם שליטה על הכל במקביל.
@NegativeIQה XBOX X משמעותית יותר יקר..
@gal-cohen- מצאת שלטים יותר קטנים?
- כמה עולה מנוי שנתי?
- אפשרי לעשות מנוי להורדת משחקים יחידים? (לא מנוי כל הסיפרייה של המשחקים)
- כמה עולה מנוי שנתי?
- אפשרי לעשות מנוי להורדת משחקים יחידים? (לא מנוי כל הסיפרייה של המשחקים)
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
לדעתי ה-X שווה את ההשקעה (הכוונה היא לעומת ה-S, בהנחה שאתה הולך על אקסבוקס). תחשוב על זה כהשקעה לטווח ארוך.11/12/2022 14:41EranMmt כתב: @NegativeIQה XBOX X משמעותית יותר יקר..
- כמה עולה מנוי שנתי?
- אפשרי לעשות מנוי להורדת משחקים יחידים? (לא מנוי כל הסיפרייה של המשחקים)...
קח לדוגמה את הפלייסטיישן 3, הקונסולה הכי ישנה שיש לה חנות דיגיטלית - המחירים של משחקים בחנות הדיגיטלית לא זולים במיוחד, בעוד שדיסקים אפשר למצוא היום בחנויות רטרו, כמעט תמיד יותר בזול מהחנות הדיגיטלית. מה גם שאם מיצית את המשחק אתה יכול למכור אותו לאחת מהחנויות האלה בתור משחק יד-שניה, מה שאתה לא יכול לעשות בהורדה דיגיטלית.
עוד משהו שרצוי לשים-לב הוא שבניגוד לדיסק, שאפשר להעביר מקונסולה לקונסולה, בהורדה דיגיטלית הדרך היחידה להעביר את המשחק לקונסולה אחרת היא להתחבר לחנות עם המשתמש שלך ולהוריד אותו שוב (למרבה המזל זה לא כרוך בתשלום נוסף). זה עובד טוב ויפה - כל עוד החנות פעילה.
סוני סגרה בשנה שעברה את החנות של PSP (ורצתה לסגור גם את החנות של ה-PS3 אבל והתחרטה ברגע האחרון). ברגע שהחנות נסגרת לא רק שאתה לא יכול לקנות ולהוריד יותר משחקים חדשים אלא שאם הקונסולה שלך מתקלקלת היא לוקחת את כל המשחקים הדיגיטליים שלך יחד איתה. כשמדובר במשחק פיסי אין את הסיכון הזה.
בכל מקרה זה לא שב-Series X אין לך אפשרות להשתמש בחנות הדיגיטלית אם תבחר.
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
כן, מצאתי.11/12/2022 14:41EranMmt כתב: @NegativeIQה XBOX X משמעותית יותר יקר..
- כמה עולה מנוי שנתי?
- אפשרי לעשות מנוי להורדת משחקים יחידים? (לא מנוי כל הסיפרייה של המשחקים)...
יש באמזון, תחפש לפי שם המוצר HYPERKIN X91.
בנוסף, אם אתה אכן לא מעוניין במנוי שנתי (אני עם ה SERIES X ולא עשיתי, משום שיש לי גם PS5 עם המוווון משחקים)
אז אפשר פשוט להקים משתמש אמריקאי ולנצל מבצעים.
ה X יאפשר לך גם משחקים בדיסק אם תרצה, גם נפח גדול יותר של אחסון.
את כל המשחקים שלי על ה X קניתי רק במבצעים של חגים וסופ"שים, או דרך אתרים כמו CDKEYS, ומעולם לא שילמתי על משחק שם יותר
מדולרים בודדים למשחקים ישנים, או עד 20 דולר למשחקים חדשים יותר. (לא החדשים ביותר.. לאלו יש סבלנות ומחכים)
ואז, כל המשחקים גם הם בבעלותך באופן קבוע, בניגוד למנוי שרק מאפשר לך לשחק כל עוד אתה מנוי. (GAMEPASS)