מיני PC- איך ולמה לא מובן
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
שלום,
נתקלתי לאחרונה במיני PC. לא מובן לי מה הייעוד שלו, הוא קטן ועוצמתי ( מה שהבנתי ). אבל אין לו מסך, עכבר ומקלדת...
אז למה זה טוב? אם אני טס לחו"ל, נגיד שאני מחבר אותו לטלוויזיה ( צריך כבל ) אבל אני צריך לקחת עכבר ומקלדת ?!
תעזרו לי להבין בבקשה.
תודה מראש
נתקלתי לאחרונה במיני PC. לא מובן לי מה הייעוד שלו, הוא קטן ועוצמתי ( מה שהבנתי ). אבל אין לו מסך, עכבר ומקלדת...
אז למה זה טוב? אם אני טס לחו"ל, נגיד שאני מחבר אותו לטלוויזיה ( צריך כבל ) אבל אני צריך לקחת עכבר ומקלדת ?!
תעזרו לי להבין בבקשה.
תודה מראש
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
הרעיון הוא מחשב קטן וחסכוני בחשמל שיהיה זול ככל האפשר. יש אלפי לפטופים שמספוקים לעובדים שמחברים אותם ככה לתחנת עגינה.
יש היום את הטכנולוגיה לעשות את זה, דרישות של דפדפן ויישומי אופיס הן נמוכות יחסית לחומרה העוצמתית שיש בשוק ולכן זה מתאפשר.
יש היום את הטכנולוגיה לעשות את זה, דרישות של דפדפן ויישומי אופיס הן נמוכות יחסית לחומרה העוצמתית שיש בשוק ולכן זה מתאפשר.
-
winer-r
- חבר ותיק

- תגובות: 1652
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
או קי...אבל ללפטופ יש מקלדת, עכבר ומסך וסוללה מובנת ופה אין....איפה ההגיון?04/12/2022 19:20ChinggisKhan כתב: הרעיון הוא מחשב קטן וחסכוני בחשמל שיהיה זול ככל האפשר. יש אלפי לפטופים שמספוקים לעובדים שמחברים אותם ככה לתחנת עגינה.
יש היום את הטכנולוגיה לעשות את זה, דרישות של דפדפן ויישומי אופיס הן נמוכות יחסית לחומרה העוצמתית שיש בשוק ולכן זה מתאפשר....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4785
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אותו עניין, מחברים התחנת עגינה ללפטופ מקלדת מלאה ועכבר. הרעיון הוא זול ופשוט.
יש הרבה שימושים אחרים אפשריים מן הסתם ואפשר לחבר מקלדת אלחוטית מתקפלת וכו'
יש הרבה שימושים אחרים אפשריים מן הסתם ואפשר לחבר מקלדת אלחוטית מתקפלת וכו'
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מי שרוצה משהו חזק\שקט יותר מלפטופ ועם זאת קומפקטי יותר מאשר ארגז שעומד לו ליד המסך או על הרצפה.
זה לא מסובך.
זה לא מסובך.
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
לדעתי גם עניין של אסטתיקה בעיקר. טוב שניתנת הגמישות הזו, אחרת או שהיינו תקועים עם קופסאות גדולות או שהיינו תקועים עם מסכים שכוללים כבר יחידות עיבוד ואז הגמישות הייתה נפגמת.
- benny123
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6110
- נתן תודות: 572 פעמים
- קיבל תודות: 993 פעמים
winer-r אז תשתמש בטאבלט חבר, מחשב לא משנה מיני או רגיל עדיין צריך מקלדת, עכבר ומסך כדי להתממשק מולו...
המחשב מיני כשמו כן הוא - מחשב מזערי, הוא עדיין מתחבר לאותה ממשקים שמחשב רגיל יתחבר כדי שתוכל לעבוד מולו.
במקרה שלך במלון זה המסך טלוויזיה, מקלדת/עכבר יש לך באלי אקספרסס מקלדות משולבות עכברים בגרושים מתחברים אלחוטית או בלוטוס ובא לציון גואל.
המחשבים הללו חלשים אבל מספיקים לגמרי לגלישה, מיילים, הורדות וצפייה בתכנים ואף שימוש בתוכנות כמו נטפליקס/קודי וכו'.... בקיצור לא לגיימרים כבדים.
המחשב מיני כשמו כן הוא - מחשב מזערי, הוא עדיין מתחבר לאותה ממשקים שמחשב רגיל יתחבר כדי שתוכל לעבוד מולו.
במקרה שלך במלון זה המסך טלוויזיה, מקלדת/עכבר יש לך באלי אקספרסס מקלדות משולבות עכברים בגרושים מתחברים אלחוטית או בלוטוס ובא לציון גואל.
המחשבים הללו חלשים אבל מספיקים לגמרי לגלישה, מיילים, הורדות וצפייה בתכנים ואף שימוש בתוכנות כמו נטפליקס/קודי וכו'.... בקיצור לא לגיימרים כבדים.
- שי-כ
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4807
- שם מלא: שי כהן
- נתן תודות: 949 פעמים
- קיבל תודות: 302 פעמים
מיני PC לא מיועד להחליף מחשב נייד או טאבלט ולנוע ממקום למקום, אלא מחשבים נייחים.05/12/2022 8:51winer-r כתב: עוד לא ירדתם לעמק הבעייה: אכן הוא קטן מאוד, אבל, שוב, צריך גם מקלדת, עכבר ומסך !!!
מה עשינו עם צריך גם לקחת את ז לחו"ל...?...
מבנה המחשבים הנייחים בתצורת ה TOWER מאוד לא רלוונטיות להיום- ברוב המקרים. הקופסאות האלה עם התקנים מרובים כמו כמה כוננים פנימיים/ DVDROM ועוד אפשרויות שאפשר להחליף או להוסיף כל הזמן- כיום אין צורך בזה לרוב משתמשי הקצה, אלא למי שמשדרג חומרה מעבר לחומרה המובנת- לדוגמה גיימרים/גרפיקאים שרוצים לשדרג את כרטיס המסך.
מיני PC יכול לעזור בחסכון במקום כמו HTPC זעיר לסלון/סטרימר או מחשב למצלמות אבטחה ועוד.