המשך דיון מהכנס אתמול - DSCALER
-
aloni
-
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
הי,
אחת השאלות שעלו בכנס אתמול היא למה מיקרוסופט לא נותנת פתרון דוגמאת DSCALER (מבחינת איכות תמונה). עזבו שלא אהבתי את התשובה המתחמקת והלא נכונה לגבי איכות השידור אבל נעזוב את זה רגע (אני חושב שגם לא נשאל האיש הנכון).
בכל מקרה היה קשה לדון בזה בגלל הרעש והמרחק (והצוואר) אז חשבתי שנמשיך את הדיון כאן.
על פי מה שהבנתי מהשואל (מי זה היה אגב?) הוא מקבל תוצאות טובות משמעותית בשימוש בתוכנת DSCALER מאשר בפילטר DSCALER.
אשמח לשמוע את הקונפיגורציה במדויק.
תודה.
אחת השאלות שעלו בכנס אתמול היא למה מיקרוסופט לא נותנת פתרון דוגמאת DSCALER (מבחינת איכות תמונה). עזבו שלא אהבתי את התשובה המתחמקת והלא נכונה לגבי איכות השידור אבל נעזוב את זה רגע (אני חושב שגם לא נשאל האיש הנכון).
בכל מקרה היה קשה לדון בזה בגלל הרעש והמרחק (והצוואר) אז חשבתי שנמשיך את הדיון כאן.
על פי מה שהבנתי מהשואל (מי זה היה אגב?) הוא מקבל תוצאות טובות משמעותית בשימוש בתוכנת DSCALER מאשר בפילטר DSCALER.
אשמח לשמוע את הקונפיגורציה במדויק.
תודה.
HiFiMusic IL
-
aloni
-
- חבר במועדון 10K

HiFiMusic IL
- droren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
גם אני אשמח לדעת מי דיבר על זה(למרות שיש 10 סמ ממני)
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
- james341
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 344
טוב שלום לכולם זה אני שאלתי את השאלה ישבתי מצד ימין של האולם למעלה ואני עדיין חושב שהתשובות היו מתחמקות כי כל מי שניסה ובדק ראה שאני צודק שדרך התוכנה התמונה מדהימה ובלי שום קשר לקודאק כי עם הקודאק אין ממש שינוי אני חושב שאנחנו צריכים נסות בעזרת כל המוחות הגאוניים למצוא פתרון לבד כי אין מי שממש יעזור לנו במיקרוסופט ואני חושב גם ששווה לעשות את הכנס המצומצם יותר בלי להעליב אף אחד אבל לי לא חידשו כלום בכנס אבל היה נחמד לראות את הפרצופים של האנשים מהפורום
- james341
-
- חבר פעיל מאוד

לגבי הקונפיגורציה אין ממש מה להוסיף פשוט לראות טלויזיה דרך התוכנה לעומת שימוש בקודאק של ה dscaler במדיה סנטר זה הבדל של שמיים וארץ אני שמעתי פעם על מישהו שהצליח בעזרת שינויי registry להשתמש בתוכנה בתוך המדייה סנטר....אבל אני לא ממש מצליח לבצע זאת
-
aloni
-
- חבר במועדון 10K

אין דבר כזה להשתמש בתוכנה בתוך מדיה סנטר. זה מן הסתם לא הגיוני.
כשאתה אומר קודק אתה מתכוון ל DSCALER 5 ותוכנה ל- 4?
כשאתה אומר קודק אתה מתכוון ל DSCALER 5 ותוכנה ל- 4?
HiFiMusic IL
- james341
-
- חבר פעיל מאוד

אני מצטער להגיד לך אבל זה אפשרי כי ראיתי שזה עובד באינטרנט למישהו המדיה סנטר אוטומטית מוגדר להשתמש במדייה פלייר של מיקרוסופט ואני בטוח שניתן לשנות את ההגדרה הזאת איך שהוא ואני מדבר על 4 בתור התוכנה וגם סוג הקודאק.... ניסית לבדוק איך רואים טלויזיה דרך התוכנה???
-
aloni
-
- חבר במועדון 10K

אשמח לראות לינק, לדעתי מדובר באי הבנה.
ניסיתי את 4, והשתמשתי ב- 0.0.8 בתוך המדיה סנטר.
ניסיתי את 4, והשתמשתי ב- 0.0.8 בתוך המדיה סנטר.
HiFiMusic IL
- olie
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 622
אם אתם מדברים על ה PVR150 אז ממש שאני הבנתי תוכנת DSCALER עושה AVI GRAB מהכרטיס לפני שהוא נכנס לצ'יפ שמקודד לMPEG2, זאת הסיבה לאיכות הגבוהה. גם אם נעשה זאת דרך מדיה סנטר זה אומר שאין TIMESHIFTING ואין הקלטה (לפחות לא באיכות הטובה של לפני הקידוד).
- zovirax
-
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15949
- שם מלא: zovirax
DSCALER אפשרי בתוכנות כמו SAGETV?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
האם DSCALER תומך בהרצת התוכן קדימה\אחורה עם השלט במדיה סנטר 2005 (XP)? אני זוכר שניסיתי גרסא (כנראה ישנה) של DSCALER, היה רשום שהקודק לא נתמך ע"י WMP10, ולא יכולתי להריץ TV קדימה\אחורה, אלא יכולתי להשתמש בSKIP.
-
aloni
-
- חבר במועדון 10K

לא, הוא לא תומך (לפחות לא בצורה טריויאלית).
HiFiMusic IL
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20197
- שם מלא: ארתור ליברמן
זה ממש מבאס.
אני משתמש כרגע בPDVD, הוא וWINDVD הם היחידים שמצאתי שכן עובדים עם הפיצ'ר הזה.
אני משתמש כרגע בPDVD, הוא וWINDVD הם היחידים שמצאתי שכן עובדים עם הפיצ'ר הזה.