שלום. הזמנתי ערכת 15 מפתחות אלן של Bondhus באמזון. הגיעו כמה קצת עקומים. האם זה ככה מיוצר ואמור להיות או שנפלתי בערכה שמישהו השתמש קצת והחזיר? האריזת בליסטר הייתה מהודקת בסיכה משדחן.
המצב של מאחסן מפתחות ומפתחות עצמן נראה בסדר. אצל אמזון לא היה מלאי וקניתי ממוכר JBTools עם משוב טוב מאוד עליו. קראתי ביקורת ראשונה ובן אדם טוען שרכש מאמזון ואחד המפתחות היה קצת עקום. הוא חשב לפנות ליצרן ולבקש החלפה.
מספר מפתחות אלן של Bondhus קצת עקומים
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
אתה מתלונן ששטרות הכסף מלוכלכים מידי, הרובה במילואים משומש? סליחה על הציניות
מהשאלה שלך אני מבין שאתה לא בדיוק משתמש בכלים הרבה, בכלי הנ"ל מה שמעניין אותך שהראש הכן מדוייק במ"מ, הלן של 4 מ"מ הכן כזה וכך אלה, החומר של הכלי מספיק חזק שהבורג לא ישחק אותו.
המלצה לעבודה עם מפתחות הלן הוא לא להפעיל כוח מיותר שמעקם לך את מוט.
מהשאלה שלך אני מבין שאתה לא בדיוק משתמש בכלים הרבה, בכלי הנ"ל מה שמעניין אותך שהראש הכן מדוייק במ"מ, הלן של 4 מ"מ הכן כזה וכך אלה, החומר של הכלי מספיק חזק שהבורג לא ישחק אותו.
המלצה לעבודה עם מפתחות הלן הוא לא להפעיל כוח מיותר שמעקם לך את מוט.
-
technicgeek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 78 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
משמע שכל מפתח אלן החל מגודל 4 מ"מ וכן הלאה לא אמור לעורר חשש שהוא לא שחוק? למפתח יש ראש רגיל מצד הקצר וראש כדור משושה. איך אדע שלא שחוק מבלי לבדוק?28/10/2022 21:08viper83 כתב: בכלי הנ"ל מה שמעניין אותך שהראש הכן מדוייק במ"מ, הלן של 4 מ"מ הכן כזה וכך אלה, החומר של הכלי מספיק חזק שהבורג לא ישחק אותו....
אני רוצה לבדוק מפתחות 1.5 מ"מ ומפתח 6 מ"מ. איך אוכל לעשות זאת? את מפתח 3 מ"מ בדקתי על פלדלת והוא בסדר חוץ משטיפה עקום.