שלום, אשמח לעזרה והכוונה.
אני כל השנים עם אנדרואיד, ועכשיו המכשיר ישן ואני מרגיש שאין לי מה לקנות בתחום באנדרואיד, אז שוקל מעבר לאייפון 14 פרו מקס.
שאלה לגבי תוכנות:
1. אני מוריד ספרי אודיו, ובאנדרואיד זה נורא קל להעביר מהסרבר שלי(ווינדוס), למכשיר ופשוט לשמוע בתוכנה טובה. מה האפשרויות שלי באייפון, מבחינת העובדה שאני מוריד ספרים בטורנט ואז מעביר למכשיר לשמיעה.
2. אני מוריד טורנטים בשרת עם qbittorrent, וכדי לעשות את זה אני באנדרואיד הולך למגנט או קובץ טורנט, לוחץ עליו ואז יש לי תוכנה nzb360 (זה שמה) שפשוט מתחברת לשרת שלי ומעבירה את הטורנט אליו להורדה. מה האופציה שלי באייפון.
3. אותה תוכנה nzb360, גם הינה קליינט שמראה לי את התוכן של התוכנה של הורדת סדרות טלוויזיה mesdusa sickbeard. מה האופציה שלי באייפון?
תודה רבה מראש על התשובות, מקווה שיש תשובות.
מעבר אנדרואיד לאייפון
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
ממליץ לך בחום להשאר עם אנדרויד. אפל זו מערכת אקולוגית סגורה שעושה הכל בכדי למנוע כל פעולה שאינה חוקית\ממסדית. מהורדת טורנטים אתה יכול לשכוח. אפילו ה ITUNES מגבילה הוספת קבצי אודיו שלא נרכשו מחנות אפל. לאשתי יש איפון ואני רואה את התסכול שלה עם פרסומות קופצות שלא ניתן בשום אופן לחסום כמו שניתן באנדרויד עם הרשאות ROOT. אחרי שהיא שדרגה מאיפון 11 לאיפון 12, היא נתנה לי את ה 11 להתנסות קצת עם המערכת. לקח לי שבוע של התנסות בכדי לאבד את העצבים ולהטיח אותו על הרצפה (יש לציין שהnרא הזה שרד ולא נשבר אגב). יש כעקרון אפשרות להעביר קבצים ממחשב וינדוס לאיפון עי הגדרת שרת באיפון, אבל זה לא פשוט וקל כמו להעביר ממחשב אפל לאיפון. אין אפשרות לשקף מסך מהטלפון לטלויזיה או מכשיר תומך גוגל קאסט וחייבים מכשיר אפל TV בכדי לשקף מסך לטלויזיה. הדרך הקלה להעביר קבצים זה עי אימייל או ואטסאפ ואלו מוגבים בגודל. יש בחנות אפל אפלקציות שתומכות בגישה לתקיה שיתופית בווינדוס אבל הן בתשלום לא זול או מנוי חודשי. ההיתי מוותר על המעבר הזה לכל מי שרגיל לנוחות של אנדרויד.