מישהו כבר הספיק להיות בספיידרמן 3? (+ ביקורת קטנה כזאת)
מישהו כבר הספיק להיות בסרט?
הייתי בו אתמול אז אכתוב ביקורת קטנה...
בוא נסכים שהסרט טוב במה שהוא אמור להיות - סצנות הקרבות...
יש בעיה קטנה, הרבה נדחס לתוך שעתיים וחצי.
יש בו מהכל, קרבות, רומנטיקה, דרמה והומור (ונראה שהרבה מהקהל לא קלט חלק מההומור).
אני חייב להגיד שהייתה צליעה קלה, הסרט ברובו פשוט זורם ומהנאה.
הבעיה העיקרית היא שסצנות משמעותיות שתורמות לעלילה נגמרות בהרף עין, וסצנות שאמורות להציג את אופיו החדש של פיטר (למי ששם לב לפוסטר - פיטר אימו), דיי צולעות ומשעממות, וחלק מהזמן יש סצנות עינייניות אבל קצרות מאוד.
בגדול הסרט זורם, לפעמים הוא נתקע אבל זה בסדר.
רוב הסרט זורם יופי וסצנות האקשן מתאימות בדיוק ונמשכות בדיוק.
המון אקשן כמו שאנחנו אוהבים בספיידרמן.
אני רק יכול לסכם שזה סרט טיפוס של ספיידרמן רק עם הרבה הרבה יותר אקשן, ואני אישית נהנתי בו יותר מאשר הסרטים הראשונים (בעיקר האקשן).
ציון שלי 7.5/10
הייתי בו אתמול אז אכתוב ביקורת קטנה...
בוא נסכים שהסרט טוב במה שהוא אמור להיות - סצנות הקרבות...
יש בעיה קטנה, הרבה נדחס לתוך שעתיים וחצי.
יש בו מהכל, קרבות, רומנטיקה, דרמה והומור (ונראה שהרבה מהקהל לא קלט חלק מההומור).
אני חייב להגיד שהייתה צליעה קלה, הסרט ברובו פשוט זורם ומהנאה.
הבעיה העיקרית היא שסצנות משמעותיות שתורמות לעלילה נגמרות בהרף עין, וסצנות שאמורות להציג את אופיו החדש של פיטר (למי ששם לב לפוסטר - פיטר אימו), דיי צולעות ומשעממות, וחלק מהזמן יש סצנות עינייניות אבל קצרות מאוד.
בגדול הסרט זורם, לפעמים הוא נתקע אבל זה בסדר.
רוב הסרט זורם יופי וסצנות האקשן מתאימות בדיוק ונמשכות בדיוק.
המון אקשן כמו שאנחנו אוהבים בספיידרמן.
אני רק יכול לסכם שזה סרט טיפוס של ספיידרמן רק עם הרבה הרבה יותר אקשן, ואני אישית נהנתי בו יותר מאשר הסרטים הראשונים (בעיקר האקשן).
ציון שלי 7.5/10
נערך לאחרונה על ידי tevel3 ב 07/05/2007 16:46, נערך פעם 1 בסך הכל.
- liranpereg
- חבר פעיל

- תגובות: 87
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
מישהו יודע אם יש לו אפקטים של סראונד?
אני מתכוון כמו בספיידרמן 2 בקטע האחרון עם המסוקים...
אני מתכוון כמו בספיידרמן 2 בקטע האחרון עם המסוקים...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
סליחה, אני חובב מדע בדיוני, אוהב ספיידרמן.
מתחבט בשאלה הניצחית מי מנצח ספיידרמן או סופרמן (סופרמן - אבל לפחות השקעתי זמן בשאלה).
וחייב להגיד שהסרט הזה ממש לא היה שווה את הכסף של הכרטיס, לא מבחינת עלילה ולא מבחינת הסרט.
5 בלבד, לא יותר
מתחבט בשאלה הניצחית מי מנצח ספיידרמן או סופרמן (סופרמן - אבל לפחות השקעתי זמן בשאלה).
וחייב להגיד שהסרט הזה ממש לא היה שווה את הכסף של הכרטיס, לא מבחינת עלילה ולא מבחינת הסרט.
5 בלבד, לא יותר
כן מסכים, אני גם לא כל כך הבנתי איך זה סרט הכי יקר בכל הזמנים?alon24 כתב: וחייב להגיד שהסרט הזה ממש לא היה שווה את הכסף של הכרטיס, לא מבחינת עלילה ולא מבחינת הסרט.
5 בלבד, לא יותר...
לא ראיתי שם שום דבר מיוחד, ממש לא ברור לי הקטע הזה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78882
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
גם אני לא הבנתי.
לדעתי לא מספיק גדש על החליפה שהתקיפה אותו, יותר מדי בלבולי מח של הבחורה (זה רק אני, או שדאנסט היא שחקנים מזעזעת, לא אטרקטיבית לחלוטין ונטולת כל סקס אפיל או כימיה עם כולם שם?)
השחקן המצטיין הוא החבר של פיטר, שפשוט עושה עבודה מצויינת. גם ה-SANDMAN (אני אוהב מאוד את השחקן) נעשה ממש יפה.
לדעתי לא מספיק גדש על החליפה שהתקיפה אותו, יותר מדי בלבולי מח של הבחורה (זה רק אני, או שדאנסט היא שחקנים מזעזעת, לא אטרקטיבית לחלוטין ונטולת כל סקס אפיל או כימיה עם כולם שם?)
השחקן המצטיין הוא החבר של פיטר, שפשוט עושה עבודה מצויינת. גם ה-SANDMAN (אני אוהב מאוד את השחקן) נעשה ממש יפה.
- kolokito
- חבר ותיק

- תגובות: 1945
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
גרוע, משעמם, צפוי, ואם היה בו יותר קיצ' הייתי נאלץ להתראות שוב עם הפופקורן שבלסתי כל הסרט (בעיקר כי קטעי הקיצ' נמרחו כמו מסטיק וחזרו על עצמם יותר מידי). על כל דקת קרבות סבירים (והקרבות לדעתי הם סבירים מינוס) הצופה המסכן צריך לשלם ב4 דקות של בחילה. וחבל
פשוט אונס לאור היום מה שעשו לאיש העכביש כשלקחו את גיבור הקומיקס הכי עמוק ואנושי והפכו אותו למכונת דמעות ומוסרי השכל ב25 סנט....

פשוט אונס לאור היום מה שעשו לאיש העכביש כשלקחו את גיבור הקומיקס הכי עמוק ואנושי והפכו אותו למכונת דמעות ומוסרי השכל ב25 סנט....