AIRPDS PRO לא מתחברות לכלום
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73201
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
הי חברים.
יש לי בעיה בציוות האוזניות הנ"ל לכל דבר (ניסיתי את האייפון שלי ועוד אחד מדגם אחר, ניסיתי כמה מחשבים ניידים, אותו דבר). הבעיה שאני לא מצליח להכניס אותם למצב ציוות (לחיצה מאחור על הכפתור שאמור בתורו להביא לאור לבן מהבהב שמסמל על מצב ציוות - פשוט לא קורה).
ניסיתי כמעט כל מה שמוצע פה (חלק לא מכיוון שאין קשר לבעיה שלי, כמו לאפס את ההגדרות באייפון) ושום דבר לא עזר:
יש לי בעיה בציוות האוזניות הנ"ל לכל דבר (ניסיתי את האייפון שלי ועוד אחד מדגם אחר, ניסיתי כמה מחשבים ניידים, אותו דבר). הבעיה שאני לא מצליח להכניס אותם למצב ציוות (לחיצה מאחור על הכפתור שאמור בתורו להביא לאור לבן מהבהב שמסמל על מצב ציוות - פשוט לא קורה).
ניסיתי כמעט כל מה שמוצע פה (חלק לא מכיוון שאין קשר לבעיה שלי, כמו לאפס את ההגדרות באייפון) ושום דבר לא עזר:
-
Huber
- חבר במועדון HT

הקייס טעון לדעתי מכיוון שנדלק אור כתום כשאני מחבר למטען (מקורי) וזה הופך לירוק כשהוא מגיע לטעינה מלאה.
לצערי אני חודש לאחר האחריות.
לצערי אני חודש לאחר האחריות.
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4935
- נתן תודות: 513 פעמים
- קיבל תודות: 688 פעמים
נסה לבדוק עם קייס של חבר / בן משפחה .... (כך אני איתרתי את הבעיה בזמנו) וכך להבין האם הבעייה היא בקייס או משהו אחר.
(הדבר ״ישבית״ לכמה דקות את אוזניות החבר אבל כמובן שהמצב הפיך
)
העניין החל out of the blue או שקדמה לכך מכה / נפילה ?
(הדבר ״ישבית״ לכמה דקות את אוזניות החבר אבל כמובן שהמצב הפיך
)העניין החל out of the blue או שקדמה לכך מכה / נפילה ?
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
אם אני זוכר נכון, לחיצה ממש ארוכה (חצי דקה או יותר ) אמורה לאפס את הקייס וגם לקשר מחדש את האזניות עם הקייס. הרי יש לך קייס, שתי אזניות וטלפון וכולם צריכים קשר בינהם.
אם זה לא עובד, פנה למעבדה של dcs גם אם זה לא באחריות.
אם זה לא עובד, פנה למעבדה של dcs גם אם זה לא באחריות.
-
Huber
- חבר במועדון HT

oferlaor - תודה, לחיצה ממש ממש ארוכה (מעל דקה) פתרה את הבעייה. מוזר שזה לא רשום בשום מקום (רשום 15 שניות-30 שניות).
- oferlaor
- מנהל

זה אכן לא מוכר והם משתדלים גם לא לספר על זה.
גיליתי כשהיתה לי אזניה אחת לא תקינה וקיבלתי חלופית (משום מה רק אחת) ופשוט שום דבר לא עבד. לא הבנתי איך אני מצמד את כל השלישיה הזו ביחד מחדש.
בסוף גיליתי שזה השיטה. או שאחת האזניות שלך איבדה את הצימוד שלה, או שיתכן אפילו שהוחלפה באחרת. במצב כזה שום דבר לא עובד עד שאתה לא עושה את התהליך הזה.
גיליתי כשהיתה לי אזניה אחת לא תקינה וקיבלתי חלופית (משום מה רק אחת) ופשוט שום דבר לא עבד. לא הבנתי איך אני מצמד את כל השלישיה הזו ביחד מחדש.
בסוף גיליתי שזה השיטה. או שאחת האזניות שלך איבדה את הצימוד שלה, או שיתכן אפילו שהוחלפה באחרת. במצב כזה שום דבר לא עובד עד שאתה לא עושה את התהליך הזה.
-
Huber
- חבר במועדון HT

טוב, הבעיה חזרה, וכרגע גם לחיצה ממש ארוכה לא עוזרת. מדהים איך מוצר כ"כ יקר מתקלקל כ"כ מהר 
- oferlaor
- מנהל

-
Huber
- חבר במועדון HT

אפל בזיון של חברה.
יצרתי קשר עם DCS (המעבדה הרישמית של אפל בישראל). רוצה שירות? תן לנו את הסיריאלי של המוצר. נשמע פשוט נכון? אמאמא - הסיריאלי רשום בתוך הקייס באותיות כ"כ קטנות שגם בצילום והגדלה לא ניתן לקרוא אותם, רק אחרי צילום מקרו עם אייפון 13 פרו מקס (הרגיל לא הצליח) השגתי את המידע. שוב חוזרים ל DCS, שוב המתנה ארוכה, נותן להם את הסיריאלי ומקבל את המידע המדהים הבא:
עלות משלוח - 90 ש"ח
עלות בדיקה - 50 ש"ח
עלות תיקון/החלפה בין 350-550 ש"ח, תלוי מה צריך להחליף.
ד"א עלות סופית לא פחות מכ 500 ש"ח. לשם השווה חדשות עולות כ 660 ש"ח.
חברה אנטי צרכנית בעליל.
יצרתי קשר עם DCS (המעבדה הרישמית של אפל בישראל). רוצה שירות? תן לנו את הסיריאלי של המוצר. נשמע פשוט נכון? אמאמא - הסיריאלי רשום בתוך הקייס באותיות כ"כ קטנות שגם בצילום והגדלה לא ניתן לקרוא אותם, רק אחרי צילום מקרו עם אייפון 13 פרו מקס (הרגיל לא הצליח) השגתי את המידע. שוב חוזרים ל DCS, שוב המתנה ארוכה, נותן להם את הסיריאלי ומקבל את המידע המדהים הבא:
עלות משלוח - 90 ש"ח
עלות בדיקה - 50 ש"ח
עלות תיקון/החלפה בין 350-550 ש"ח, תלוי מה צריך להחליף.
ד"א עלות סופית לא פחות מכ 500 ש"ח. לשם השווה חדשות עולות כ 660 ש"ח.
חברה אנטי צרכנית בעליל.
- oferlaor
- מנהל

כמה דברים:
1. משלוח - יש להם כמה מעבדות ספציפיות בישראל, אני חסכתי את העלות משלוח בזה שהגעתי למעבדה פיזית
2. עלות תיקון/החלפה - כנראה שהאזניות יצאו מ-warranty, אחרת זה אמור להיות חינם
1. משלוח - יש להם כמה מעבדות ספציפיות בישראל, אני חסכתי את העלות משלוח בזה שהגעתי למעבדה פיזית
2. עלות תיקון/החלפה - כנראה שהאזניות יצאו מ-warranty, אחרת זה אמור להיות חינם