מחפש המלצה על מכונת מנוף

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1219
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #1 

היי,

אני מחפש המלצה למכונת מנוף. בעיקר חשוב לי שתהיה עם חיבור ישיר. יש לי ניסיון מוצלח עם Londinium, אך הבעיה היחידה שלי איתה היא זמן חימום ארוך (ממה שקראתי מדובר על כ 50 דקות). האם יש המלצות על מכונות קטנות יותר או שמסוגלות להתחמם מהר יותר ?

תודה

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3834
שם מלא: אורן
נתן תודות: 271 פעמים
קיבל תודות: 496 פעמים

שליחה #2 

אין לי ניסיון עם מכונות מנוף מהסוג הזה, אבל כשעברתי מאלקטרה מנוף ל-Flair 58 זמן ההכנה התקצר מ-15 דקות לבערך 5 דקות. לא חושב שאפשר לקבל אספרסו, שלא לדבר על אספרסו ברמה כזו, בזמן כל כך קצר.

hosq
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
תגובות: 5016
נתן תודות: 54 פעמים
קיבל תודות: 288 פעמים

שליחה #3 

לסטרגה של באזרה גופי חימום על המנוף, מה שאמור לעזור במהירות חימום הראש. מכונה מדהימה בעיני.
https://htmag.co.il/article26523.html
אמנם עבר עשור אבל מי סופר ;)

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

19/09/2022 16:28  
boren כתב:
אין לי ניסיון עם מכונות מנוף מהסוג הזה, אבל כשעברתי מאלקטרה מנוף ל-Flair 58 זמן ההכנה התקצר מ-15 דקות לבערך 5 דקות. לא חושב שאפשר לקבל אספרסו, שלא לדבר על אספרסו ברמה כזו, בזמן כל כך קצר.
...
אני דווקא מסוג האנשים שאוהבים להדליק את המכונה בבוקר ולהשאיר אותה דולקת כל היום, כך שיותר משנה לי כמה זמן לוקח להכין כוס ״אקראית״ כשהמכונה כבויה...

אין ספק שבהקשר הזה כל המכונות הידניות מנצחות, וגם שקלתי ברצינות ללכת על robot, אבל אני חושב שזה מכשיר שנחמד יותר למשרד או למישהו עם צריכה נמוכה וספורדית, בעוד שאני שותה כ-5 אספרסו ליום ואוהב גם לארח אנשים

MadCow פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

19/09/2022 16:37  
hosq כתב:
לסטרגה של באזרה גופי חימום על המנוף, מה שאמור לעזור במהירות חימום הראש. מכונה מדהימה בעיני.
https://htmag.co.il/article26523.html
אמנם עבר עשור אבל מי סופר ;)
...
תודה רבה. אחרי 8 שנים עם Magica רציתי קצת לנסות מותגים אחרים (למרות שיש לי רק דברים טובים לומר על בזרה, חברה מצוינת)

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”