היי חברים,
אני מחפש אחר לפטופ של DELL.
מחפש אחר מסך 15.6, שאיכות המסך תהיה טובה (לא מעולה, אבל בהחלט טובה), ותוהה האם להתעקש על כרטיס מסך חיצוני או לזרום גם עם Intel Iris Xe?
מחשב שראיתי:
https://ksp.co.il/web/item/191219
מה דעתכם?
מחפש המלצה למחשב נייד
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה השימושים במחשב? ומה התקציב?
כרטיס מסך חיצוני לא נחוץ לעבודה משרדית או שימוש במדיה.
הכרטיס דרוש בעיקר למשחקים ותוכנות מקצועיות בהן קיימת תמיכה בהאצת חומרה דרך כרטיס המסך.
הכרטיס דרוש בעיקר למשחקים ותוכנות מקצועיות בהן קיימת תמיכה בהאצת חומרה דרך כרטיס המסך.
אוקיי, אז ככה:30/08/2022 21:47TheCoolest כתב: מה השימושים במחשב? ומה התקציב?
הכרטיס דרוש בעיקר למשחקים ותוכנות מקצועיות בהן קיימת תמיכה בהאצת חומרה דרך כרטיס המסך....
1. הבהרה, מעדיף מחשבים שזמינים לרכישה באילת
2. השימוש הוא כללי, אך בזמן הקרוב השימוש העיקרי הוא למטרות פיתוח, כן אשמח למסך סבבה (כמובן שלא מעולה כמו שניתן להשיג בדגמים יותר יקרים)
התהיות שלי בנוגע לכרטיס מסך מלבד היכולות שלו - ONBOARD משמע נשרף הכרטיס מסך צריך להחליף את כל הלוח, האם אני טועה? האם השיקול שלי לא נכון?
הכרטיס מסך של אינטל הוא חלק מהמעבד עצמו, כלומר אם הוא נשרף אז גם הלך לך המעבד, ובהתחשב בזה בלוחות של לפטופ אי אפשר להחליף אותם אז אתה תצטרך את כל היחידה שזה לוח אם+מעבד עם GPU מובנה.
לשימושים שלך Iris Xe אפילו יותר ממספיק, אפשר אפילו להריץ עליו גיימינג קל בהגדרות נמוכות/בינוניות.
לשימושים שלך Iris Xe אפילו יותר ממספיק, אפשר אפילו להריץ עליו גיימינג קל בהגדרות נמוכות/בינוניות.