האם ה-Surveillance Station היא מערכת מצלמות האבטחה בקטגוריית DIY הטובה ביותר? בואו נבחן

אני מתחבר ל- DScam מרחוק ללא בעיה , יש אפילו מדריך שלך איך לעשות את זה בצורה מאובטחת יותר"מצד אחד מדובר ביתרון משמעותי אך מצד שני הייתי שמח לראות אפליקציה ייעודית של Synology שיודעת להתאים את ממשק ה- WEB לטלפון נייד בצורה מותאמת יותר. יש כזאת, והיא נקראת DS Cam אך היא עובדת רק כאשר היא מחוברת לרשת באופן מקומי."...

אתה לא מפספס כלום, אכן אפשר להתחבר באמצעות ה- DSCAM מרחוק, הנקודה היא שזה אפשרי רק אם פתחת את אפשרות החיבור מרחוק לכל ה- NAS כולו בין אם באמצעות QuickConnect או באמצעות DDNS ולא באופן נקודתי למערכת האבטחה.28/08/2022 8:0381VIVI כתב: תודה על הסקירה, היא מעמיקה מאוד. למדתי![]()
אני חושב שה- Surveillance Station זה הדבר הראשון שהתקנתי על ה- NAS. אחלה של תוכנה.
דבר אחד לא היה ממש ברור לי במה שרשמת.
אני מתחבר ל- DScam מרחוק ללא בעיה , יש אפילו מדריך שלך איך לעשות את זה בצורה מאובטחת יותר![]()
מה אני מפספף ....

28/08/2022 11:22ziv_r כתב: כתבה פנטסטית
AvivMustaky,
לא הצלחתי להבין את ההסתייגות שלך, מצד אחד אתה רוצה גישה מרחוק ל- Surveillance Station, מצד שני אתה לא רוצה לפתוח את הגישה מרחוק. תחליט
בכל מקרה, אפשר להחריג גישה ל- NAS ולתת גישה פרטנית רק למה שצריך, כך שאפשר לייצר משתמש שיהיה בשימוש רק עם ה- Surveillance Station.
image.png...

איך מגיעים לחלונית הזו ?28/08/2022 11:22ziv_r כתב: כתבה פנטסטית
AvivMustaky,
לא הצלחתי להבין את ההסתייגות שלך, מצד אחד אתה רוצה גישה מרחוק ל- Surveillance Station, מצד שני אתה לא רוצה לפתוח את הגישה מרחוק. תחליט
בכל מקרה, אפשר להחריג גישה ל- NAS ולתת גישה פרטנית רק למה שצריך, כך שאפשר לייצר משתמש שיהיה בשימוש רק עם ה- Surveillance Station.
image.png...

בחרתי מסלול והוא מבקש פרטי אשראי29/08/2022 10:47ziv_r כתב: עוד משהו, שווה מאוד להתנסות עם שירות השמירה בענן של כל ההקלטות, זה נעשה עם C2 Surveillance:
https://c2.synology.com/en-global/surveillance/overview
זה אומנם יציג לכם מסך של תשלום, אבל תבחרו איזה מסלול שתרצו ותראה שהשירות בחינם עד 1 לנובמבר....