האם הופסקו שידורי T2?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78775
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5376 פעמים
פנה לרשות השניה, הם מפעילים את זה. יתכן שיש בעיה באיזור שלך, ספציפית.
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1286
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 155 פעמים
באזור שלי הכל עובד בסדר כולל T2 .....כנראה הבעיה באזור שלך ,
כמו שאמרו לך תפנה למוקד עידן+ באמצעות טופס הפנייה או בטלפון 9524*
https://m.rashut2.org.il/idan/index/
כמו שאמרו לך תפנה למוקד עידן+ באמצעות טופס הפנייה או בטלפון 9524*
https://m.rashut2.org.il/idan/index/
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
גם אצלי נפסקה קליטת T2 אפיק 32 ו28 גם באשדוד בחיפה ובאיזור המרכז
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4303
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 900 פעמים
לא, לא נפסק שום דבר, לא בחיפה, לא באשדוד ולא באזור המרכז. פשוט, כפי שהסברתי לך את זה כבר מספר רב של פעמים במשך שנים, כולל גם בפורום זה, אם אין לך אנטנה מתאימה שמכוונת גם בצורה תקינה, אז הקליטה היא לא יציבה ומשתנה לסירוגין בגלל סיבות רבות, כמו למשל מזג האוויר החם. כך זה היה עוד בתקופה של שידורים אנלוגיים קרקעים בישראל לפני שני עשורים וכך זה יישאר גם בהמשך....
זה מזכיר לי את הסיפור על אותו בחור שביקשו ממנו לבדוק, אם המגבים ברכב פועלים וכל פעם שהמגבים עלו הוא אמר שעכשיו זה עובד וכל פעם בשלב שהם ירדו, אמר ועכשיו זה לא עובד.
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4303
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 900 פעמים
מה שאני כן בטוח שהקליטה תקינה ורציפה אפשרית רק עם אנטנה מתאימה שמותקנת על התורן ומכוונת בצורה נכונה. וזה לא חדש. השידור של DVB-T2 בישראל נשאר כמו שהוא מהשלב שהיה מדובר על ניסוי. וזו הסיבה שההספק שלו הוא נמוך יותר וגם כמות האתרי השידור הפעילים.29/07/2022 9:57asaf23 כתב: בחודש אוקטובר נכנסתי לדירה והקליטה של T2 היתה מושלמת עד לפני חודש. אתה בטוח שאין בעיה בבקעת אונו?
את פלסטין בערוץ 36 אני קולט....
גם העובדה שתדר שבשימוש של שידור זה חופף עם התדר שמשמש לשידורים מקפריסין ובגלל זה בימי הקיץ החמים חוסם אותו גם לא השתנתה:
ואת הפלסטין בערוץ 36 קולטים גם בנהרייה. וזה מסיבה הפשוט שהם משתמשים במשדרים בהספקים שנדרשים לשידורי DVB-T2 אמתיים.
- tomer_1968
- עוסק בתחום

- תגובות: 1395
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
עדכון אפיק 32 נקלט היטב כעת סיגנל חזק אם יהיה יציב כל היום הבעיה נפתרה אפיק 28 לא נקלט מכיר כל סוגי ממירים ואנטנות אפיק 26 ו29 נקלטיים היטב קפריסין וטורקיה גם נקלטים