"חריץ שדרוג רשת חדש מאפשר בכל עת שדרוגים של 10GbE".
לדעתי האישית במחיר כזה זה אמור להיות כבר אינטגרלי ולא אופציונאלי. אם לא 10GbE אז מינימום 2.5GbE בדגם שמוכרז כיום. מבדיקה מהירה למתחרים יש כבר מזמן דגמים עם 10GbE בטווחי מחירים הללו.
OMRIJ
חבר ותיק
תגובות: 2684
שליחה
בחירה קצת מוזרה לקחת מעבד בלי GPU
זה יהיה שרת מדיה הרבה פחות מוצלח מהדגם היוצא.
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73415
שם מלא: ערן
שליחה
OMRIJ - זה דגם שהם מייעדים ל SMB/לקוחות עסקיים קטנים למיטב הבנתי, בגופים כאלו לא ממש מעניין GPU.
ברור שהם לא ירשמו כמה שיותר סגמנטים, זה PR BULSHIT בסיסי, אבל ברור באותה המידה שאם אתה לקוח פרטי שמשחפש שרת מדיה שצריך לבצע טרנסקודינג זה ממש לא הפתרון בשבילך.
מצד שני - לי יש נאס שלהם ואני מזרים ממנו את המדיה לכל המכשירים בבית ללא שום בעיה, מכיוון שהניגון עצמו מתבצע בתחנת הקצה ע"י סטרימר ולכן אינני צריך GPU, אז יש מקרי קצה שבהם זה כן יכול לעבוד.
ziv_r כתב:
למה אתה מחפש GPU ב- NAS ללא יציאת וידאו? עבור Flex?
...
Plex/jellyfin
אין סיכוי שמעבד כזה עומד בtranscoding.
OMRIJ
חבר ותיק
שליחה
06/07/2022 12:21
Huber כתב:
מצד שני - לי יש נאס שלהם ואני מזרים ממנו את המדיה לכל המכשירים בבית ללא שום בעיה, מכיוון שהניגון עצמו מתבצע בתחנת הקצה ע"י סטרימר ולכן אינני צריך GPU, אז יש מקרי קצה שבהם זה כן יכול לעבוד.
...
דיירקט פליי יעבוד כמובן
אבל אם צריך טרנסקודינג אז סטרימר לא עוזר
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
OMRIJ - ב PLEX ממליצים על מעבד Core i5 3.0GHz לטרנסקודינג של וידאו ב 1080P בלבד, כמה מכשירי נאס אתה מכיר עם מעבד כזה?!?
No transcoding: Intel “Atom” 1.2GHz (NAS devices based on ARM processors should also be capable of at least one stream with no transcoding)
Single 720p transcode: Intel Core i3 3.0 GHz
Single 1080p transcode: Intel Core i5 3.0GHz
Single 4K transcode: Intel Core i7 3.2GHz
OMRIJ
חבר ותיק
שליחה
כשזה עובד על מעבד
כשזה עובד על GPU גם סלרון יכול להספיק
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
אז שוב - אם זה מה שאתה מחפש, זה לא הדגם בשבילך. פשוט.
OMRIJ
חבר ותיק
שליחה
אז פשוט, בגלל שנראה שאתה חייב להגיב
אמרתי שזאת בחירה מוזרה לעבוד מדגם שכולל GPU לדגם שלא כולל.
כלומר ליישומים מסויימים, הוא פשוט פחות טוב מהדגם היוצא.
Huber
חבר במועדון HT
שליחה
OMRIJ - אני חייב להגיב, כמו שאתה חייב להגיב. פורום פתוח. לא רוצה תגובות - אל תגיב.
שוב, פשוט.
אני דווקא מבין את הבחירה. מעבדי AMD עולים להם בוודאות פחות, מתחממים פחות, ולרב השימושים למעט מקרה הקצה שאתה תיארת מציגים יותר ביצועים, אז לא, זה בכלל לא "בחירה מוזרה" לעבור למעבדים הללו, להיפך.
ziv_r
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46459
שליחה
האם FLEX עובד טוב עם תרגום? לא השתמשתי בזה די הרבה זמן ובשנים האחרונות אני עם סטרימרים, אז עבורי אין צורך ב- FLEX, אבל הייתי רוצה לדעת עד כמה זה רלוונטי.