OrenMizrav כתב:
אצלי בTV סמסונג הותקן ועובד.
בשילד, שיותר בשימוש יומיומי, נראה שהחנות מתקינה לי את הגרסה האמריקאית, ואז כשאני מפעיל אותה זה אומר שהשירות לא זמין במדינה שלך.
איך אני מגיע לAPK ה"ישראלי"?
...
אצל חבר שלי היתה אותה בעיה עם השילד (כאשר שפת ממשק לא היתה אנגלית), שפת ממשק הוחלפה מרוסית לאנגלית ואז הגרסא הנכונה הותקנה/ ירדה.
בדוק הגדרות אזוריות + שפת ממשק
The following line is true
The previous line is false
רשימת הציוד: LG G5 83|LG G2 77|Anthem MRX 1140|Kef Meta R7, R6, R3|SVS 2000 Pro*2|Nvidia Shield PRO 2019|Synology 920+|AC infinity AIRCOM T8|Morel PMC 600*4
oris74 כתב:
אז אחרי כשבועיים - הדברים שהכי מפריעים לי באפליקציה (משתמש בשילד):
1. אם לא יוצאים לגמרי מהאפליקציה אלא רק עוברים למסך הבית אז כשחוזרים לדיסני לא ניתן לבחור פרופילים או אפילו לצאת מהאפליקציה בצורה מסודרת - כל התפריט בצד שמאל פשוט לא זמין. חייבים פשוט להעשות לה force stop
2. קרה לי רק בסדרה של אובי-וואן (אבל קרה כמה פעמים) שבאמצע הפרק הוא התחיל אותו מהתחלה
3. המון תקיעות במעבר בין כותרים (כשזזים ימינה/שמאלה וכו)
...
1. קורה גם אצלי (טלוויזית סוני, אנדרואיד TV 10). התרגלתי לצאת עם כפתור Exit והבעיה לא חוזרת על עצמה.
2. בימים הראשונים צפיתי בסדרות, ומדי פעם (לא תמיד) הפרק איתחל עצמו. התחושה שלי הייתה שהדבר קורה כחצי שעה לאחר תחילת הפרק. לאחר כשבוע צפיתי בסרט באורך שעתיים ורבע. הסרט איתחל עצמו כל חצי שעה בדיוק. לפני הפעם הרביעית, העליתי תפריטים מבלי להפריע לצפייה והאתחול הרביעי נמנע. ההנחה שלי היייתה שיש טיימר של חצי שעה שמפריע לאפליקציה. חיפשתי בתפריטים של מערכת ההפעלה ומצאתי תפריט בשם "Energy Optimisation" שבו מופיעות כל האפליקציות והתהליכים. בכולם יש מתג מופעל, למעט מספר תהליכי מערכת ו... נטפליקס! כיביתי את המתג של דיסני ולמחרת צפיתי בסרט אחר באורך דומה (שניהם של מארוול, 4K HDR) והקפדתי לא לגעת בשלט. הפעם הצפייה עברה חלק, ללא איתחולים או כל הפרעה שהיא. אני מניח שנטפליקס היו מודעים לאפשרות של הטיימר הזה ודאגו לכיבוי המתג בשלב ההתקנה ודיסני לא. אני גם מקווה שלא אתבדה בימים הבאים. למעט האפליקציה ה-"זולה", כל היתר תקין אצלי.
Apple tv 4k 2021 מעביר למצב hdr תוכן מנטפליקס וכל אפליקציה אחרת באופן תקין (content switching).
מדיסני לא מצליח להעביר למצב hdr. האפליקציה של הוטסטאר לא תומכת ב content switching? מישהו הצליח?
oferlaor כתב:
לא חושבש זה עניין של תמיכה אלא שהם בכלל לא תומכים ב-HDR על הפלטפורמה...
...
אם אני מגדיר שהאפל טיוי יוציא 4k HDR במקום 4k SDR אז אני דיי משוכנע שהדיסני מפיק HDR… אבל אז יש אפליקציות אחרות כמו 12+ שלא יודעות לבצע content switching חזרה ל SDR ואז הטלויזיה זוהרת כמו עץ כריסמס
במחינתי לא השתנה כלום:
אפליקציה לילדים בלבד כי הכל מדובב וזה מעולה
כל השאר לא שווה כלום. תכנים שראיתי את כולם כבר ובאיכות 4K עם ביטרייט הגון ובלי תקיעות חחח
דא, ניכר שדיסני ישראל, אם יש כזה דבר, לא מבינים בכלל מי קהל היעד שלהם פה בארץ. 0.01 אחוז מהישראלים בכלל יודעים, מבינים או מעוניינים באובי-ואן ודיסני השקיעו בפרסומים שלהם כאילו זו הסדרה. זה לא מה שיביא פה מנויים....
a_yaron כתב:
מחקתי את פרופילים 3 ומעלה, לפרופיל 1 ו2 שניתי את השם ל"לא 1" ו"לא 2" עם שאפשר לטפל גם בהם והוספתי את הפרופילים שצריך מחדש.פס הקול נפתח באנגלית, נראה שבאמת לאחר הפעלת סרט וקביעת תרגום לעברית ההגדרה נשמרת, כאשר עברתי מהטלפון למחשב היתי צריך לבחור שוב תרגום עברית ונראה שנשמר.
מאוד ציפיתי לשירות הזה, להחליף קצת את נטפליקס.
ישבתי על הגדר עד היום - לראות כיצד עוברת ההשקה ואיך משתמשים חווים אותה.
אני שמח שישבתי על הגדר, ואני אמשיך לשבת עליה...
כשייצא דיסני פלוס האמיתי, אני אשמח להצטרף.
Moto כתב:
אצל חבר שלי היתה אותה בעיה עם השילד (כאשר שפת ממשק לא היתה אנגלית), שפת ממשק הוחלפה מרוסית לאנגלית ואז הגרסא הנכונה הותקנה/ ירדה.
בדוק הגדרות אזוריות + שפת ממשק
...
לא עובד. ניסיתי בעברית ובאנגלית ועדיין אני מקבל אפליקציה שאומרת שהשירות לא זמין באיזורך.
אולי קשור למה מוגדר בחשבון ג'ימייל שלי, לא מצאתי איך לסדר את זה.
מבחינת תכנים למבוגרים, לפחות בארץ הוא לא יכול להוות תחליף לפלטפורמות הקיימות מבחינת תכנים,
הוא מאד מוגבל במנעד התכנים, מי שלא חובב מדע בדיוני (רך מאד אבל עדיין מדע בדיוני) והעולם של מרוול
יתקשה למצוא יותר מ3 סדרות ראויות מהתקופה האחרונה (לפי דעתי)
אצלי התחיל די טוב ועכשיו מקרטע
יש לי סוני עם גוגל TV
לא היו לי בעיות בצפיה, קיבלתי DV+ATMOS כמעט בכל כותר.
לאחרונה הDV נעלם לגמרי.
להריץ קדימה / אחורה בתוך סרט זה סיוט- תמיד נתקע וצריך לאתחל את האפליקציה
תפעול הפרופילים סיוט
שפת הברירת מחדל פורטוגזית
אם משחקים קצת באפליקציה היא נתקעת
מזל שלא משלם, לקוח יס, אז עוד חצי שנה אם לא ישתפר אתנתק
לא הצלחתי לצפות בפרק אחד בלי בעיות. אחת ההשקות הכי מביכות בשנים האחרונות.
בטלוויזיה סמסונג QN90 אין אפשרות לנגן פרק רציף, יש כל הזמן קיטועים. התרגום מוצג עם רקע שחור. נוראי !
בכרומקסט + גוגל TV. התרגום מוצג כמו שצריך, אבל האפליקציה קורסת באמצע פרק.
הרצה קדימה אחורה, זוועה בשני המקרים.
מציין שמחובר לסיבים במהירות 1000/100