פטיפון חדש מזייף
-
SaharP
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Sahar Pais
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום,
קיבלתי מתנה לחג פטיפון מסוג PureAcoustics TT45.
יש לי תקליטים ישנים וקניתי מספר תקליטים חדשים גם כן. כולם עברו ניקיון יסודי יבש ורטוב.
הפטיפון מזייף לפעמים (בחלק מהתקליטים יותר ובחלק פחות) ולא ברור לי מה יכולה להיות הסיבה. אולי צריך להפעיל אחריות? כי המוצר חדש וזה קורה עם תקליטים נקיים לחלוטין ואפילו חדשים.
אודה לעצה,
תודה,
קיבלתי מתנה לחג פטיפון מסוג PureAcoustics TT45.
יש לי תקליטים ישנים וקניתי מספר תקליטים חדשים גם כן. כולם עברו ניקיון יסודי יבש ורטוב.
הפטיפון מזייף לפעמים (בחלק מהתקליטים יותר ובחלק פחות) ולא ברור לי מה יכולה להיות הסיבה. אולי צריך להפעיל אחריות? כי המוצר חדש וזה קורה עם תקליטים נקיים לחלוטין ואפילו חדשים.
אודה לעצה,
תודה,
-
SaharP
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- שם מלא: Sahar Pais
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
ברור לי שזה לא מוצר ברמה גבוהה, בכל זאת מתנה מהמעסיק. אבל אני לא חושב שהוא צריך לזייף, ללא קשר לאיכות.
קשה לי להסביר מה הכוונה ב"מזייף", אם זה סולו גיטרה למשל, זה נשמע כאילו הגיטרה לא מכוונת.
אולי זה נובע ממהירות שמשתנה באמת. אבל מדובר בהבדלים קטנים אם כך, כי זה לא שהשיר פתאום רץ מהר או לאט בצורה מורגשת. זה יותר מורגש באינסטרומנטים, פסנתר למשל עלול להישמע שהוא בטון לא נכון, גיטרה גם כן. ב VOCALS ותופים אני לא מרגיש את זה לדוגמא.
קשה לי להסביר מה הכוונה ב"מזייף", אם זה סולו גיטרה למשל, זה נשמע כאילו הגיטרה לא מכוונת.
אולי זה נובע ממהירות שמשתנה באמת. אבל מדובר בהבדלים קטנים אם כך, כי זה לא שהשיר פתאום רץ מהר או לאט בצורה מורגשת. זה יותר מורגש באינסטרומנטים, פסנתר למשל עלול להישמע שהוא בטון לא נכון, גיטרה גם כן. ב VOCALS ותופים אני לא מרגיש את זה לדוגמא.
- רונן
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5684
- נתן תודות: 1133 פעמים
- קיבל תודות: 159 פעמים
יש חוברת הסבר עם פתרון תקלות ?30/05/2022 12:12SaharP כתב: ברור לי שזה לא מוצר ברמה גבוהה, בכל זאת מתנה מהמעסיק. אבל אני לא חושב שהוא צריך לזייף, ללא קשר לאיכות.
אולי זה נובע ממהירות שמשתנה באמת. אבל מדובר בהבדלים קטנים אם כך, כי זה לא שהשיר פתאום רץ מהר או לאט בצורה מורגשת. זה יותר מורגש באינסטרומנטים, פסנתר למשל עלול להישמע שהוא בטון לא נכון, גיטרה גם כן. ב VOCALS ותופים אני לא מרגיש את זה לדוגמא....
יש מקום לכוון מהירות הסיבוב ?
האם הנעה בגומיה ? ישירה ?
- Form78HiFi
- חבר ותיק

- תגובות: 1118
- נתן תודות: 51 פעמים
- קיבל תודות: 129 פעמים
30/05/2022 12:12SaharP כתב: ברור לי שזה לא מוצר ברמה גבוהה, בכל זאת מתנה מהמעסיק. אבל אני לא חושב שהוא צריך לזייף, ללא קשר לאיכות.
אולי זה נובע ממהירות שמשתנה באמת. אבל מדובר בהבדלים קטנים אם כך, כי זה לא שהשיר פתאום רץ מהר או לאט בצורה מורגשת. זה יותר מורגש באינסטרומנטים, פסנתר למשל עלול להישמע שהוא בטון לא נכון, גיטרה גם כן. ב VOCALS ותופים אני לא מרגיש את זה לדוגמא....
מוצר ברמה נמוכה עלול לזייף.
כמו כן, סביר להניח שהמחט שלו אינה איכותית ועלולה לקלקל לך תקליטים ועוד כהנה וכהנה ״תכונות״ של מוצר לא איכותי.
- אני לא ממליץ לנסות ל״תקן״
מתחשק לך לשמוע תקליטים - קנה פטיפון אמיתי. (מתנצל על הישירות)
לפי המפרט ההנעה היא בעזרת רצועה.
בכל אופן לפי המשך התאור שלך אתה בעצמך לא יודע לתאר "מה הבעיה"
מזייף: זה מזייף בהכל אין דבר כזה פסנתר כן גיטרה לא תופים לא בס כן.
מזייף זה הגדרה של טון לא יציב וזה נובע משינויי מהירות.
צרידות נובעת לרוב ממחט "דפוקה"
לא יכול לעזור לך ככה בתנאים של "שלט רחוק" לבדיקת יציבות מהירות יש ציוד במעבדה לזה לכן אם יש אחריות תפעיל אותה.
בכל אופן לפי המשך התאור שלך אתה בעצמך לא יודע לתאר "מה הבעיה"
מזייף: זה מזייף בהכל אין דבר כזה פסנתר כן גיטרה לא תופים לא בס כן.
מזייף זה הגדרה של טון לא יציב וזה נובע משינויי מהירות.
צרידות נובעת לרוב ממחט "דפוקה"
לא יכול לעזור לך ככה בתנאים של "שלט רחוק" לבדיקת יציבות מהירות יש ציוד במעבדה לזה לכן אם יש אחריות תפעיל אותה.