·
ממש לא מדויק. האולפנים יורדים מזה רשמית כך שבקרוב מאוד זה כבר לא יהיה בבתי הקולנוע ומן הסתם גם לא במקרנים ביתיים. ישאר זכרון נחמד עד שבבוא היום ימציאו את זה מחדש רק סביר להניח שהפעם בלי המשקפיים.
...
·
האולפנים צירפו אותך לישיבה בה זה הוחלט? שלחו לך מייל אישור? כי לפי מה שאני רואה בקולנוע זה עדיין חי ונושם, תראה כמה סרטים יצא רק ב 2017:
·
לא אבל ברוך השם גמרתי כתה ג ואני יודע קצת לקרוא.
ומה אתה כזה ציני? אני אשם שגילית רק באמצע 2017 את התלת מימד? אחרי שהוא כבר רגל וחצי בקבר?
Lior_M
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143
שליחה
mulder כתב:
...
...
בבית? בקולנוע?
מה הכוונה "לא זה"?
...
·
הכוונה היא שלי באופן אישי עם משקפיים אקטיביות ומקרן בבית, לא היה נוח וחוסר הנוחות הזה לא שווה את מה שמקבלים.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7666
שליחה
Lior_M כתב:
...
...
הכוונה היא שלי באופן אישי עם משקפיים אקטיביות ומקרן בבית, לא היה נוח וחוסר הנוחות הזה לא שווה את מה שמקבלים.
...
הנושא של משקפיים אקטיביים מוכר . יש אנשים שחווים חוסר נוחות ועייפות (יותר גדולים, ריצוד).
ניסית צפיה עם משקפיים פאסיבים?
Lior_M
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8143
שליחה
mulder כתב:
...
...
הנושא של משקפיים אקטיביים מוכר . יש אנשים שחווים חוסר נוחות ועייפות (יותר גדולים, ריצוד).
ניסית צפיה עם משקפיים פאסיבים?
...
חייב להגיד שאין לי מושג ירוק מה זה פאסיבי. זה כמו פעם ששתי התמונות אחת על השניה כל הזמן והיה צריך משקפיים עם צלופן ?
זה לא פחות טוב ? ה 3d שאני מכיר זה מ Rip מלא של BD. כל השאר בכלל לא נגעתי.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק. הקולנוע שלי
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
Lior_M כתב:
...
...
חייב להגיד שאין לי מושג ירוק מה זה פאסיבי. זה כמו פעם ששתי התמונות אחת על השניה כל הזמן והיה צריך משקפיים עם צלופן ?
זה לא פחות טוב ? ה 3d שאני מכיר זה מ Rip מלא של BD. כל השאר בכלל לא נגעתי.
פאסיביים זה המשקפיים ב-4 ש"ח שמוסיפים ביס פלנט
פעם אחרונה שהייתי בסינמה סיטי היה משקפיים אקטיביות שמחזירים אחרי הסרט, הן גדולות וכבדות אם כי לא מפריע לי בכלל
Huber
חבר במועדון HT
תגובות: 73436
שם מלא: ערן
שליחה
אז עברו כ 4 שנים, הטכנולוגיה רישמית "הומתה" ע"י היצרניות, והקטע האירוני שזה קרה דווקא כשהטכנולוגיה השתפרה מספיק בשביל לפצות על כל החסרונות (משפקיים אקטיביות הוחלפו בפאסיביות, רמת הבהירות השתפרה משמעותית, רמת הבחילה ירדה לכמעט אפס, המעבר ל 4K וכו). עצוב.
הווידאו הבא מבית לינוס הזכיר לי כמה זה חסר לי...
guyezra
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35104
שליחה
באמת מצער מאוד
אם כי עדיין יוצאים סרטים בלת מימד באיימקס
bariko
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
שליחה
וואו לחשוב שפעם היינו מגיעים מחיפה לראשל"צ, רק בגלל אולם מספר 5 האיימקס...
yossipeleg
חבר פעיל מאוד
תגובות: 297
שם מלא: יוסי פלג
שליחה
3D לא מת.
הוא עבר אבולוציה ל VR.
Mistoffelees
חבר מביא חבר
תגובות: 4854
שליחה
אני עדיין צופה לפעמים בסרטי 3d בבית ועכשיו אפילו הילדה שלי גדולה מספיק כדי להצטרף
יש לי אוסף מכובד של בלוריי בתלת ממד
בפעם האחרונה המשקפיים עשו לי חיים קשים להתחבר לטלויזיה למרות שהחלפתי להם סוללה
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
בעשור הקודם היה יחסית זרם של 3D, חלקם(רובם) סתם סרטים גרועים בלי קשר. היום עדיין יש אבל בטפטופים.
אגב גם בשיאו התלת מימד סבל מתדמית בעייתית קצת אבל לדעתי זאת טכנולוגיה שיש לה מקום ולא צריך לחסל אותה. דוגמא אחרונה שראיתי זה Dune , סרט שהתלת מימד נראה בו מעולה, חויה.
DANBR22
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 804
שליחה
האמת שעכשיו אני צופה בסרטי 3D בקווסט 2 והם נראים מצויין, הרבה ותר טוב מכשהיו בטלויזיה עם משקפיים
Mistoffelees
חבר מביא חבר
תגובות: 4854
שליחה
באיזו אפליקציה אתה משתמש?
mulder
חבר שלא מהעולם הזה
שליחה
17/05/2022 12:26
DANBR22 כתב:
האמת שעכשיו אני צופה בסרטי 3D בקווסט 2 והם נראים מצויין, הרבה ותר טוב מכשהיו בטלויזיה עם משקפיים
יאללה, שיעשו המתת חסד לפורמט הזוועתי הזה כבר! כף רגלי לא תדרוך שוב לעולם באולם שמציג סרטי תלת מימד. עדיף שישקיעו את הכסף בפיתוח מסכי מיקרו-לד ענקיים שמציגים את הסרט בפורמט 4K Dolby Vision