חברות הטלויזיה בישראל התבקשו להוריד את תכני דיסני אצלן לקראת השקת דיסני+
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78787
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5378 פעמים
דיסני ו-HBO זה מכה די רצינית לכנף של הוט ויס וסלקום.
HBO זה נדבך מאוד חשוב לכולן.
HBO זה נדבך מאוד חשוב לכולן.
לפי דעתי פאראמונט פלוס זה יותר מכה להם.31/03/2022 14:34oferlaor כתב: דיסני ו-HBO זה מכה די רצינית לכנף של הוט ויס וסלקום.
HBO זה נדבך מאוד חשוב לכולן....
כי היא מורכבת מלא מעט חברות שהתכנים שלהן משודרות בישראל בחברות הטלוויזיה הרב ערוציות,
מה לדעתכם למשל במצב כזה יהיה עם ערוץ mtv ישראל? ועם ערוץ הבידור E?
בנוסף לזה שבישראל שבחברות הטלוויזיה הרב ערוצית יש לא מעט תכנים של cbs ושל שואוטיים שגם שייכים לפאראמונט פלוס.
ששייך לרשת mtv ששייכת לפאראמונט פלוס
ומה יהיה בקשר להוט עם ערוץ הטלוויזיה שלה הוט קומדי צנטרל, שהתכנים של קומדי צנטרל גם שייכים לפאראמונט פלוס?
נראה לי אבל שתכנים לא מארצות הברית למשל מבריטניה שלא ראיתי עדיין חברות סטרימינג למשל מבריטניה, אוסטרליה,אמריקה הלטינית, טורקיה, ארגנטינה, דרום קוריאה, שמשדרות את התכנים שלהם ללקוחות פרטיים למשל במדינת ישראל.
נערך לאחרונה על ידי מאיר.חן ב 12/04/2022 6:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
מעריך שתוך שנה נראה כאן גם את HBO MAX ו-Paramount Plus עם תכני CBS ו-SHOWTIME.
בלי ספק שזו הולכת להיות מכה לחברות הכבלים והלווין שיצטרכו לשתף פעולה כמו במקרה של יס עם דיסני, אבל העמלות תיווך שעד עכשיו הן גבו הולכות להיות הרבה יותר נמוכות בסוג זה של שיתוף פעולה.
ועם זאת לא בטוח שהלקוחות מרוויחים מכל זה, אני בטוח שבארה"ב לעשות מנוי לכל השירותים האלה כבר הרבה יותר יקר משירותי הכבלים בעבר.
בלי ספק שזו הולכת להיות מכה לחברות הכבלים והלווין שיצטרכו לשתף פעולה כמו במקרה של יס עם דיסני, אבל העמלות תיווך שעד עכשיו הן גבו הולכות להיות הרבה יותר נמוכות בסוג זה של שיתוף פעולה.
ועם זאת לא בטוח שהלקוחות מרוויחים מכל זה, אני בטוח שבארה"ב לעשות מנוי לכל השירותים האלה כבר הרבה יותר יקר משירותי הכבלים בעבר.
אבל היתרון בחברות הסטרימינג שאיתן יש יותר תכנים שבגלל עניין כספי אז חברת טלוויזיה רב ערוצית שפועלת דרך כבלים ואו לווין לא מביאה את כל או רוב התכנים של אותה חברת סטרימינג, כאשר זה תכנים שיכולים לעניין לא מעט אנשים.03/04/2022 9:03mchip81 כתב: מעריך שתוך שנה נראה כאן גם את HBO MAX ו-Paramount Plus עם תכני CBS ו-SHOWTIME.
ועם זאת לא בטוח שהלקוחות מרוויחים מכל זה, אני בטוח שבארה"ב לעשות מנוי לכל השירותים האלה כבר הרבה יותר יקר משירותי הכבלים בעבר....
למשל מי שרוצה לראות את הסדרה של המדע הבדיוני שחודש לעונה שניה בעזרת של הפקת קשת 12 מישראל, אז דרך חברת טלוויזיה רב ערוצית אני לא ראיתי שזה משודר שם, אבל כל מי שלקוח שירות הסטרימינג של פיקוק אז הוא יכול משם לראות את הסדרה הזאת,
https://efitriger.com/2021/11/la-brea-2/
יכול להיות שבמיזם הסטרימינג בבעלות קשת שצריך להיות בשנת 2022, בשם FREETV אז שאפשר יהיה לראות שם את הסדרה הזאת. ועוד סדרות שקשת עושה לחוץ לארץ כמו הסדרה יהלומים
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%99% ... %99%D7%94)
וזה לא רק בנטפליקס.
נכון לעכשיו מיזם FREETV צריך להיות זוך במחיר עם לא הרבה מאוד תכנים, אבל יכול להיות שאם המיזם הזה יצליח אז תהיה בו גם חבילת פרימיום שתעלה יותר כסף אבל יהיו בה הרבה מאוד תכנים.
בזה אני מסכים איתך, הרבה מאוד חברות סטרימינג בארה"ב (במיוחד הולו) מעלות לא מעט תוכן נוסטלגי של סדרות משנות ה-80 וה-90 שאף חברה בישראל ככל הנראה לא תרכוש, וזה באמת יכול למשוך לא מעט אנשים להיות מנוי בגלל התוכן הזה שלא קיים באף ערוץ בישראל, הרי לא סתם נטפליקס רכשה את סיינפלד במיליונים.03/04/2022 9:22מאיר.חן כתב: אבל היתרון בחברות הסטרימינג שאיתן יש יותר תכנים שבגלל עניין כספי אז חברת טלוויזיה רב ערוצית שפועלת דרך כבלים ואו לווין לא מביאה את כל או רוב התכנים של אותה חברת סטרימינג, כאשר זה תכנים שיכולים לעניין לא מעט אנשים.
למשל מי שרוצה לראות את הסדרה של המדע הבדיוני שחודש לעונה שניה בעזרת של הפקת קשת 12 מישראל, אז דרך חברת טלוויזיה רב ערוצית אני לא ראיתי שזה משודר שם, אבל כל מי שלקוח שירות הסטרימינג של פיקוק אז הוא יכול משם לראות את הסדרה הזאת,
https://efitriger.com/2021/11/la-brea-2/
יכול להיות שבמיזם הסטרימינג בבעלות קשת שצריך להיות בשנת 2022, בשם FREETV אז שאפשר יהיה לראות שם את הסדרה הזאת. ועוד סדרות שקשת עושה לחוץ לארץ כמו הסדרה יהלומים
https://he.m.wikipedia.org/wiki/%D7%99% ... %99%D7%94)
וזה לא רק בנטפליקס.
נכון לעכשיו מיזם FREETV צריך להיות זוך במחיר עם לא הרבה מאוד תכנים, אבל יכול להיות שאם המיזם הזה יצליח אז תהיה בו גם חבילת פרימיום שתעלה יותר כסף אבל יהיו בה הרבה מאוד תכנים....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
ולכן נכון להיום בארה"ב ההורדות הפיראטיות בביטורנט חוזרות ובגדול, אחרי שנים שהן היו אפסיות כשהיו רק נטפליקס והולו.03/04/2022 9:03mchip81 כתב: מעריך שתוך שנה נראה כאן גם את HBO MAX ו-Paramount Plus עם תכני CBS ו-SHOWTIME.
ועם זאת לא בטוח שהלקוחות מרוויחים מכל זה, אני בטוח שבארה"ב לעשות מנוי לכל השירותים האלה כבר הרבה יותר יקר משירותי הכבלים בעבר....
מצד שני תשלומי התוכן מצד החברות גם יורדים (כך שהם הופכות להיות רזות יותר) כך שהם צריכים להיות בעצמם שירות סטרימינג עם תוכן שלהם (הפקות מקומיות) + תוכן מהעולם שלא נמצא בשירות שמשווק בארץ + באנדלינג עם חברות הסטרימינג האחרות.03/04/2022 9:03mchip81 כתב: מעריך שתוך שנה נראה כאן גם את HBO MAX ו-Paramount Plus עם תכני CBS ו-SHOWTIME.