היי לכולם.
לדאבוני/ צערי או מה שלא יהיה רכשתי בקר כזה תואם EU בחו"ל. ( לפני שלמדתי לעומק את הנושא של התדרים)
לפי הבנתי הוא לא יתאים לאף מתג שאקנה בארץ.
מה האופציות העומדות בפניי ? יש דרך לשנות את התדר? לשדרג framewere ? ליצור קשר עם החברה?
לזרוק אותו לפח?
מה עושים ?
אבל רק כדי להבין ולוודא - אם אני קונה מתגים מהארץ - התדר שלהם לא יזוהה ע"י הבקר שקניתי.. נכון ?
אני מניח שמשנים את התדר הזה בארץ באיזושהי צורה, לא ?
יש טכנאים שיכולים לעשות את זה?
ראשית לדעתי קנית נכון: בקר בתדר אירופי שתומך בכל המודולים שנמכרים באירופה.
התדר של ישראל ייחודי לכאן, ובשל חוסר התחרות עם מדינות אחרות, מחירי המודולים של פיברו בארץ יקרים יותר, והמגוון הקיים קטן יותר.
שווה שתקנה אותם בחו"ל, כמו שיעצו לך מ- vesternet. תזמין כל פעם כ- 3-4.
בהצלחה
חבל על הלחץ, אין שום טעם להצמד לתדר הישראלי מאחר והוא משמעותית פחות נפוץ (כמה מפיצים בודדים בארץ) וגם זה במחירים כפולים ממה שיעלה לך רכיב אירופאי זהה.
גם אני הוספתי מעל 25 רכיבים בבית ופיצלתי הזמנות (חלק נרכש ב-Vesternet,חלק אמזון וחלק מאנשים פרטיים שנשאר להם מפרויקט הבניה שלהם).
הרשת עובדת נהדר וככל שיהיו לך יותר רכיבים זה רק ישתפר בגלל יכולות ה-Mesh.
ובהמשך להמלצתכם - אם באמת אני נשאר בתדר האירופאי - איזה פתרון יש למתג שמפעיל גם תריס וגם הדלקת מנורה ? או האם יש מתגים של 6-9 הפעלות ? 2 תריסים/ ועוד 2/3 מנורות עליו ?
לא הצלחתי למצוא באתר המדובר.
ואני גם אגזים ממש ואשאל - 2 בקרים של פיבארו ( לצורך העניין) האחד תדר אירופאי ווהשני ישראלי - יודעים לדבר אחד עם השני ולתת לי פתרון אחיד ?
שוב - בהנחה שאין פתרון של 6-9 כפתורים במתג אחד.
nadinad123 כתב:
ובהמשך להמלצתכם - אם באמת אני נשאר בתדר האירופאי - איזה פתרון יש למתג שמפעיל גם תריס וגם הדלקת מנורה ? או האם יש מתגים של 6-9 הפעלות ? 2 תריסים/ ועוד 2/3 מנורות עליו ?
לא הצלחתי למצוא באתר המדובר.
ואני גם אגזים ממש ואשאל - 2 בקרים של פיבארו ( לצורך העניין) האחד תדר אירופאי ווהשני ישראלי - יודעים לדבר אחד עם השני ולתת לי פתרון אחיד ?
שוב - בהנחה שאין פתרון של 6-9 כפתורים במתג אחד.
...
אין אפשרות לערבב בין שני תדרי Zwave וכמו שכבר הסבירו לך פה לא מעט, תתרחק מהתדר הישראלי..
לגבי רכיבי פיבארו אתה יכול לחבר עד 2 נורות ברכיב אחד (עם רכיב double) כאשר תריסים מגיעים כרכיב בודד עבור כל תריס.
אם יש לך המון מתגים באותה קופסה יהיה לך קשה לדחף רכיבים מאחורי המתגים (ולכן ממליצים לעשות קופסאות עומק).