משחק של נבחרת לאומית בתשלום, פשוט שערוריה
:evil: משחק הנבחרת בתשלום
- d-tox
- חבר ותיק

- תגובות: 1858
- נתן תודות: 28 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני לא הבנתי דבר אחד,
הערוץ הראשון (או האחרון) הודיע קבל עם ועידה שהם לא קונים יותר את השידורים של מכבי, כדי לפנות 4 מיליון דולר לכל משחקי נבחרת ישראל כלשהיא (זאת אומרת מכל סוג ספורט).
עכשיו תסבירו לי איך ערוץ שתקציבו השנתי הוא 900 מיליון שקל!! לא מסוגל לקנות זכויות שידור ועוד של נבחרת לאומית? הרי הם ערוץ מ-מ-ל-כ-ת-י.
איך נותנים לפארסה הזאת להמשיך?!?
למה כל צלם או טכנאי מעפן שם מרוויח משכורת של 5 ספרות?!
אני החלטתי עוד מהמונדיאל שאת האגרה אני יותר לא משלם.
שישלמו את המשכורות שלהם מכסף של מישהו אחר!
הערוץ הראשון (או האחרון) הודיע קבל עם ועידה שהם לא קונים יותר את השידורים של מכבי, כדי לפנות 4 מיליון דולר לכל משחקי נבחרת ישראל כלשהיא (זאת אומרת מכל סוג ספורט).
עכשיו תסבירו לי איך ערוץ שתקציבו השנתי הוא 900 מיליון שקל!! לא מסוגל לקנות זכויות שידור ועוד של נבחרת לאומית? הרי הם ערוץ מ-מ-ל-כ-ת-י.
איך נותנים לפארסה הזאת להמשיך?!?
למה כל צלם או טכנאי מעפן שם מרוויח משכורת של 5 ספרות?!
אני החלטתי עוד מהמונדיאל שאת האגרה אני יותר לא משלם.
שישלמו את המשכורות שלהם מכסף של מישהו אחר!
- עופר_צפריר
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4880
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
חשוב פעמיים.
d-tox כתב:
שים לב שרשות השידור -נכון המעפנים.
נוקטים באמצעים משפטיים והוצאה לפועל,לאלה שלא משלמים!
ואני יודע על מה אני מדבר...
אני החלטתי עוד מהמונדיאל שאת האגרה אני יותר לא משלם....
שים לב שרשות השידור -נכון המעפנים.
ואני יודע על מה אני מדבר...
- d-tox
- חבר ותיק

Re: חשוב פעמיים.
לא רואה אותם ממטר..עופר_צפריר כתב:d-tox כתב:
אני החלטתי עוד מהמונדיאל שאת האגרה אני יותר לא משלם....
שים לב שרשות השידור -נכון המעפנים.![]()
ואני יודע על מה אני מדבר......
זה לא המקום לפרט אבל יש מספיק דרכים להיעלם להם מהמכ"מ אם ככה הם מתייחסים לחובבי הספורט.
אני יותר לא משלם את המשכורת לאף חזי בבא (או איך שלא קוראים לו) או לשאר חבר מרעיו אוכלי החינם.
הם מרתיחים לי את הדם!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
d-tox,
1. כי 850 מיליון הולך לועד שלהם וכל השאר זה לרכש... כבר מזמן היה צריך לפרק את הגוף האנרכוניסטי הזה ולהרכיב אותו מחדש (אם מישהו בכלל ישים לב שהוא איננו).
2. יש צדק עקרוני בסיפור הזה. סה"כ הכסף מרשות השידור זה מה שמאפשר למכבי להמשיך ולהיות הקבוצה המובילה. כלומר, אני ואתה מממנים את זה שמכבי ת"א תהיה הטובה ביותר. האם יהיה נורא כ"כ אם יהיו קבוצות אחרות שיעלו על מכבי בשנים הקרובות?
1. כי 850 מיליון הולך לועד שלהם וכל השאר זה לרכש... כבר מזמן היה צריך לפרק את הגוף האנרכוניסטי הזה ולהרכיב אותו מחדש (אם מישהו בכלל ישים לב שהוא איננו).
2. יש צדק עקרוני בסיפור הזה. סה"כ הכסף מרשות השידור זה מה שמאפשר למכבי להמשיך ולהיות הקבוצה המובילה. כלומר, אני ואתה מממנים את זה שמכבי ת"א תהיה הטובה ביותר. האם יהיה נורא כ"כ אם יהיו קבוצות אחרות שיעלו על מכבי בשנים הקרובות?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
כן, עפר. אנחנו לא נישן בלילה. גם מהיעלמות ערוץ 1 / רשות השידור וגם מהאפשרות שמכבי לא תשלוט בליגה.
רק במדינת חלם הדברים האלה יכולים להתקיים!
רק במדינת חלם הדברים האלה יכולים להתקיים!
Silence speaks louder than words
- d-tox
- חבר ותיק

זהו בדיוק עפר!oferlaor כתב:d-tox,
2. יש צדק עקרוני בסיפור הזה. סה"כ הכסף מרשות השידור זה מה שמאפשר למכבי להמשיך ולהיות הקבוצה המובילה. כלומר, אני ואתה מממנים את זה שמכבי ת"א תהיה הטובה ביותר. האם יהיה נורא כ"כ אם יהיו קבוצות אחרות שיעלו על מכבי בשנים הקרובות?...
הם אמרו שהם לא משלמים יותר למכבי את ה-3.8 מיליון דולר כדי 'שיתפנה' כסף לנבחרות הלאומיות.
בפועל מה נהיה? הם יותר לא יישדרו את מכבי (ממש מפריעים לתקציב שלהם ה-4 מיליון דולר האלו....), ועד שפעם ב-200 שנה נבחרת ישראלית (ועוד בכדוגל! לא בבדמינגטון) מגיעה לטורניר קיץ כל כך משמעותי, מה עושים האדונים מרוממה?
משדרים לי את עמנואל הלפרין מתרוצץ במוזיאון ישראל עם חבורת אנשים, בשעשועון יותר הזוי מהשיער של הלפרין!
אתם לא רוצים לשדר את מכבי? זכותכם המלאה.
אתם ערוץ ממלכתי ואתם צריכים לשדר כל משחק שמתנוסס בו דגל ישראל.
זה כסף ציבורי, שלי ושלכם ואסור להם לעשות בו כרצונם! זה פשוט מטריף אותי!
איפה מבקר המדינה? איפה המחוקק?
איך זה שערוץ 2 וערוץ 10 עם תקציב של פחות מרבע מהערוץ הראשון מצליחים להרים הפקות מקור, תכניות רכש, ספורט ומה לא?
ומה ערוץ 1 עושה עם כל המיליארד שקל שלו?
מתקיפים את הצופים עם צמד רעים בחצות וחצי. גאונות לשמה!
לא בריא לי העצבים האלה על הבוקר....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
d-tox,
הפיתרון פשוט וידוע כבר שנים. צריך לפרק את הדינוזאור הזה - למחוק את כל החוזים שלו, לסגור את הבאסטה ולבנות מחדש מאפס.
הפיתרון פשוט וידוע כבר שנים. צריך לפרק את הדינוזאור הזה - למחוק את כל החוזים שלו, לסגור את הבאסטה ולבנות מחדש מאפס.