מישהו פה מבין בבידוד רעש של חלונות?
- starrywolf
- חבר ותיק

- תגובות: 1064
- נתן תודות: 119 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
לא יודע איך זה עובד בארץ אבל באנגליה חלון עם זכוכיות כפולות (Double Glazing) משתיק אמנם את רעש המכוניות אבל רעשים חזקים של קדיחות / משאיות כבדות / רכבי חירום שמפעילים סירנות למשל הוא רק מחליש ולא ממש משתיק.
אם הרעש חזק יותר הייתי ממליץ לנסות Triple Glazing (אם זה טוב לבתים שנמצאים מטרים ספורים מהטיוב הרועש באנגליה זה אמור להיות טוב גם לרעש של הארץ).
אם הרעש חזק יותר הייתי ממליץ לנסות Triple Glazing (אם זה טוב לבתים שנמצאים מטרים ספורים מהטיוב הרועש באנגליה זה אמור להיות טוב גם לרעש של הארץ).

זכוכית טריפלקס רגילה- מבודדת אקוסטית טוב יותר מזכוכית בידודית (כפולה).
על מנת להנות מבידוד אקוסטי משופר, צריך להשתמש בבידודית (כפולה), כשכל זכוכית היא טריפלקס בפני עצמה ורצוי בעובי שונה (אחד מהשני).
עכשיו בהצלחה למצוא פרופיל (בישראל) שיענה על הדרישות הללו.
על מנת להנות מבידוד אקוסטי משופר, צריך להשתמש בבידודית (כפולה), כשכל זכוכית היא טריפלקס בפני עצמה ורצוי בעובי שונה (אחד מהשני).
עכשיו בהצלחה למצוא פרופיל (בישראל) שיענה על הדרישות הללו.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4767
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 760 פעמים
@Arie10 מדייק. הבעיה היא שלצורך זה צריך פרופיל מאסיבי שמתאים לחלונות ממש גדולים. אני ממש לא חושב שקיפ יבודד רעשים טוב יותר. אני לא רואה סיבה שכן. בסופו של דבר מה שחשוב זה הזכוכית ובקיפ לרוב, בעיקר מכיוון שהוא מיועד לחלונות קטנים באמבטיות, משתמשים בפרופיל שלא מאפשר התאמת זכוכית עבה.