כמובן....
אני עדיין לומד אותה ועדיין לא שולט בכל מה שהיא יודעת לתת, אבל אני מאוד מופתע מההבדלים בתוצאה הסופית למרות שאני עדיין בשלבי משחק עם הפרמטרים.
בקליות כהות אני מרגיש קצת שיפור מבחינת הטעמים ותיקון טעויות - פחות מקבל מרירות ואפטר טייטס כשאני משתמש בgsp, כנראה בגלל פיזור קצת יותר אחיד של המים על הקפה ופחות צ'אנלים. אבל בינתיים ההבדלים לא עצומים שיצדיקו שדרוג כזה.
בקליה הבהירה זה כבר סיפור אחר - לא משנה כמה שיחקתי עם הלחץ, הטמפ והטחינה המכונה הקודמת לא הצלחתי להגיע לתוצאה מאוזנת מספיק. במכונה החדשה זה הופך להיות קל מידי אפילו - מבצע פרופיל דמוי מנוף - 2 באר עד שרואה קפה שמתחיל לצאת מהסלסלה ואז מרים ל8 באר ל80 אחוז מהזמן ויורד בהדרגה כדי למשוך את השוט. התוצאה מאוזנת וממש טעימה.
דבר אחר ממש מוזר שראיתי - רמת הטחינה הניש השתנתה לחלוטין לעומת המכונה הקודמת - אני טוחן הרבה יותר דק כדי להגיע לזמנים נורמלים, מגיע לאיזור ה11 לעומת 17 בדרגת טחינה. לא יודע איך להסביר את זה.
לגבי המכונה עצמה - שקטה מאוד, נראה שהשקיעו חשיבה בכל פרמטר עיצובי או פונקציונאלי. לי אישית חסר אופציה של כיבוי מרחוק של המכונה אבל מנסה לחיות בלי זה. במכונה הקודמת חיברתי לפלאג חכם אבל פה מרגיש לי לא חכם להשתמש בזה בגלל החלקים הדיגיטליים במכונה