QNAP קרס
-
esaly
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2003
- שם מלא: esaly
- נתן תודות: 328 פעמים
- קיבל תודות: 8 פעמים
05/11/2021 11:06guyezra כתב: ניסית עם qnap finder?
אולי אפשר עם ssh?
תבדוק אולי שהדיסקים מחוברים היטב...
היי, ניסיתי עם Qnap Finder שלא מוצא אותו.
SSH ביטלתי ברמת מערכת ההפעלה.
הדיסקים יושבים טוב.
תכבה, תוציא את הדיסקים ותדליק, תראה אם הוא עכשיו נגיש. אם כן, אז ניחוש מושכל הוא שהלך לך ה- System Volume. בבקשה תבדוק ותחזור אלינו עם הסיפור מה קרה כדי שאפשר, אולי, יהיה להמשיך לעזור.
ואין לך "געוואלד געצרוכען"
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
שאין לו את ה-"פארפאלן" שלו...
-
esaly
-
- חבר ותיק

פירקתי אותו לגורמים:05/11/2021 13:49שלגון כתב: תכבה, תוציא את הדיסקים ותדליק, תראה אם הוא עכשיו נגיש. אם כן, אז ניחוש מושכל הוא שהלך לך ה- System Volume. בבקשה תבדוק ותחזור אלינו עם הסיפור מה קרה כדי שאפשר, אולי, יהיה להמשיך לעזור....
ניסיתי בלי הדיסקים - נדלק ולא משמיע צפצוף.
הוצאתי את הזכרונות - כנ"ל.
-
esaly
-
- חבר ותיק

ניסיתי גם עם דיסק אחד - ללא הצלחה.06/11/2021 11:13שלגון כתב: נראה לי שעכשיו צריך לנסות להחזיר רק דיסק 1, לראות אם זה עובד. צריך לעבוד עם אחד מהם, אם השני מאיזושהיא סיבה נדפק בצורה מוזרה שמשגעת את ה- NAS....
-
esaly
-
- חבר ותיק

המכשיר נדלק - יש נוריות - אני רק לא יודע בדיוק מה הצבע שלהן כי אני עיוור צבעים.06/11/2021 14:52שלגון כתב: ניסית את שני הדיסקים? בשני הסלוטים? (סה"כ 4 אפשרויות)
מה זאת אומרת ללא הצלחה? מה קרה?...
ואין צפצוף POST כמו שתמיד היה כשהמכשיר היה נדלק.
עם הדגם הזה (TS-230) זה לא יעבוד לך....
אתה תצליח רק עם התקנה מחדש על דיסק חדש והעברת המידע אם המכשיר הנוכחי ידלק שוב.
אם אתה מחפש דגם אחר שיתן לך אפשרות של חיבור פשוט של הכוננים למכשיר אז אתה יכול ללכת על:
+TS-251
TS-251D
אבל שים לב לא לשחק יותר מדי עם הדיסקים שלא תהרוס את הסיכוי של פשוט לחבר אותם למכשיר חדש ולהמשיך עם המידע כמו שהיה.
-
esaly
-
- חבר ותיק

ואם אני הולך על התקנה מחדש והעתקת המידע - אוכל לשלוף את המידע מדיסק בודד? כאמור יש לי RAID1.06/11/2021 17:35boubi כתב: עם הדגם הזה (TS-230) זה לא יעבוד לך.
אתה תצליח רק עם התקנה מחדש על דיסק חדש והעברת המידע אם המכשיר הנוכחי ידלק שוב.
אם אתה מחפש דגם אחר שיתן לך אפשרות של חיבור פשוט של הכוננים למכשיר אז אתה יכול ללכת על:
+TS-251
TS-251D
אבל שים לב לא לשחק יותר מדי עם הדיסקים שלא תהרוס את הסיכוי של פשוט לחבר אותם למכשיר חדש ולהמשיך עם המידע כמו שהיה....
אני מניח שאם אני לוקח דיסק בודד ומחבר אותו למערכת עם WINDOWS - אני לא אוכל לראות את הקבצים, נכון?