צפי למלאי נורמלי ps5?
עכשיו נכנס מלאי של 50 יחי בKSP והייתי רגע לפני לחיצת כפתור התשלום
אבל יש גבול לכל תעלול עם הדחיפת מוצרים שאני לא רוצה\צריך
אז ויתרתי...
אבל יש גבול לכל תעלול עם הדחיפת מוצרים שאני לא רוצה\צריך
אז ויתרתי...
זה אכן מבאס שדוחפים את כל זה, מצד שני
קונסולה + 2 משחקים + שלט נוסף +מנוי לפלוס לשנה - המחיר לכל החבילה הוגן. הם פשוט מנצלים את המצב כדי לכפות קניה על אנשים.
אם נשווה למקומות אחרים - שם גובים מחיר דומה על קונבולה בלבד.
המלאי הנמוך של KSP (שבטח כבר אזל עד עכשיו...), מראה לדעתי שהמצב הנוכחי של חוסר ימשך עוד חודשים ארוכים.
קונסולה + 2 משחקים + שלט נוסף +מנוי לפלוס לשנה - המחיר לכל החבילה הוגן. הם פשוט מנצלים את המצב כדי לכפות קניה על אנשים.
אם נשווה למקומות אחרים - שם גובים מחיר דומה על קונבולה בלבד.
המלאי הנמוך של KSP (שבטח כבר אזל עד עכשיו...), מראה לדעתי שהמצב הנוכחי של חוסר ימשך עוד חודשים ארוכים.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73299
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3160 פעמים
רק להזכיר לכל מי שחושב שזה הוגן, בתקופה שאין מחסורים באנדלים הם חבילות מוזלות של אותם מוצרים. באנדל של קונסולה+שלט+משחק בזמן שפוי אמורים לעלות פחות מאותם 3 מוצרים כל אחד בנפרד
ד"א - כבר ראיתי חנויות בארץ שמבנדלים כיסאות גיימינג עם הקונסולה
ד"א - כבר ראיתי חנויות בארץ שמבנדלים כיסאות גיימינג עם הקונסולה
במקרה של היום, לא רציתי לתת יד לדבר הזה ולא רציתי לרכוש בכל מחיר..
את המנוי אפשר להשיג ביותר זול (פה זה נמכר ב279)
והמשחקים לא מתאימים לצרכים שלי.
נחכה עוד חודש\חודשיים
אגב, המלאי נגמר תוך 8 דקות
את המנוי אפשר להשיג ביותר זול (פה זה נמכר ב279)
והמשחקים לא מתאימים לצרכים שלי.
נחכה עוד חודש\חודשיים
אגב, המלאי נגמר תוך 8 דקות
המילכוד נמצא בהודעה שלך, אנחנו בתקופה בה יש מחסור, ולכן זה *כן* הוגן. זה נקרא תנאי השוק. אתה לא חייב לקחת, הם רוצים למקסם רווחים. שוק חופשי. אין אופציה יותר זולה. פשוט אין. לקנות בעוד שנה זה לא אותו מוצר. זה אותו מוצר שנה אחרי כן.03/10/2021 17:10Huber כתב: רק להזכיר לכל מי שחושב שזה הוגן, בתקופה שאין מחסורים באנדלים הם חבילות מוזלות של אותם מוצרים. באנדל של קונסולה+שלט+משחק בזמן שפוי אמורים לעלות פחות מאותם 3 מוצרים כל אחד בנפרד
...
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
לא יודע מה אתכם, אבל ה PS4 נותן בראש אצלנו ביתר שאת.
אין שום דבר כרגע ב PS5 שמצדיק מעבר.
הילדים נהנים כהרגלם מריקודים ב JUST DANCE, ואני ממשיך לשחק בבקלוג שלי ובכל מה שיש על שתי הקונסולות הללו.
אני כבר מפנטז על כך שכשיגיע היום שאקנה את המכשיר, זה יהיה כל כך רחוק, שעד אז הם ישנו את גודלו מגודל מיקרוגל ממוצע, לגודל מכשיר קונסולה ביתית.
הילדים נהנים כהרגלם מריקודים ב JUST DANCE, ואני ממשיך לשחק בבקלוג שלי ובכל מה שיש על שתי הקונסולות הללו.
אני כבר מפנטז על כך שכשיגיע היום שאקנה את המכשיר, זה יהיה כל כך רחוק, שעד אז הם ישנו את גודלו מגודל מיקרוגל ממוצע, לגודל מכשיר קונסולה ביתית.
איתך לגמרי מ2 ל3 הייתה קפיצה ענקית, מ3 ל4 קפיצה טובה, מ4 ל5 קפיצונת (אם לא השלט לא חושב שהייתי מבדיל בין ה2 בלי באמת לראות את הקופסא)04/10/2021 17:53gal-cohen כתב: לא יודע מה אתכם, אבל ה PS4 נותן בראש אצלנו ביתר שאת.
אני כבר מפנטז על כך שכשיגיע היום שאקנה את המכשיר, זה יהיה כל כך רחוק, שעד אז הם ישנו את גודלו מגודל מיקרוגל ממוצע, לגודל מכשיר קונסולה ביתית....
- gal-cohen
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6304
- נתן תודות: 577 פעמים
- קיבל תודות: 932 פעמים
נכון, זמני טעינה מעולים ואני כבר מת לחוות את זה.05/10/2021 9:12nir11 כתב: הקפיצה הגדולה, לפחות אחת מהן, בין 4 ל 5 היא האחסון שנהיה דרמטית מהיר יותר. זמני טעינה מהירים בהרבה. כמובן שיש עוד דברים....
מצד שני, אם לא היתה לי את הסבלנות או היכולת להמתין דקה בהשוואה ל 5 שניות - בכלל באופן כללי בחיים, אז המצב שלי היה גרוע,
ואף קונסולה לא היתה מפצה על זה
אגב, מה שבאמת מפריד ביני לבין המכשיר זה העובדה שאי אפשר להשיג אותה באמזון, רק משם אני מוכן לקנות.
לקחתי מחבר טוב לשבוע, כנראה היו לי ציפיות גבוהות מדי - התלהבתי רק משלט05/10/2021 11:46gal-cohen כתב:נכון, זמני טעינה מעולים ואני כבר מת לחוות את זה.05/10/2021 9:12nir11 כתב: הקפיצה הגדולה, לפחות אחת מהן, בין 4 ל 5 היא האחסון שנהיה דרמטית מהיר יותר. זמני טעינה מהירים בהרבה. כמובן שיש עוד דברים....
מצד שני, אם לא היתה לי את הסבלנות או היכולת להמתין דקה בהשוואה ל 5 שניות - בכלל באופן כללי בחיים, אז המצב שלי היה גרוע,
ואף קונסולה לא היתה מפצה על זה![]()
אגב, מה שבאמת מפריד ביני לבין המכשיר זה העובדה שאי אפשר להשיג אותה באמזון, רק משם אני מוכן לקנות....
הבעיה שלי עם הבאנדלים זה שעד כה, כל באנדל שראיתי מכיל יותר מדי דברים שלא מעניינים אותי, ואז זה מנפח את המחיר יותר מדי.....
אמשיך לחכות בסבלנות
- nils3373
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4685
- שם מלא: ShmilMori
- נתן תודות: 54 פעמים
- קיבל תודות: 164 פעמים
דווקא ניתן להשיג את הגרסה עם ה-BR בסביבות 2800 ש"ח באילת - רכשתי את הקונסולה במחיר "שפל" (יחסי כמובן) לפני חצי שנה ב2880 ש"ח במרכז והבן שלי לא מפסיק להשתמש בו.
אני שמח (והבן) שלא חיכינו עד היום בשביל הגרסה הרשמית (2500 ש"ח), ובמיוחד שעדיין אין יבוא סדיר ושהמחירים לא יורדים במרכז מתחת ל3000 ש"ח.
יש לנו גם PS4 בבית וההבדלים בינהם ממש מורגשים גם בתצוגה (שניהם מחוברים למסכי OLED), בזמן טעינת משחקים (ה-PS5 טס) ובחוויה שהבקר של ה-PS5 מספק.
אני שמח (והבן) שלא חיכינו עד היום בשביל הגרסה הרשמית (2500 ש"ח), ובמיוחד שעדיין אין יבוא סדיר ושהמחירים לא יורדים במרכז מתחת ל3000 ש"ח.
יש לנו גם PS4 בבית וההבדלים בינהם ממש מורגשים גם בתצוגה (שניהם מחוברים למסכי OLED), בזמן טעינת משחקים (ה-PS5 טס) ובחוויה שהבקר של ה-PS5 מספק.
- Huber
- חבר במועדון HT

היה. נגמר. הזוי.
החזיק ל10 ד'
הצלחתי להזמין את הבלוריי
הגרסה הדיגיטלית נחטפה מהר יותר
הצלחתי להזמין את הבלוריי
הגרסה הדיגיטלית נחטפה מהר יותר
- Huber
- חבר במועדון HT

אם מישהו פה מוצא אצ הגירסה עם הבלוריי בכעד 2500 ש"ח שיזמין ושאלם לו בבקשה. אני תמיד איכשהו מפספס.