בכל מה שקשור לטרינוב, לפחות עד לרגע זה, היות ומדובר ב- work in progress:
על מנת למצות טרינוב תדרש השקעה מאוד מאוד גדולה לימודית ו/או כספית, קרי: עזרה של אנשים מבחוץ.
עם זאת, אפשר להגיע יחסית בקלות לתוצאות משביעות רצון עם הוויזארד שהוא קל ופשוט להפעלה.
כמובן, שגם לפני הפעלת הוויזארד, כמו כל מוצר חדש שאנחנו קונים, עדיין נדרשות כאן מספר שעות של לימוד, הבנה ורקע לגביי המכשיר והיכולות שלו.
זו לא טלויזיה שמוציאים מהקופסה ולוחצים ON.
טרינוב, בניגוד לדירק ולינגדורף ואחרות, לא משתמשות בשום עקומה ביתית. הם תמיד יבצעו את המדידה והתיקון במצב FULL RANGE לכל רמקול ורמקול ויביאו אותם למצב Flat.
המצב של "אחרי" הוא מצב של חיזוי, עם זאת, אחרי עשרות רבות של שעות עם REW, אני יכול להגיד שהחיזוי שלהם זה המצב בשטח.
טרינוב "מזהירים" את המשתמש לא להשאר במצב Flat היות וזה תמיד ישמע רזה וצורם וממליצים לעבור למודול הטיונינג, הכולל כל מיני עזרים שונים, לרבות עקומות מטרה לכל רמקול ורמקול ומערכת BM מאוד נרחבת ומתוחכמת.
לאחר מכן, הם יבצעו Compute ויעבירו את כל הנתונים והפילטרים שלהם בהתאם לאותה עקומה ומשחקי באס אליהם כיוונת.
אני לא מכיר את ה ST2, אבל מצילומי המסך שצורפו, הממשק שלו שונה מהממשק והאופציות שאני מכיר מהאלטיטיוד.
גם לא ממש מכיר אופציה כזו, של עבודה חצי עם ימהה וחצי עם מכשיר שמיועד לסטריאו, אבל אם זה עובד עבור אבי במבחן התוצאה, אז הכל טוב.
רן