[פוצל] מכונית אוטונומית
שד אתה רק מחמיר את מצבך...
מחשבים ******לא**** מזהים פנים טוב יותר מבני אדם. זה שאתה חוזר על הטעויות שלך לא הופך אותן לנכונות, ולא מבלבל.
יש לך כל מני ציטוטים של מחקרים, אבל אתה מאמין רק למחקרים שאתה מביא. סיינטפיק אמריקן? מה איתו?
מכרת חברה לגוגל? לא מכרת חברה לגוגל.
מחשבים ******לא**** מזהים פנים טוב יותר מבני אדם. זה שאתה חוזר על הטעויות שלך לא הופך אותן לנכונות, ולא מבלבל.
יש לך כל מני ציטוטים של מחקרים, אבל אתה מאמין רק למחקרים שאתה מביא. סיינטפיק אמריקן? מה איתו?
מכרת חברה לגוגל? לא מכרת חברה לגוגל.
·nir11 כתב:שד אתה רק מחמיר את מצבך...
מכרת חברה לגוגל? לא מכרת חברה לגוגל....
1. זה ש*אתה* אומר שמחשבים מזהים פנים פחות טוב מבני אדם לא אומר שזה נכון. נתתי כבר את הסטטיסטיקה מוקדם יותר בשרשור הזה. לך יש נתונים? הנה כמה מראי מקום:
https://arxiv.org/abs/1404.3840
https://medium.com/the-physics-arxiv-bl ... .bsxsze8fv
2. :https://en.wikipedia.org/wiki/Acqui-hiring/. - תהליך שבו חברה א' רוצה את ההון האנושי של חברה ב' ולא מעוניינת במוצר או ב-IP של חברה ב' בהכרח. יש כמה דרכים לעשות את זה, הכל מ-M&A מלא (קרי, חברה א' רוכשת את חברה ב' לגמרי) ועד להסכם מסחרי בין חברה א לחברה ב (חברה ב' מתחייבת להפסיק לפתח את המוצר שלה, ולשחרר את העובדים תמורת סכום מסויים, חברה א' מתחייבת להעסיק את העובדים בחוזה מפנק במיוחד) משולב בהסכם בין חברה א' לעובדים. יש מגוון רחב של שיקולי מס (בעיקר) לגבי מה הדרך הנכונה וזה תלוי בהמון משתנים.
בכל מקרה - הנקודה הספציפית הזו (מה עשיתי עם החברה האחרונה שלי ואיך נראה ההסכם שלי עם גוגל) לא רלוונטית לדיון.
3. סיינטיפיק אמריקן הביא מאמר דעה (שהעלה טענות מגוכחות). לא מחקר. אם אתה רוצה לדעת איך נראה מחקר: http://ws680.nist.gov/publication/get_p ... _id=913011
You are never fully dressed without a smile
שד, על מנת להמחיש עד כמה מחשבים מטומטמים, חיפשת היום הודעת מייל ממשתמש בשם irad, בנושא מסויים.
בתיבת החיפוש של אאוטלוק, כמובן הגרסא האחרונה, כתבתי from:iras. טעיתי באות אחד, וכמובן שלא קיבלתי שום תוצאה, או הצעה לתיקון. זה לגבי עיבוד טקסט. שנינו יודעים שעיבוד תמונה מסובך לא פחות. אני נזהר לומר 'יותר', מפני שמחשבים לא ממש מצטיינים בהבנת טובה של טקסט, ולא חסרות דוגמאות. תנסה גוגל טרנסלייט. מאותם אנשים שמביאים לנו את הרכב האוטונומי שלא טועה, וגם אף פעם לא טועים בגיוסים.
בתיבת החיפוש של אאוטלוק, כמובן הגרסא האחרונה, כתבתי from:iras. טעיתי באות אחד, וכמובן שלא קיבלתי שום תוצאה, או הצעה לתיקון. זה לגבי עיבוד טקסט. שנינו יודעים שעיבוד תמונה מסובך לא פחות. אני נזהר לומר 'יותר', מפני שמחשבים לא ממש מצטיינים בהבנת טובה של טקסט, ולא חסרות דוגמאות. תנסה גוגל טרנסלייט. מאותם אנשים שמביאים לנו את הרכב האוטונומי שלא טועה, וגם אף פעם לא טועים בגיוסים.
nir - ביקשת מהמחשב לחפש משהו, טעית בהוראה למחשב ואתה כועס עליו שהוא לא הביא לך תשובות? (אגב, בחיפוש בגוגל, ולא באאוטלוק היית מקבל תוצאות תחת "נראה לי שאתה התכוונת לחפש משהו אחר"'). הדוגמא הזו כל כך לא קשורה לנושא הדיון שאין לי כח להתחיל להסביר בכלל.
אני מדבר אל הטלפון שלי, באנגלית, כל הזמן. למעשה, אחד מכל חמישה חיפושים בגוגל ארה"ב היום נעשה בפקודה קולית. משימה שלפני 10 שנים נראתה בלתי אפשרית הפכה להיות דבר של מה בכך, אבל כנראה שאתה מרגיש כל כך בטוח בעבודת ה-QA שלך שאתה מרשה לעצמך לבקר את אחת מחברות הטכנולוגיה המובילות בעולם (שלא לומר המובילה בעולם), ואת מערך הגיוסים שלה. אחלה גישה.
אתה יודע מה - עזוב, נשברתי. אם אתה לא סומך על מחשבים - אתה מוזמן לחזור למערה.
אני מדבר אל הטלפון שלי, באנגלית, כל הזמן. למעשה, אחד מכל חמישה חיפושים בגוגל ארה"ב היום נעשה בפקודה קולית. משימה שלפני 10 שנים נראתה בלתי אפשרית הפכה להיות דבר של מה בכך, אבל כנראה שאתה מרגיש כל כך בטוח בעבודת ה-QA שלך שאתה מרשה לעצמך לבקר את אחת מחברות הטכנולוגיה המובילות בעולם (שלא לומר המובילה בעולם), ואת מערך הגיוסים שלה. אחלה גישה.
אתה יודע מה - עזוב, נשברתי. אם אתה לא סומך על מחשבים - אתה מוזמן לחזור למערה.
You are never fully dressed without a smile
מטרת הדוגמא שלי הייתה להמחיש שמשימה שאדם (שלא לומר ילד) היה עומד בה בקלות - מחשב לא עומד בה.
כמובן שמנוע החיפוש של גוגל עובד הרבה יותר טוב, ועדיין היו כל כך הרבה מקרים שבהם הוא החליט שאני מחפש משהו אחר, נתן לי אותו אוטומאטית, ולא את מה שביקשתי.
גוגל הגדולה והמופלאה, לא מתפרנסת ממכירת תוכנה. היא מתפרנסת בכלל מפרסומות. אני מציע לא לשכוח את זה.
אני גם מציע לא לשכוח את מאות הבאגים שמליוני משתמשים נתקלים בהם כשהם משתמשים באנדרואיד. אין שום דבר אישי נגד גוגל, או אף אחד מהעובדים שלה, אבל אחרי שלושה מכשירי אנדרואיד (S1 S2 S4 ), עברתי ל IOS ולא הבטתי לאחור אפילו פעם אחת. אני לא אומר ש IOS מושלמת, היא רק ה-רב-ה יותר יציבה ואינטואיטיבית. יש בה רעות חולות לא מעטות, אבל הן נובעות מהחלטות מרושעות של אנשי שיווק, לא מבאגים מטומטמים שנובעים כמו ששנינו יודעים, מגורם אחד בלבד - אנשים שכותבים קוד.
כמובן שמנוע החיפוש של גוגל עובד הרבה יותר טוב, ועדיין היו כל כך הרבה מקרים שבהם הוא החליט שאני מחפש משהו אחר, נתן לי אותו אוטומאטית, ולא את מה שביקשתי.
גוגל הגדולה והמופלאה, לא מתפרנסת ממכירת תוכנה. היא מתפרנסת בכלל מפרסומות. אני מציע לא לשכוח את זה.
אני גם מציע לא לשכוח את מאות הבאגים שמליוני משתמשים נתקלים בהם כשהם משתמשים באנדרואיד. אין שום דבר אישי נגד גוגל, או אף אחד מהעובדים שלה, אבל אחרי שלושה מכשירי אנדרואיד (S1 S2 S4 ), עברתי ל IOS ולא הבטתי לאחור אפילו פעם אחת. אני לא אומר ש IOS מושלמת, היא רק ה-רב-ה יותר יציבה ואינטואיטיבית. יש בה רעות חולות לא מעטות, אבל הן נובעות מהחלטות מרושעות של אנשי שיווק, לא מבאגים מטומטמים שנובעים כמו ששנינו יודעים, מגורם אחד בלבד - אנשים שכותבים קוד.
http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ident.html
עוד חברה שאף אחד לא סיפר לה שבעוד שתי דקות כל הדבר הזה יעבוד באופן מ-וש-ל-ם.
עוד חברה שאף אחד לא סיפר לה שבעוד שתי דקות כל הדבר הזה יעבוד באופן מ-וש-ל-ם.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73199
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 645 פעמים
- קיבל תודות: 3152 פעמים
נהיגה אוטונומית מלאה - כבר היום!