[פוצל] מכונית אוטונומית

רכבי ICE, פלאגינים, היברידים וחשמליים כמו ג'ילי, טסלה, איוניק, MG
nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3893
נתן תודות: 232 פעמים
קיבל תודות: 312 פעמים

שליחה #41 

שד אתה רק מחמיר את מצבך...
מחשבים ******לא**** מזהים פנים טוב יותר מבני אדם. זה שאתה חוזר על הטעויות שלך לא הופך אותן לנכונות, ולא מבלבל.
יש לך כל מני ציטוטים של מחקרים, אבל אתה מאמין רק למחקרים שאתה מביא. סיינטפיק אמריקן? מה איתו?
מכרת חברה לגוגל? לא מכרת חברה לגוגל.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #42 

nir11 כתב:שד אתה רק מחמיר את מצבך...
מחשבים ******לא**** מזהים פנים טוב יותר מבני אדם. זה שאתה חוזר על הטעויות שלך לא הופך אותן לנכונות, ולא מבלבל.
יש לך כל מני ציטוטים של מחקרים, אבל אתה מאמין רק למחקרים שאתה מביא. סיינטפיק אמריקן? מה איתו?
מכרת חברה לגוגל? לא מכרת חברה לגוגל.
...
·

1. זה ש*אתה* אומר שמחשבים מזהים פנים פחות טוב מבני אדם לא אומר שזה נכון. נתתי כבר את הסטטיסטיקה מוקדם יותר בשרשור הזה. לך יש נתונים? הנה כמה מראי מקום:
https://arxiv.org/abs/1404.3840
https://medium.com/the-physics-arxiv-bl ... .bsxsze8fv

2. :https://en.wikipedia.org/wiki/Acqui-hiring/. - תהליך שבו חברה א' רוצה את ההון האנושי של חברה ב' ולא מעוניינת במוצר או ב-IP של חברה ב' בהכרח. יש כמה דרכים לעשות את זה, הכל מ-M&A מלא (קרי, חברה א' רוכשת את חברה ב' לגמרי) ועד להסכם מסחרי בין חברה א לחברה ב (חברה ב' מתחייבת להפסיק לפתח את המוצר שלה, ולשחרר את העובדים תמורת סכום מסויים, חברה א' מתחייבת להעסיק את העובדים בחוזה מפנק במיוחד) משולב בהסכם בין חברה א' לעובדים. יש מגוון רחב של שיקולי מס (בעיקר) לגבי מה הדרך הנכונה וזה תלוי בהמון משתנים.
בכל מקרה - הנקודה הספציפית הזו (מה עשיתי עם החברה האחרונה שלי ואיך נראה ההסכם שלי עם גוגל) לא רלוונטית לדיון.

3. סיינטיפיק אמריקן הביא מאמר דעה (שהעלה טענות מגוכחות). לא מחקר. אם אתה רוצה לדעת איך נראה מחקר: http://ws680.nist.gov/publication/get_p ... _id=913011
You are never fully dressed without a smile

qsub00
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1019
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 85 פעמים

שליחה #43 

בענין זיהוי פנים : אדם יזהה פנים פחות טוב משנה לשנה עקב זיקנה, מחשב יזהה פנים טוב יותר מפעם לפעם גם עקב "לימוד" וגם עקב שיפור ביצועים . . .

ותפסיקו כבר עם ויכוח הסרק שלכם, זה נעשב כבר מביך (עבורכם, כמובן)!

.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #44 

שד, על מנת להמחיש עד כמה מחשבים מטומטמים, חיפשת היום הודעת מייל ממשתמש בשם irad, בנושא מסויים.
בתיבת החיפוש של אאוטלוק, כמובן הגרסא האחרונה, כתבתי from:iras. טעיתי באות אחד, וכמובן שלא קיבלתי שום תוצאה, או הצעה לתיקון. זה לגבי עיבוד טקסט. שנינו יודעים שעיבוד תמונה מסובך לא פחות. אני נזהר לומר 'יותר', מפני שמחשבים לא ממש מצטיינים בהבנת טובה של טקסט, ולא חסרות דוגמאות. תנסה גוגל טרנסלייט. מאותם אנשים שמביאים לנו את הרכב האוטונומי שלא טועה, וגם אף פעם לא טועים בגיוסים.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #45 

nir - ביקשת מהמחשב לחפש משהו, טעית בהוראה למחשב ואתה כועס עליו שהוא לא הביא לך תשובות? (אגב, בחיפוש בגוגל, ולא באאוטלוק היית מקבל תוצאות תחת "נראה לי שאתה התכוונת לחפש משהו אחר"'). הדוגמא הזו כל כך לא קשורה לנושא הדיון שאין לי כח להתחיל להסביר בכלל.
אני מדבר אל הטלפון שלי, באנגלית, כל הזמן. למעשה, אחד מכל חמישה חיפושים בגוגל ארה"ב היום נעשה בפקודה קולית. משימה שלפני 10 שנים נראתה בלתי אפשרית הפכה להיות דבר של מה בכך, אבל כנראה שאתה מרגיש כל כך בטוח בעבודת ה-QA שלך שאתה מרשה לעצמך לבקר את אחת מחברות הטכנולוגיה המובילות בעולם (שלא לומר המובילה בעולם), ואת מערך הגיוסים שלה. אחלה גישה.
אתה יודע מה - עזוב, נשברתי. אם אתה לא סומך על מחשבים - אתה מוזמן לחזור למערה.
You are never fully dressed without a smile

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #46 

מטרת הדוגמא שלי הייתה להמחיש שמשימה שאדם (שלא לומר ילד) היה עומד בה בקלות - מחשב לא עומד בה.
כמובן שמנוע החיפוש של גוגל עובד הרבה יותר טוב, ועדיין היו כל כך הרבה מקרים שבהם הוא החליט שאני מחפש משהו אחר, נתן לי אותו אוטומאטית, ולא את מה שביקשתי.

גוגל הגדולה והמופלאה, לא מתפרנסת ממכירת תוכנה. היא מתפרנסת בכלל מפרסומות. אני מציע לא לשכוח את זה.
אני גם מציע לא לשכוח את מאות הבאגים שמליוני משתמשים נתקלים בהם כשהם משתמשים באנדרואיד. אין שום דבר אישי נגד גוגל, או אף אחד מהעובדים שלה, אבל אחרי שלושה מכשירי אנדרואיד (S1 S2 S4 ), עברתי ל IOS ולא הבטתי לאחור אפילו פעם אחת. אני לא אומר ש IOS מושלמת, היא רק ה-רב-ה יותר יציבה ואינטואיטיבית. יש בה רעות חולות לא מעטות, אבל הן נובעות מהחלטות מרושעות של אנשי שיווק, לא מבאגים מטומטמים שנובעים כמו ששנינו יודעים, מגורם אחד בלבד - אנשים שכותבים קוד.

ag43
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2224
נתן תודות: 42 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #47 

מבלי להתייחס לצד הטכנולוגי, הרתיעה של החברות ברורה מאוד. תאונות דרכים בעולם המערבי גובות ביליונים בדמי ביטוח. מספיק ששופט אחד יחליט שהאחריות היא על היצרן והוא פושט רגל במקום. זה הכל.

nir11
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #48 

http://www.dailymail.co.uk/news/article ... ident.html

עוד חברה שאף אחד לא סיפר לה שבעוד שתי דקות כל הדבר הזה יעבוד באופן מ-וש-ל-ם.

Huber
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 73199
שם מלא: ערן
נתן תודות: 645 פעמים
קיבל תודות: 3152 פעמים

שליחה #49 

נהיגה אוטונומית מלאה - כבר היום!

שלח תגובה

חזור אל “רכבי ICE וחשמליים”