הכוונה כמובן הייתה לקנות סטרימר, כגון NVIDIA SHIELD. והוא, כמו מרבית הסטרימרים היום, מריץ אנדרויד.14/06/2021 17:12Doli כתב:אני רואה רק תכנים באיכות bluray ובעתיד גם 4k. צריך נגן שיידע להתמודד איתם בנוסף לכתוביות שאני מלביש. אני לא רואה סרטים ללא תרגום או עם תרגום במיקום לא נעים/ פונט לא נעים. בזה bs נותן לי מענה טוב ונוח.14/06/2021 2:21TheCoolest כתב: תחפש אולי חיבורי HDMI אלחוטיים? מה שאתה מבקש לא כדאי, אפילו אם קיים. אבל בגדול אתה לא יכול לעשות קאסט ולצפות שזה יראה טוב או חלק.
יש לך VLC לאנדרויד, ויש מליון ואחד נגנים אחרים שהם לא קודי....
יש לי אייפון ואני אשדר תכנים רק מהלפטופ אל מסך פשוט, איך אפליקציות לאנדרואיד רלוונטיות?
ומדוע לא כדאי?...
סטרימר שמסוגל לעשות Mirroring מלפטופ בצורה מושלמת?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
טוב אני אנסה לסכם את כל העצות כי כבר התחלתי קצת ללכת לאיבוד.
מבחינת Mirroring - לטענתכם אין כיום פיתרון נוח כלשהו שייספק את האיכות והפעולה שאני רוצה בצורה מושלמת.
המלצותיכם - לרכוש סטרימר ( איזה הכי טוב בעולם? היו כאן כמה המלצות) ולהשתמש באפליקציה שנקראת Flex , שאני לא יודע אם אתחבר אליה כי מעולם לא שמעתי עליה עד הדיון הנ״ל ואין לי מושג איך נראית ומרגישה, או קודי שאני מאוד לא אוהב ולא אשתמש בה.
אם פספסתי משהו נוסף אשמח לשמוע.
מבחינת Mirroring - לטענתכם אין כיום פיתרון נוח כלשהו שייספק את האיכות והפעולה שאני רוצה בצורה מושלמת.
המלצותיכם - לרכוש סטרימר ( איזה הכי טוב בעולם? היו כאן כמה המלצות) ולהשתמש באפליקציה שנקראת Flex , שאני לא יודע אם אתחבר אליה כי מעולם לא שמעתי עליה עד הדיון הנ״ל ואין לי מושג איך נראית ומרגישה, או קודי שאני מאוד לא אוהב ולא אשתמש בה.
אם פספסתי משהו נוסף אשמח לשמוע.
הסטרימר הכי מתקדם כיום זה Nvidia shield.
האפלקציה נקראת Plex ויש אותה לאנדרואיד/iOs/וינדוס/מק.
אישית גם אני לא סובל את קודי ודווקא Plex הייתה הפתעה נעימה עם ממשק יותר נוח(בשבילי). לא צריך לפחד מאפלקציות חדשות - אתה מתקין במחשב ובוחר תיקייה שבה יהיו כל הסרטים, מוריד את האפלקציה לסטרימר/פלאפון וצופה בכל הסרטים שלך, זה עד כדי כך פשוט. כמו כן יש אפשרות מובנית לחפש כתוביות באפלקציה או להוריד ולשים באותה תיקייה והפלקס כבר יידע לשייך, כמו כן לשחק בצבע/פונט/מיקום כתוביות ועוד, יש מספיק מדריכים בעברית.
מפה והלאה תצטרך אקטיבית לבחור ולעשות - להשאר עם כבל או לנסות משהו חדש.
אישית גם אני לא סובל את קודי ודווקא Plex הייתה הפתעה נעימה עם ממשק יותר נוח(בשבילי). לא צריך לפחד מאפלקציות חדשות - אתה מתקין במחשב ובוחר תיקייה שבה יהיו כל הסרטים, מוריד את האפלקציה לסטרימר/פלאפון וצופה בכל הסרטים שלך, זה עד כדי כך פשוט. כמו כן יש אפשרות מובנית לחפש כתוביות באפלקציה או להוריד ולשים באותה תיקייה והפלקס כבר יידע לשייך, כמו כן לשחק בצבע/פונט/מיקום כתוביות ועוד, יש מספיק מדריכים בעברית.
מפה והלאה תצטרך אקטיבית לבחור ולעשות - להשאר עם כבל או לנסות משהו חדש.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4810
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
אחדד רק שפלקס יוצרת שרת על המחשב שלך ואפשר לגשת אליו מכל מיני מכשירים אחרים (לסלולרי זה שירות בתשלום).
אני באופן אישי פחות אהבתי את הממשק שלו כנגן ולכן התקנתי על הטלוויזיה נגן נוסף שנקרא xplay שיש לו ממשק נהדר לטעמי.
יש גם שרת נוסף שנקרא serviio והוא גם עובד מעולה.
אני באופן אישי פחות אהבתי את הממשק שלו כנגן ולכן התקנתי על הטלוויזיה נגן נוסף שנקרא xplay שיש לו ממשק נהדר לטעמי.
יש גם שרת נוסף שנקרא serviio והוא גם עובד מעולה.
הבנתי, תודה רבה.14/06/2021 21:29Haimbin כתב: הסטרימר הכי מתקדם כיום זה Nvidia shield.
מפה והלאה תצטרך אקטיבית לבחור ולעשות - להשאר עם כבל או לנסות משהו חדש....
את שתי האופציות הנוספות שהזכרת, אפשר להתקין על ה-Nvidia? כי הטלויזייה שלי כאמור לא מרובת אפשרויות כרגע... זו תהיה פעילות רק דרך הסטרימר והלפטופ. רוצה לדעת למקרה שגם לא אתחבר ל-Plex.14/06/2021 22:38ChinggisKhan כתב: אחדד רק שפלקס יוצרת שרת על המחשב שלך ואפשר לגשת אליו מכל מיני מכשירים אחרים (לסלולרי זה שירות בתשלום).
יש גם שרת נוסף שנקרא serviio והוא גם עובד מעולה....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

כן. אני גם כותב שוב, היתרון הגדול של השילד הוא ביכולת האפסקייל שלו. אם המסך שלך בכלל לא מסך 4k אתה יכול ללכת על סטרימר אנדרואיד עם יכולות ממש דומות בשליש מחיר כמו הגוגל tv. לא תרגיש בשום הבדל
15/06/2021 7:07ChinggisKhan כתב: כן. אני גם כותב שוב, היתרון הגדול של השילד הוא ביכולת האפסקייל שלו. אם המסך שלך בכלל לא מסך 4k אתה יכול ללכת על סטרימר אנדרואיד עם יכולות ממש דומות בשליש מחיר כמו הגוגל tv. לא תרגיש בשום הבדל...
הבנתי, תודה. אשקול את הנושא, כי יכול מאוד להיות שבעוד תקופה קצרה כבר תהיה לי טלויזייה חדשה ושונה לחלוטין ואז כן אוכל להפיק ממנו את המיטב. לא ארצה לרכוש סטרימר ״זמני״ ואז לרכוש שוב. מאמין בקנייה של מוצרים איכותיים לטווח ארוך.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

זה נכון להמון דברים,אבל לא בהכרח למוצר כמו סטרימר שכל הרעיון שלו זה תמיכה בפורמטים רבים, ואלו כאמור משתנים ומתפתחים כל הזמן.
השילד הוא סטרימר מצויין,ולא חושב שיש למישהו מילה רעה להגיד עליו, אבל גם הגוגל tv עושה עבודה מצויינת ולדעתי לרוב לא תרגיש בשום הבדל.
בכל מקרה, בהצלחה
השילד הוא סטרימר מצויין,ולא חושב שיש למישהו מילה רעה להגיד עליו, אבל גם הגוגל tv עושה עבודה מצויינת ולדעתי לרוב לא תרגיש בשום הבדל.
בכל מקרה, בהצלחה
- Oferbc
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: עופר בוחבוט
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אשמח להבין למה התכוונת האם לעבוד עם PLEX ועם נגן xplay איפה להתקין אותו ואיך להגיד ל PLEX לעבוד איתו.או שלא הבנתי כלום אשמח להסבר14/06/2021 22:38ChinggisKhan כתב: אחדד רק שפלקס יוצרת שרת על המחשב שלך ואפשר לגשת אליו מכל מיני מכשירים אחרים (לסלולרי זה שירות בתשלום).
יש גם שרת נוסף שנקרא serviio והוא גם עובד מעולה....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

פלקס מתקינים במחשב כשרת ובטלוויזיה כאפליקציה כנגן.
ישנה אפשרות להתקין בטליווזיה גם את xplay כנגן שניגש לשרת של פלקס. זה בעלות חד פעמית (לא זוכר אותה,סכום לא מאד גבוה).
ישנה אפשרות להתקין בטליווזיה גם את xplay כנגן שניגש לשרת של פלקס. זה בעלות חד פעמית (לא זוכר אותה,סכום לא מאד גבוה).
חברים לצערי לא ניתן להזמין את ה-Google tv דרך אמזון או דרך האתר הרשמי ( ניתן רק עם כרטיס אשראי אמריקאי) וגם מימוש האחריות יהיה מורכב כיוון שאין להם כאן שום נציגות, על כן אני נאלץ בעל כורחי לקנות בארץ ביוקר ולהסתכן בשירות ה-״מעולה״ שיש כאן. מישהו יכול להמליץ לי על חנות אמינה שמוכרת את המוצר?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

300 שקל ב-ksp זה ממש לא ביוקר
זה עולה 164 ש״ח בארצות הברית.. גם לא מתקרב לחנות הזו או דומות לה. רצוי חנות אמינה ומתמחה....
- Oferbc
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- שם מלא: עופר בוחבוט
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
התקנתי plex בחלק מהסרטים יש חוסר סינכרון בין הקול לכתוביות.17/06/2021 21:30ChinggisKhan כתב: פלקס מתקינים במחשב כשרת ובטלוויזיה כאפליקציה כנגן.
ישנה אפשרות להתקין בטליווזיה גם את xplay כנגן שניגש לשרת של פלקס. זה בעלות חד פעמית (לא זוכר אותה,סכום לא מאד גבוה)....
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

זה לא קשור לנגן, אלא לכתוביות עצמן...
יש אפשרות לשחק עם זה בנגן לדעתי (אני לא זוכר בדיוק כי אני צופה בכתוביות באנגלית)
יש אפשרות לשחק עם זה בנגן לדעתי (אני לא זוכר בדיוק כי אני צופה בכתוביות באנגלית)
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
ללא ספק לקנות סטרימר סטיק חייבים חנות מתמחה..........
הכי טוב חנות מתמחה- אני סיגריות קונה רק בחנות מתמחה בשום פנים ואופן לא במכולת או פיצוצייה- לא מתמחה לא קונה
הכי טוב חנות מתמחה- אני סיגריות קונה רק בחנות מתמחה בשום פנים ואופן לא במכולת או פיצוצייה- לא מתמחה לא קונה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

ועניתי לך
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

ב-300 שקל רוצה גם כוח אמפארג'20/06/2021 11:38Borderline1 כתב: ללא ספק לקנות סטרימר סטיק חייבים חנות מתמחה..........
הכי טוב חנות מתמחה- אני סיגריות קונה רק בחנות מתמחה בשום פנים ואופן לא במכולת או פיצוצייה- לא מתמחה לא קונה...