יש לכם NAS? רוצים לוודא שאתם מקבלים את הרוחב פס שעליו שלמתם באופן רציף? כך תעשו זאת באמצעות Speedtest אוטו'.

אני בוחר להציג את המדריכים ב DSM7 מכיוון שהוא אוטוטו יוצא באופן רשמי ויותר נכון להציג מדריך שיתפוס לאורך זמן.08/05/2021 11:11izucker כתב: "המדריך וצילומי המסך מוצגים על מערכת ההפעלה DSM 7 אותה ניתן להתקין בגרסת הביטא, אך ניתן לבצע אותו גם עבור DSM6.2 עם שינויים קלים"
למה להדגים על גרסת הביטא? אז מה השינויים הקלים הנדרשים ל 6.2?...

מגניב08/05/2021 12:55tzah כתב: אחלה אפשרות ל- Monitoring לבדיקת רוחב פס. אתה גם יכול לעשות משהו אחר, לדוגמא:
1) להתקין OpenWrt בראוטר שלך (במידה ותומך) ולבנות או להוריד סקריפט שמבצע את הבדיקה מס' פעמים ביום.
2) אני משתמש בלוח פיתוח עם 2 כניסות WAN ו- LAN (רואים בתמונה).
חיברתי את ממיר הסיב לכניסת ה- WAN ומכניסת ה- LAN בלוח הוצאתי כבל רשת נוסף שמתחבר ל - WAN של הראוטר.
גם יש לך אפשרויות אחרות לניטור רוחב פס בתוך ה - Web Interface של OpenWrt...
גם עובד וגם זול.08/05/2021 13:03AvivMustaky כתב:מגניב08/05/2021 12:55tzah כתב: אחלה אפשרות ל- Monitoring לבדיקת רוחב פס. אתה גם יכול לעשות משהו אחר, לדוגמא:
1) להתקין OpenWrt בראוטר שלך (במידה ותומך) ולבנות או להוריד סקריפט שמבצע את הבדיקה מס' פעמים ביום.
2) אני משתמש בלוח פיתוח עם 2 כניסות WAN ו- LAN (רואים בתמונה).
חיברתי את ממיר הסיב לכניסת ה- WAN ומכניסת ה- LAN בלוח הוצאתי כבל רשת נוסף שמתחבר ל - WAN של הראוטר.
גם יש לך אפשרויות אחרות לניטור רוחב פס בתוך ה - Web Interface של OpenWrt...
אחלה רעיון....