02/03/2021 17:43
dmitrys כתב:
אני כתבתי לך על המקרר הזה כי יש לי אותו. בערך שנה ובינתיים טפוטפוטפו הכל טוב.
אנחנו משפחה של 4 ויש לנו בדרך כלל מקום פנוי במקרר.
זה מקרר ומקפיא נפרדים, אבל תואמים. אין מחיצה באמצע, כמו בתמונה. אפשר לחבר ביחד, המתקין עושה את זה. מבלי לדעת שזה 2 יחידות, אי אפשר להבחין בזה.
אני קניתי אותו כי חיפשתי מקפיא גדול, 3 שנות אחריות של יבואן שמכבד את עצמו, ומחיר.
...
תודה @dmitrys, כמובן שיש מחיצה, צד ימין הרי מקפיא וצד שמאל זה מקרר. בכל אופן המקפיא גדול מדי עבורנו וחבל. המידות ממש טובות וגם המחיר.
02/03/2021 18:19
ChinggisKhan כתב:
לדעתי, ממחקר די משמעותי שעשיתי, אין היום מקררים ברמת אמינות גבוהה במיוחד, לפחות לא לצרכן הממוצע.
הפלסטיקה לרוב באיכות ירודה, מדחסים יפנים טובים קשה למצוא וכמעט כולם עלולים להפגע מקורוזיה.
אני הלכתי על הליבהר כי ראיתי אותם ב-3 בתים של משתמשים כבדים (נשים מזרחיות מבשלות למשךחה מורחבת) והן כולן היו מאש מרוצות אחרי 4-7 שנים. קראתי המון ברשת ביקורות לא טובות אבל מאד אמינות. לקחתי הימור. אחרי שנה וחודשיים אני מאד מרוצה. הירקות והפירות נשמרים לי שבועיים במצב מעולה. לא צריך יותר מזה.
...
שמע, זה חתיכת הימור, שמח שבמקרה שלך זה עבד. לאחר שקראתי את הסיפור של
@istarmini לגבי הליבהר וההמלצה שלו: ״שומר נפשו וכספו ירחק״ החלטתי שעל ההרפתקה הזאת אני אוותר.ֿ
בהחלט עושה רושם שיש פה קטגוריה שיצרנים לא נתנו לה מענה, למרות שלפי הפורום היא די מבוקשת, פתרון אסטטי שמשאיר מקום לקירור.
הייתי בטוח שיהיה לפחות דגם אחד עם נפח סביר ועומק עד 70 ..
אגב לגבי המערכת התת כיורית של החימום קירור טיהור, לאף אחד אין ניסיון עם זה? (לחיוב|לשלילה) על פניו נראה מאוד פרקטי.