ahersko כתב:
בעידן שאין יותר מדיה פיזית... למה צריך נגן BR?
...
נהיי, יש עדיין מדיה פיזית.
אני אישית ירדתי מכך, אחרי שגיליתי שכל סרט שרציתי, אין לו כתוביות בעברית או דיבוב רוסי.
סביר להניח שיש אנשים פחות בררניים ממני.
שנית, OPPO 203 משמש גם כסטרימר לכל דבר.
אלא שעל כל מעלותיו, מאפיל חסרון בולט אחד- חוסר היכולת לסנכרן כתוביות (מקדימות או מאחרות) בזמן צפייה...
בטח שזוהי הצהרה וגם נכונה. לא באמת צריך להציג גרף מכירות, נכון? למישהו יש ספק שמדיה פיזית לא מתה? אתם יכולים לחשוב אחרת, אבל היצרנים מייצרים פחות ופחות מכשירים, זה אומר משהו.
ziv_r - על זה לא היה הדיון. עם זה אין לי ספק. מאז ומתמיד אני כל הזמן מופתע איך השיחרורים ב 720P עדיין קיימים ואיך רב האנשים עדיין מורידים שיחרור באיכות נמוכה כשצד בצד לידו יש שחרור זהה באיכות גבוהה יותר. זה חד וחלק מוכיח שלרב האנשים איכות נמצא די נמוך בסדר העדיפויות.
מה שכן להכריז שמדיה פיזית מתה עדיין מוקדם מידי לדעתי לפחות. כל עוד משחררים כאלו, כל עוד מייצרים נגנים, כל עוד הקונסולות מגיעות עם כוננים - היא עדיין לא מתה. בתהליכי ירידה? בטח. מתה? לא (וטוב שכך, עד שלא יהיה תחליף הולם, ואם צפית בווידאו של וינסנט אתה יודע למה אין - טוב שכך).
ahersko כתב:
זאת לא הצהרה, זאת היתה שאלה!
וכמוך כמה יש? בשביל זה שווה לייצר נגנים?
...
"בעידן שאין יותר מדיה פיזית..." - זו הצהרה, לא שאלה. לזה התייחסתי.
לא מתיימר לדעת את התשובה לשאלה בסוף המשפט כי אין לי את הנתונים, אבל עובדה שעדיין מייצרים.
...
17/02/2021 6:17
ahersko כתב:
היום כשאפשר להגיע לכל סרט באיכות מלאה במרחק לחיצת כפתור, מייתר את המדיה
זאת נשארת נחלתם של בודדים בלבד.
...
מסכים שזה חשוב שבעיקר לוידאופילים, אבל זה היה גך מאז ומתמיד, עוד מימי ה DVD.
ו"להגיע לסרט באיכות מלאה בלחיצת כפתור" תמיד היה אפשר - פיראטיות זה לא המצאה של 2021
וינסנט נותן 6 סיבות למה הזרמת מדיה מהרשת - אפילו בשירות הכי איכותי שהוכרז, עדיין לא יכול להחליף מדיה פיזית:
ziv_r - על זה לא היה הדיון. עם זה אין לי ספק. מאז ומתמיד אני כל הזמן מופתע איך השיחרורים ב 720P עדיין קיימים ואיך רב האנשים עדיין מורידים שיחרור באיכות נמוכה כשצד בצד לידו יש שחרור זהה באיכות גבוהה יותר. זה חד וחלק מוכיח שלרב האנשים איכות נמצא די נמוך בסדר העדיפויות.
מה שכן להכריז שמדיה פיזית מתה עדיין מוקדם מידי לדעתי לפחות. כל עוד משחררים כאלו, כל עוד מייצרים נגנים, כל עוד הקונסולות מגיעות עם כוננים - היא עדיין לא מתה. בתהליכי ירידה? בטח. מתה? לא (וטוב שכך, עד שלא יהיה תחליף הולם, ואם צפית בווידאו של וינסנט אתה יודע למה אין - טוב שכך).