אין צורך יותר בשמועות, סדרת הכוננים הקשיחים של Synology נחשפת

זה הדיסקים שאני משתמש בהם WD RED. אני רוב היום יושב ממש ליד הארון תקשורת. אפס רעש.01/02/2021 14:02gabiuzan כתב: וואללה מגניב לגמרי, אני עם DS920+ חדש, משתמש ב 3 כוננים של 6TB כל אח ד מדגם SEGATE EXOS במהלך החודשיים האחרונים ואני ממש שונא את הרעש שהכוננים עושים, בלי קשר לשימוש, זאת אומרת גם אם אני לא מפעיל סרט או משהו כזה הרעש שהם עושים מטריף לי את האוזן, הבנתי ש WD RED PRO יותר שקטים בהרבה ואני בתהליך החלפה של כולם, השאלה אם הכוננים האלה יתנו לי את השקט המיוחל......

לא הבנתי כלום... הם ממשיכים לתמוך בכל הדיסקים של כל החברות האחרות. איך בדיוק זה כובל מישהו למשהו?...

1. אפשרות - אתה יכול לכבות01/02/2021 17:11ag43 כתב:החל מדגמי RS3621RPxs, RS3621xs+, and RS4021xs+, מערכת ה- DSM תטמיע אפשרות של שימוש רק בכוננים שנמצאים ברשימת התאימות של החברה. כוננים שלא נמצאים ברשימה, לא יעבדו.......

בוא ונסכם כך, נפגש כאן עוד שנה ונראה אם המצב השתנה באופן כלשהו, כלומר אם הם מצמצמים את רשימת הדיסקים הנתמכים......
עופר האם אתה משתמש ב PRO או ב RED רגילים???01/02/2021 16:09oferlaor כתב:זה הדיסקים שאני משתמש בהם WD RED. אני רוב היום יושב ממש ליד הארון תקשורת. אפס רעש.01/02/2021 14:02gabiuzan כתב: וואללה מגניב לגמרי, אני עם DS920+ חדש, משתמש ב 3 כוננים של 6TB כל אח ד מדגם SEGATE EXOS במהלך החודשיים האחרונים ואני ממש שונא את הרעש שהכוננים עושים, בלי קשר לשימוש, זאת אומרת גם אם אני לא מפעיל סרט או משהו כזה הרעש שהם עושים מטריף לי את האוזן, הבנתי ש WD RED PRO יותר שקטים בהרבה ואני בתהליך החלפה של כולם, השאלה אם הכוננים האלה יתנו לי את השקט המיוחל.........

כנ"ל. 3 של WD RED, שקטים להפליא יחסית.01/02/2021 16:09oferlaor כתב:זה הדיסקים שאני משתמש בהם WD RED. אני רוב היום יושב ממש ליד הארון תקשורת. אפס רעש.01/02/2021 14:02gabiuzan כתב: וואללה מגניב לגמרי, אני עם DS920+ חדש, משתמש ב 3 כוננים של 6TB כל אח ד מדגם SEGATE EXOS במהלך החודשיים האחרונים ואני ממש שונא את הרעש שהכוננים עושים, בלי קשר לשימוש, זאת אומרת גם אם אני לא מפעיל סרט או משהו כזה הרעש שהם עושים מטריף לי את האוזן, הבנתי ש WD RED PRO יותר שקטים בהרבה ואני בתהליך החלפה של כולם, השאלה אם הכוננים האלה יתנו לי את השקט המיוחל.........

בפירוש תתבדה. החברה אומרת את זה בפירוש שהתמיכה בשאר הכוננים תמשך וזה גם רשום בכתבה. אין סיבה לחשוב אחרת....