Australia Post Global - מי מפיץ את החבילות שלהם בישראל ...?
הזמנתי מוצר מאמזון... נשלח אליי עם APG) Australia Post Global)
קיבלתי מס' מעקב ********AP
לפי המעקב של אמאזון: החבילה הגיעה לארץ ושוחררה מהמכס לפני זמן רב.
מאז אין עדכונים.
הבעיה היא שאני לא יודע מי החברה שעובדת פה בארץ עם APG ומפיצה את החבילות שלהם כאן בישראל..?
-ניסיתי לבדוק את מספר המעקב באתרי האינטרנט של בר, געש, דואר ישראל, צ'יטה, GCX, exelot - אבל אף מנוע באף אתר לא מזהה את מספר המעקב שלי.
יש איזו חברת שליחויות שאני מפספס?
מאז אין עדכונים.
הבעיה היא שאני לא יודע מי החברה שעובדת פה בארץ עם APG ומפיצה את החבילות שלהם כאן בישראל..?
-ניסיתי לבדוק את מספר המעקב באתרי האינטרנט של בר, געש, דואר ישראל, צ'יטה, GCX, exelot - אבל אף מנוע באף אתר לא מזהה את מספר המעקב שלי.
יש איזו חברת שליחויות שאני מפספס?
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
פנית לאמזון?30/12/2020 19:54two-times כתב: הזמנתי מוצר מאמזון... נשלח אליי עם APG) Australia Post Global)
מאז אין עדכונים.
יש איזו חברת שליחויות שאני מפספס?...
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
לצערי זה לא דרך בר. פניתי אליהם גם טלפונית חוץ ממעקב באתר שלהם. הם אמרו שלעיתים דווקא כן עובדים עם מספרי מעקב של apg. אבל ספציפית את המספר הזה שאמזון נתנו לי הם לא מזהים. זה לא דרכם.
פניה לאמאזון לא תעזור. אמאזון לא יודעים ולא מבינים כלום בעניינים מסוג זה.
(כל מה שאמזון יכולים לעשות זה לתת לי זיכויי כספי ואני לא רוצה.
-אני רוצה את המוצר.
הם גם לא יכולים לשלוח שוב כי זו היתה יחידה אחרונה במלאי).
פניה לאמאזון לא תעזור. אמאזון לא יודעים ולא מבינים כלום בעניינים מסוג זה.
(כל מה שאמזון יכולים לעשות זה לתת לי זיכויי כספי ואני לא רוצה.
-אני רוצה את המוצר.
הם גם לא יכולים לשלוח שוב כי זו היתה יחידה אחרונה במלאי).
לא מבין מה קשור להוסיף מוצר נוסף. אתה יכול להסביר?11/01/2021 11:03alcd כתב: יש לי 2 פריטים מאזמון של שנה שעברה שנשלחו עם au post ולא הגיעו,
הפתרון היחיד שמצאתי שלהוסיף מוצר זול יחסית להזמנה של מוצר יקר יחסית...
נ-ב: החבילה הגיעה היום. 29 יום לאחר ששוחררה ממכס.
דרך GCX
(AKA חברת השליחות הכי גרועה בארץ וזה מדעי).
החבילה הגיעה במצב רע מאוד. כאילו מישהו שכח אותה באיזה מחסן מוצף מים.
השליח דווקא היה די נחמד. התקשר אליי 5 דקות לפני שהגיע. שזה הרבה. בד"כ שליחים במיוחד של GCX לא מודיעים בכלל לפני שמגיעים.
למזלי גם הייתי בבית.
בכל מקרה: כשהגיע השליח הוא הסביר לי שכשחבילות מגיעות ל GCX כאן בארץ - לפעמים הן נשארות עם המספר מעקב הישן שלהם. ולפעמים הן מקבלות מספר מעקב חדש ש GCX ממציאה להן (מה ההגיון במהלך שכזה מבלי ליידע את הלקוח שהמספר מעקב שלו הוחלף? -לך תדע).
-ובקיצור לכן המנוע חיפוש באתר שלהם לא מזהה את המספר מעקב "הישן", שיש בידי הלקוח.
(זו הסיבה שכשחיפשתי במנוע מעקב משלוחים באתר של GCX - עם המספר שאמאזון סיפקו לי שמתחיל ב AP - המערכת שלהם לא זיהתה אותו).
על השאלה למה החבילה ישבה אצלהם במחסנים 29 יום אחרי שחרור ממכס ולמה ונראית כמו פח אשפה רטוב? -השליח לא ידע לענות. לטענתו "היא יצאה להפצה היום בבוקר וככה הוא קיבל אותה היום בבוקר".
בריאות.
11/01/2021 20:02two-times כתב:לא מבין מה קשור להוסיף מוצר נוסף. אתה יכול להסביר?11/01/2021 11:03alcd כתב: יש לי 2 פריטים מאזמון של שנה שעברה שנשלחו עם au post ולא הגיעו,
הפתרון היחיד שמצאתי שלהוסיף מוצר זול יחסית להזמנה של מוצר יקר יחסית...
נ-ב: החבילה הגיעה היום. 29 יום לאחר ששוחררה ממכס.
דרך GCX
(AKA חברת השליחות הכי גרועה בארץ וזה מדעי).
החבילה הגיעה במצב רע מאוד. כאילו מישהו שכח אותה באיזה מחסן מוצף מים.
השליח דווקא היה די נחמד. התקשר אליי 5 דקות לפני שהגיע. שזה הרבה. בד"כ שליחים במיוחד של GCX לא מודיעים בכלל לפני שמגיעים.
למזלי גם הייתי בבית.
בכל מקרה: כשהגיע השליח הוא הסביר לי שכשחבילות מגיעות ל GCX כאן בארץ - לפעמים הן נשארות עם המספר מעקב הישן שלהם. ולפעמים הן מקבלות מספר מעקב חדש ש GCX ממציאה להן (מה ההגיון במהלך שכזה מבלי ליידע את הלקוח שהמספר מעקב שלו הוחלף? -לך תדע).
-ובקיצור לכן המנוע חיפוש באתר שלהם לא מזהה את המספר מעקב "הישן", שיש בידי הלקוח.
(זו הסיבה שכשחיפשתי במנוע מעקב משלוחים באתר של GCX - עם המספר שאמאזון סיפקו לי שמתחיל ב AP - המערכת שלהם לא זיהתה אותו).
על השאלה למה החבילה ישבה אצלהם במחסנים 29 יום אחרי שחרור ממכס ולמה ונראית כמו פח אשפה רטוב? -השליח לא ידע לענות. לטענתו "היא יצאה להפצה היום בבוקר וככה הוא קיבל אותה היום בבוקר".
בריאות....
מעלה את ערך המשלוח, משלוחים יקרים לא ישלחו עם au post , לפחות אצלי לא שולחים
alcd@
למען האמת המוצר הנ"ל זה חצובה לפלס לייזר.
והמחיר משלוח לכשעצמו היה די יקר.
(כי מידה של החצובה כשהיא סגורה זה 130... אז לדעתי הקרטון היה באורך מטר וחצי. משהו כזה)...
אבל תודה על הטיפ. אנסה אותו בעתיד.
בריאות.
(כי מידה של החצובה כשהיא סגורה זה 130... אז לדעתי הקרטון היה באורך מטר וחצי. משהו כזה)...
בריאות.
אז מוזר , גם השירות של אמזון על משלוחים האלה אצלי היה חלש , בעצם לא התייחסו בכלל עד שעבר כמה שבועות מתאריך שהם הבטיחו, רק ביקשו לחכות12/01/2021 19:29two-times כתב: alcd@
בריאות....
מזל רע
Shipped with Australia Post Global
Tracking number: APxxxxxx
חבילה של 200 יורו שגם צריך די דחוף
מה זה גם אמצע פברואר? הם רציניים?!
קיצר באמזונים אירופאיים לא קונה יותר אלה עם משלוח מהיר
מאר״הב עם דואר ישראל מגיע הרבה יותר מהר

חבילה קודמת 50 יורי הגיעה עם DHL
Shipped with Australia Post Global
Tracking number: APxxxxxx
חבילה של 200 יורו שגם צריך די דחוף
מה זה גם אמצע פברואר? הם רציניים?!
קיצר באמזונים אירופאיים לא קונה יותר אלה עם משלוח מהיר
מאר״הב עם דואר ישראל מגיע הרבה יותר מהר
חבילה קודמת 50 יורי הגיעה עם DHL
געש/בר הפצה יש לי בעיה איתם... כי כל החבילות שלי שמגיעות דרכם (לא קשור כרגע דרך APG או לאו) במקום להגיע לעיר שלי: הן תמיד מגיעות לתל אביב. (ואז מוחזרות למחסן שלהם ויוצרים איתי קשר ומוודאים כתובת מדוייקת)
לא מובן למה.
אבל כשהחבילות מגיעות לכאן לארץ: הכתובת של הרחוב מועתקת בצורה מדוייקת.
אבל על הלייבל של המשלוח - את השם של העיר הם מחליפים ל"תל אביב".
תמיד.
10 מתוך 10.
מצד שני - לזכותם ייאמר שיש לגעש ולבר שירות לקוחות תקין במייל ובטלפון... והם עונים לדוא"ל ועונים לטלפונים. ועושים מאמץ לתקן טעויות.
(שזה דבר שאי אפשר לומר, למשל, על GCX - שזו החברת שליחויות היחידה בעולם שאין לה מספר טלפון לשירות לקוחות ובכוונה מסננת מיילים. ומאבדים חבילות על בסיס כרוני. ובכלל GCX זו החברת משלוחים הכי גרועה בארץ, ואני מוכן לשים כסף שאם יבצעו סקירה זה גם יוכח אמפירית).
לא מובן למה.
תמיד.
10 מתוך 10.
מצד שני - לזכותם ייאמר שיש לגעש ולבר שירות לקוחות תקין במייל ובטלפון... והם עונים לדוא"ל ועונים לטלפונים. ועושים מאמץ לתקן טעויות.
(שזה דבר שאי אפשר לומר, למשל, על GCX - שזו החברת שליחויות היחידה בעולם שאין לה מספר טלפון לשירות לקוחות ובכוונה מסננת מיילים. ומאבדים חבילות על בסיס כרוני. ובכלל GCX זו החברת משלוחים הכי גרועה בארץ, ואני מוכן לשים כסף שאם יבצעו סקירה זה גם יוכח אמפירית).
איזה קטע. בשתי משלוחים האחרונים שבר סיפקו לי, במעקב אחד היה כמו הכתובת שלי רק היה כתוב עיר אחרת סמוכה.20/01/2021 14:58two-times כתב: געש/בר הפצה יש לי בעיה איתם... כי כל החבילות שלי שמגיעות דרכם (לא קשור כרגע דרך APG או לאו) במקום להגיע לעיר שלי: הן תמיד מגיעות לתל אביב. (ואז מוחזרות למחסן שלהם ויוצרים איתי קשר ומוודאים כתובת מדוייקת)
...
ועל השני רשמו רחוב אחר בעיר שלי עם אותו מספר כמו של הבית.
אבל זה הגיע בסוף.
אם יש חסרון בהזמנה מאמזון זאת בדיוק הסוגיה הזו של המשלוחים :
1.אין לך מושג אם הכל ישלח באחת או שיפצלו
2. אין לך מושג מה תהיה שיטת ההפצה בארץ
3. מספרי המעקב למעט דרך חלק מחברות השליחויות משתנים ולא מאפשרים מעקב עד הבית
4. המשלוח עד הארץ מהיר ובארץ איטי אבל מגיע
5. כל חברות הבלדרות שממשיכות את השליחות עם אנשים פרטיים ברכבי מיני מזוהמים לא מתאמים את זמן השילוח ותמיד יפתיעו.
אז מה כן ?
1. מוריד לחץ, ממתין שיתקשרו אלי לתאום או ישלחו סמס.
2. כתלות בחברה שיוצרת קשר אם זה דואר ישראל לדוגמא ויש הפצה לדרופבוקס אז לוקח את זה אם זה חברת בר ויש פיזור לנקודה קרובה אלי ואיכותית הולך על זה, אם זה לא כך משאיר את כתובת ביתי לשילוח ועכשיו לא מתרגש אם השליח מתקשר ועוד חמש דק אצלי. יכל לוטקח לא יכל אומר לו שיתאם לי מועד אחר.
1.אין לך מושג אם הכל ישלח באחת או שיפצלו
2. אין לך מושג מה תהיה שיטת ההפצה בארץ
3. מספרי המעקב למעט דרך חלק מחברות השליחויות משתנים ולא מאפשרים מעקב עד הבית
4. המשלוח עד הארץ מהיר ובארץ איטי אבל מגיע
5. כל חברות הבלדרות שממשיכות את השליחות עם אנשים פרטיים ברכבי מיני מזוהמים לא מתאמים את זמן השילוח ותמיד יפתיעו.
אז מה כן ?
1. מוריד לחץ, ממתין שיתקשרו אלי לתאום או ישלחו סמס.
2. כתלות בחברה שיוצרת קשר אם זה דואר ישראל לדוגמא ויש הפצה לדרופבוקס אז לוקח את זה אם זה חברת בר ויש פיזור לנקודה קרובה אלי ואיכותית הולך על זה, אם זה לא כך משאיר את כתובת ביתי לשילוח ועכשיו לא מתרגש אם השליח מתקשר ועוד חמש דק אצלי. יכל לוטקח לא יכל אומר לו שיתאם לי מועד אחר.
תתלונן לאמזון שיגיע מהם עניין הערים20/01/2021 14:58two-times כתב: געש/בר הפצה יש לי בעיה איתם... כי כל החבילות שלי שמגיעות דרכם (לא קשור כרגע דרך APG או לאו) במקום להגיע לעיר שלי: הן תמיד מגיעות לתל אביב. (ואז מוחזרות למחסן שלהם ויוצרים איתי קשר ומוודאים כתובת מדוייקת)
לא מובן למה.
תמיד.
10 מתוך 10.
(שזה דבר שאי אפשר לומר, למשל, על GCX - שזו החברת שליחויות היחידה בעולם שאין לה מספר טלפון לשירות לקוחות ובכוונה מסננת מיילים. ומאבדים חבילות על בסיס כרוני. ובכלל GCX זו החברת משלוחים הכי גרועה בארץ, ואני מוכן לשים כסף שאם יבצעו סקירה זה גם יוכח אמפירית)....
גם אצלי זה קורה