שאלה לגבי Backflush
שלום,
כחלק מההכרות עם הלליט החדשה (042 TEMD) עשיתי נסיון לBackflush.
השתמשתי באטם גומי לסלסלה שקבלתי מהחנות. האטם הוכנס מתחת לסלסילה כשהבליטה שבראשו מוכנסת אל תוך חור יציאת המים מהראש (כפי שהדגים לי המוכר).
בעת הפעלת המשאבה המים לא יוצאים מחור יציאת הקפה, כלומר יש אטימה של היציאה אבל הם כן יוצאים מלמעלה - מהחיבור של הידית למכונה עצמה.
משהו נראה לי לא תקין ולא ברור לי אם אני עושה משהו לא נכון או שאין אטימה מספקת בין המכונה לידית.
בסרטון אחד שמצאתי אני רואה שאת דיסקית הגומי ממקמים דווקא בתוך הסלסילה. אולי המיקום שאני הודרכתי לגביו מרחיק את הידית מהמכונה ומכאן זרימת המים החוצה? מסומן בציור המיקום ממנו יוצאים המים.
אשמח להערות.
תודה. טל
כחלק מההכרות עם הלליט החדשה (042 TEMD) עשיתי נסיון לBackflush.
השתמשתי באטם גומי לסלסלה שקבלתי מהחנות. האטם הוכנס מתחת לסלסילה כשהבליטה שבראשו מוכנסת אל תוך חור יציאת המים מהראש (כפי שהדגים לי המוכר).
בעת הפעלת המשאבה המים לא יוצאים מחור יציאת הקפה, כלומר יש אטימה של היציאה אבל הם כן יוצאים מלמעלה - מהחיבור של הידית למכונה עצמה.
משהו נראה לי לא תקין ולא ברור לי אם אני עושה משהו לא נכון או שאין אטימה מספקת בין המכונה לידית.
בסרטון אחד שמצאתי אני רואה שאת דיסקית הגומי ממקמים דווקא בתוך הסלסילה. אולי המיקום שאני הודרכתי לגביו מרחיק את הידית מהמכונה ומכאן זרימת המים החוצה? מסומן בציור המיקום ממנו יוצאים המים.
אשמח להערות.
תודה. טל
למען הסר ספק שלח אימייל לשרות לקוחות של Lelit. הם ענו לשאלות שלי די מהר:
[email protected]
(כמובן באנגלית. אין שם מישהו דובר עברית אפילו שכתובת האימייל מתחילה בisrael)
[email protected]
(כמובן באנגלית. אין שם מישהו דובר עברית אפילו שכתובת האימייל מתחילה בisrael)
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
כפי שרשמת וכפי שענו לך, המוכר פשוט לא מקצועי ולא מבין בנושא.
את הדיסקית מניחים בתוך הסלסלה עם הבליטה הקטנה (ה'ידית' שלה) מעלה. הגומי פשוט סותם את חורי הסלסלה
מכניסים את הפורטפילטר כרגיל ומבצעים את מחזור ההפעלות בהתאם.
בפעולה נכונה לא אמורים לצאת מים מהפורטפילטר בשום מקום, לא דרך המשפך ולא מצידי הפורטפילטר.
בהצלחה
את הדיסקית מניחים בתוך הסלסלה עם הבליטה הקטנה (ה'ידית' שלה) מעלה. הגומי פשוט סותם את חורי הסלסלה
מכניסים את הפורטפילטר כרגיל ומבצעים את מחזור ההפעלות בהתאם.
בפעולה נכונה לא אמורים לצאת מים מהפורטפילטר בשום מקום, לא דרך המשפך ולא מצידי הפורטפילטר.
בהצלחה
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
כשמספיקים את פעולת המשאבה המים צריכים לצאת מצינור פליטת העודפים אל מיכל העודפים.05/01/2021 6:44coffeeavi כתב: בפעולה נכונה לא אמורים לצאת מים מהפורטפילטר בשום מקום, לא דרך המשפך ולא מצידי הפורטפילטר....
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 277 פעמים
- יצירת קשר:
נכון מאוד, בדיוק כמו בחליטה רגילה, כשמפסיקים את המשאבה, נעשית פריקת לחץ והמים הכלואים (עם/בלי ממיס שומנים)05/01/2021 9:29boren כתב:כשמספיקים את פעולת המשאבה המים צריכים לצאת מצינור פליטת העודפים אל מיכל העודפים.05/01/2021 6:44coffeeavi כתב: בפעולה נכונה לא אמורים לצאת מים מהפורטפילטר בשום מקום, לא דרך המשפך ולא מצידי הפורטפילטר.......
יוצאים למגש העודפים וזה נעשה דרך שסתום OPV.
בנוסף, בזמן ה"חליטה" המים שאין להם לאן לצאת (הסלסלה חסומה) יחזרו למיכל המים דרך צינור העודפים.
כתבתי "מהפורטפילטר"... ואני מדגיש, מהפורטפילטר עצמו לא אמורים לצאת מים