התחדשתי ב MARA X ויש לי כמה שאלות
בשעה טובה, נפרדתי מהאוסקר שלי אשר שירתה אותי נאמנה כ6 שנים.
השבוע קניתי MARA X מכונה מהממת, שאני עוד לומד אותה.
אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון כמה דברים :
1. האם יש פיתרון לכך שהיא נכנסת לכך שאחרי חצי שעה היא נכנסת למצב שינה ומורידה את הטפ ולוקח לה כמ דקות להתחמם חזרה
2. כיצד אתם משתמשים במצבים של 0,1,2
השבוע קניתי MARA X מכונה מהממת, שאני עוד לומד אותה.
אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון כמה דברים :
1. האם יש פיתרון לכך שהיא נכנסת לכך שאחרי חצי שעה היא נכנסת למצב שינה ומורידה את הטפ ולוקח לה כמ דקות להתחמם חזרה
2. כיצד אתם משתמשים במצבים של 0,1,2
תתחדש ותהנה 
לגבי השאלה הראשונה- הסבר כאן:
לגבי השאלה השניה- למיטב הבנתי אתה מתייחס להגדרות הקבועות מראש של ה- PID. כל השאלה היא באיזו טמפרטורה אתה מעדיף את הקפה שלך. מהמידע שמצאתי אלה הטווחים:
The 0 setting gets you 89C to 91C
The 1 setting gets you 91C to 93C
The 2 setting gets you 93C to 95C
מקווה שעזרתי.
לגבי השאלה הראשונה- הסבר כאן:
לגבי השאלה השניה- למיטב הבנתי אתה מתייחס להגדרות הקבועות מראש של ה- PID. כל השאלה היא באיזו טמפרטורה אתה מעדיף את הקפה שלך. מהמידע שמצאתי אלה הטווחים:
The 0 setting gets you 89C to 91C
The 1 setting gets you 91C to 93C
The 2 setting gets you 93C to 95C
מקווה שעזרתי.
אני משתמש במצב 1 , על פניו מרגיש יותר טוב אבל אני לא מספיק אנין טעם להגיד מה ההבדל , מה כן , השבוע החלטתי לנסות שוב את המוד שמבטל את הסטנדביי (כמו בסרטון הנ"ל) אבל אנילא מרוצה ממנו כי להקצפה הוא פשוט לא פועל , הלחץ בדוד נמוך מדי והמכונה לא נמצאת במצב "מוכן" לקפוצ'ינו אף על פי שהיא דולקת כל הזמן , מעדיף להדליק ולחכות את ה10 דקות אם צריך .24/12/2020 8:52nigamgam כתב: תודה רבה, זה בהחלט עזר לפתרון הבעיה של ההכנסה למצב המתנה, זה ממש פשוט ועובד מעולה
האם אתה משתמש במצבי החום השונים?...
מה כוונתך לא מוכן למצב של קפוצינו?
אני כן רואה שהלחץ בדוד יורד נמוך אבל אז מוריד שניה מים ויחסית מהר הוא עולה ל1.5 בר שכפי שהבנתי זה הלחץ המתאים להכנת קפה.
אשמח לשמוע ולדעת יותר , שכן עד עכשיו הייתי עם אוסקר שכל נושא השליטה בלחץ לא היה קיים ואני לא מכיר את הנושא כלל.
אני כן רואה שהלחץ בדוד יורד נמוך אבל אז מוריד שניה מים ויחסית מהר הוא עולה ל1.5 בר שכפי שהבנתי זה הלחץ המתאים להכנת קפה.
אשמח לשמוע ולדעת יותר , שכן עד עכשיו הייתי עם אוסקר שכל נושא השליטה בלחץ לא היה קיים ואני לא מכיר את הנושא כלל.