שרשור תגובות : 10 הדברים שאתם חייבים לקחת בחשבון לפני שאתם קונים את מסך הגיימינג הבא שלכם
-
AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
שרשור תגובות : 10 הדברים שאתם חייבים לקחת בחשבון לפני שאתם קונים את מסך הגיימינג הבא שלכם
https://htmag.co.il/article44707.html
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9016
- נתן תודות: 1574 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
אני פחות בענייני גיימינג אבל מאוד נהניתי לקרוא.
כתוב בצורה שוטפת וברורה.
תודה.
כתוב בצורה שוטפת וברורה.
תודה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4779
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 766 פעמים
בהצלחה בתפקיד החדש !
הייתי מרחיב קצת על נושא ה-HDR, יותר ויותר מחפשים את זה ולמרות שאין עדין מסכים טובים ממש ב-hdr זה הבדל עצום בחווית הגיימינג.
הייתי מרחיב קצת על נושא ה-HDR, יותר ויותר מחפשים את זה ולמרות שאין עדין מסכים טובים ממש ב-hdr זה הבדל עצום בחווית הגיימינג.
-
AvivMustaky
- כתב

- תגובות: 718
- נתן תודות: 233 פעמים
- קיבל תודות: 271 פעמים
תודה רבה26/12/2020 8:00ChinggisKhan כתב: בהצלחה בתפקיד החדש !
הייתי מרחיב קצת על נושא ה-HDR, יותר ויותר מחפשים את זה ולמרות שאין עדין מסכים טובים ממש ב-hdr זה הבדל עצום בחווית הגיימינג....
לגבי ה- HDR, האמת שהתלבטתי האם להכניס את הנתון לכתבה. ה- HDR נפוץ בעיקר בטלוויזיות אבל עשה את דרכו למסכי המחשב מהר מאוד.
HDR ( טווח דינאמי רחב) מתבסס על שני נתונים שסקרתי , האחד הוא הניגודיות והשני עומק הצבעים. וברגע שיש למסך את היכולת לשחק עם הנתונים באופן דינמי מה טוב. (למרות שיש שיגידו שבגיימינג זה פחות מדבר אליהם כי לפעמים זה משפיע על אווירת המשחק - לכל דבר יתרונות וחסרונות)
אולי בכתבה הבאה אפרט על זה יותר