דעתכם חשובה לנו....
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73359
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
ידוע שיש בעיה בהגעה לת'רד מלינק שמשלח למייל? כל פעם שמגיע מייל עם עדכון לת'רד שאני רושם לקבלת התראות לגביו, לחיצה על:
"אם אתה רוצה לצפות בתגובה האחרונה שנשלחה מאז ביקורך האחרון, לחץ על הקישור הבא:"
לא מובילה לתגובה האחרונה בת'רד אלא לעמוד האחרון בת'רד למעלה.
יש מצב לסדר את זה בבקשה?
"אם אתה רוצה לצפות בתגובה האחרונה שנשלחה מאז ביקורך האחרון, לחץ על הקישור הבא:"
לא מובילה לתגובה האחרונה בת'רד אלא לעמוד האחרון בת'רד למעלה.
יש מצב לסדר את זה בבקשה?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78922
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
- oferlaor
- מנהל

- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46404
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5081 פעמים
@ariekarp
כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לתת במה לדיונים. עשינו פורום יעודי עם סלקציה ראשונית, לך נותר רק לקיים דיונים.
לגבי העויינות, כנראה משהו בדפדפן אצלך, עבורי הפלטפורמה ידידותית.
כל מה שאנחנו יכולים לעשות זה לתת במה לדיונים. עשינו פורום יעודי עם סלקציה ראשונית, לך נותר רק לקיים דיונים.
לגבי העויינות, כנראה משהו בדפדפן אצלך, עבורי הפלטפורמה ידידותית.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
לדעתי ממש לא עוין.
בסה"כ די נוח.
ברגע שיתוקנו הבאגים הקיימים, יהיה יותר נוח.
הערות שלי:
1.א.
לדעתי האווטר גדול מידי.
הוא גורם לכך שהאווטר + כל הכתוב מתחתיו תופסים גובה גדול יותר מהתוכן של רוב ההודעות.
דבר שגורם לגובה שכל הודעה תופסת גובה גדול מידי, לדעתי, עם הרבה שטח ריק.
זה גורם כמובן להוספה מיותרת של עמודים בשרשור.
1.ב.
במקום:
לא צריך פעמיים את המילה "תודות", ופעמיים את המילה "פעמים"
2. חיפוש בדפדפן בדף המוצג, לא עובד כמו שצריך.
א- כשעוברים עם החצים לתוצאת החיפוש הבאה\הקודמת, הדף לא נגלל למקום הנכון (לא מבוצעת גלילה כלל)
ב- מספר תוצאות שמציג הדפדפן למילת החיפוש לא תואם את מספר המילים בדף.
3. בעורך המהיר,
אם בוחרים יותר משורה אחת, ולוחצים על "צטט", סימני מעבר שורה מוסרים מהטקסט, ומתקבל ציטוט בשורה אחת ארוכה.
בעורך המורחב זה עובד בסדר.
לפחות בדפדפן כרום זה כך.
בסה"כ די נוח.
ברגע שיתוקנו הבאגים הקיימים, יהיה יותר נוח.
הערות שלי:
1.א.
לדעתי האווטר גדול מידי.
הוא גורם לכך שהאווטר + כל הכתוב מתחתיו תופסים גובה גדול יותר מהתוכן של רוב ההודעות.
דבר שגורם לגובה שכל הודעה תופסת גובה גדול מידי, לדעתי, עם הרבה שטח ריק.
זה גורם כמובן להוספה מיותרת של עמודים בשרשור.
1.ב.
במקום:
אפשר אולי בשורה אחת:נתן תודות: 1679 פעמים
קיבל תודות: 3816 פעמים...
(עם או בלי המילה "פעמים" בסוף. ברור שמדובר בפעמים)תודות: קיבל 1679, נתן 2816....
לא צריך פעמיים את המילה "תודות", ופעמיים את המילה "פעמים"
2. חיפוש בדפדפן בדף המוצג, לא עובד כמו שצריך.
א- כשעוברים עם החצים לתוצאת החיפוש הבאה\הקודמת, הדף לא נגלל למקום הנכון (לא מבוצעת גלילה כלל)
ב- מספר תוצאות שמציג הדפדפן למילת החיפוש לא תואם את מספר המילים בדף.
3. בעורך המהיר,
אם בוחרים יותר משורה אחת, ולוחצים על "צטט", סימני מעבר שורה מוסרים מהטקסט, ומתקבל ציטוט בשורה אחת ארוכה.
בעורך המורחב זה עובד בסדר.
לפחות בדפדפן כרום זה כך.
- oferlaor
- מנהל

1. מספר העמודים לא תלוי בשום צורה בגובה. הוא תלוי במספר ההודעות פר עמוד - לדעתי יש הגדרה על זה בפרופיל שלך (לא סגור על זה, אני על ברירת המחדל בעצמי).
לגבי השפה - אם נכנס לכזו רזולוציה, בכל עמוד יש מקום שבו אפשר לקצץ או לשנות, לא נצא מזה.
2. מכירים את הבעיה, לצערי כרגע אין פיתרון כי המערכת משתמשת במנגנון מבוסס IFRAME והוא מקור ללא מעט מהבעיות האלה, כולל החיפוש בתוך העמוד.
3. אנסה לבדוק את זה בהמשך, הרעיון בכל מקרה הוא לסייע לאנשים עם עורך WYSIWYG ולהכיר להם את העורך המלא. לא נצליח כנראה להגיע לאיכות העורך שהיה לנו במערכת הקודמת בלי לשכתב חתיכות גדולות של קוד של העורך הזה....
לגבי השפה - אם נכנס לכזו רזולוציה, בכל עמוד יש מקום שבו אפשר לקצץ או לשנות, לא נצא מזה.
2. מכירים את הבעיה, לצערי כרגע אין פיתרון כי המערכת משתמשת במנגנון מבוסס IFRAME והוא מקור ללא מעט מהבעיות האלה, כולל החיפוש בתוך העמוד.
3. אנסה לבדוק את זה בהמשך, הרעיון בכל מקרה הוא לסייע לאנשים עם עורך WYSIWYG ולהכיר להם את העורך המלא. לא נצליח כנראה להגיע לאיכות העורך שהיה לנו במערכת הקודמת בלי לשכתב חתיכות גדולות של קוד של העורך הזה....
- ObiWanAloni
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 106
- נתן תודות: 59 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
זה הפורום הישראלי הכי מקצועי שאני מכיר.
תודה.
תודה.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10915
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1942 פעמים
לא ראיתי הגדרה של מספר הודעות בדף.13/12/2020 16:20oferlaor כתב: 1. מספר העמודים לא תלוי בשום צורה בגובה. הוא תלוי במספר ההודעות פר עמוד - לדעתי יש הגדרה על זה בפרופיל שלך (לא סגור על זה, אני על ברירת המחדל בעצמי).
לגבי השפה - אם נכנס לכזו רזולוציה, בכל עמוד יש מקום שבו אפשר לקצץ או לשנות, לא נצא מזה....
אולי זה לא חשוף למשתמשים
.
טעיתי בספירת הודעות בשני דפים, וקיבלתי מספר שונה בשני דפים...
בכל מקרה, הכוונה היתה לחסוך בשורה בגובה ההודעה, ולא על הניסוח עצמו.
ממש לא קריטי.
אין טענה על העורך, הוא מספק.13/12/2020 16:20oferlaor כתב: 3. אנסה לבדוק את זה בהמשך, הרעיון בכל מקרה הוא לסייע לאנשים עם עורך WYSIWYG ולהכיר להם את העורך המלא. לא נצליח כנראה להגיע לאיכות העורך שהיה לנו במערכת הקודמת בלי לשכתב חתיכות גדולות של קוד של העורך הזה.......
זו רק נראית טעות של הסרת תווי בקרה בפעולת הכנסת טקסט לקוד ציטוט.
- ariekarp
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 596
- נתן תודות: 19 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
עופר, מצטער שאתה מרגיש ככה, ביקשתם התיחסות....
הגירסה הישנה הייתה יותר ידידותית מבחינת ההתמצאות והניווט. היה הרבה יותר קליל זריז ואינטואיטיבי. הנוכחי כבד. הגרפיקה לא תורמת יותר לדעתי היא רק מסיחה דעת. (אני גם לא אוהב מוסיקת רקע במצגות.)
נראה לי שזה טיבם של אתרים חדשים יותר. נוטים להיות עמוסים בגרפיקה, אנימציה, אודיו מיותר וכל מיני גימיקים שעבורי הם מטרד. כנראה שאני כבר זקן. ולא כנראה - זו עובדה.
בסך הכל מגיע לכם ח.ח. על ההשקעה והרצון לשיפור.
עבורי זה לא ממש שיפור, אבל אולי זה עיניין של להתרגל.
- oferlaor
- מנהל

אל חשש, לא לוקח ללב.13/12/2020 17:55ariekarp כתב:עופר, מצטער שאתה מרגיש ככה, ביקשתם התיחסות....
הגירסה הישנה הייתה יותר ידידותית מבחינת ההתמצאות והניווט. היה הרבה יותר קליל זריז ואינטואיטיבי. הנוכחי כבד. הגרפיקה לא תורמת יותר לדעתי היא רק מסיחה דעת. (אני גם לא אוהב מוסיקת רקע במצגות.)
נראה לי שזה טיבם של אתרים חדשים יותר. נוטים להיות עמוסים בגרפיקה, אנימציה, אודיו מיותר וכל מיני גימיקים שעבורי הם מטרד. כנראה שאני כבר זקן. ולא כנראה - זו עובדה.
בסך הכל מגיע לכם ח.ח. על ההשקעה והרצון לשיפור.
עבורי זה לא ממש שיפור, אבל אולי זה עיניין של להתרגל....
תאמין לי מבין לחלוטין למה אתה מתכוון אבל לא היה לנו לצערי דרך להתקדם עם המערכת הישנה, ואכן המערכת החדשה כבדה יותר כי יש יותר אלמנטים. נעשה כמובן מאמץ לנסות ולשפר את זה עד כמה שנוכל אבל לפחות אנחנו במערכת מודרנית, את הקודמת התחלתי לפתח ב-2004 (היא היתה בן 16 שנים, שזה סביב 100 בשנות הייטק).
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4802
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
המערכת עדין מאד מאד איטית, גם במוביל וגם דסקטופ. בפיירפוקס קצת יותר טוב (באופן כללי אני אוהב יותר את פיירפוקס) אבל עדין איטי.
זה משהו שבטיפול או שהגעתם לנקודה שבה התכנות השיפור לא שווה את ההשקעה ?
זה משהו שבטיפול או שהגעתם לנקודה שבה התכנות השיפור לא שווה את ההשקעה ?
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

ממש קיוויתי לראות הודעה על זה.13/12/2020 20:03ChinggisKhan כתב: המערכת עדין מאד מאד איטית, גם במוביל וגם דסקטופ. בפיירפוקס קצת יותר טוב (באופן כללי אני אוהב יותר את פיירפוקס) אבל עדין איטי.
זה משהו שבטיפול או שהגעתם לנקודה שבה התכנות השיפור לא שווה את ההשקעה ?...
המערכת איטית להחריד, כל מעבר בין דפים לוקח המון זמן, מרגיש לי כמו גלישה בשנות האלפיים המוקדמות.
אגב, עוד בעיה היא שלפעמים גם כשאני לוחץ על אשכול זה פותח לי את הדף הראשי של הפורום ולא את האשכול שבחרתי.
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7042
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1462 פעמים
גם אני חשבתי כך בתחילת הדרך...
שמח לומר שהמערכת החדשה שופרה לאין שיעור וחווית הגלישה במערכת החדשה לא נופלת מהמערכת הישנה ואפילו עולה עליה בדי הרבה מיקרים
אז לטעמי האתר עונה לציפיות, כמובן יש מה לשפר ורואים שהיחס של מנהלי האתר להערות של הגולשים מקבלות תשומת לב ובהרבה מקרים מקבלות מענה
תמשיכו לשפר ולהשתפר
תודה על ההקשבה
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11600
- נתן תודות: 1215 פעמים
- קיבל תודות: 2459 פעמים
המעבר היה הכרחי ללא ספק. (אי אפשר להישאר עם אתר מקרטע ולא מעודכן) לאט לאט רואים את האתר מתייצב.
(עדיין לא מושלם, אבל סבלנות)
אני מקווה שמספר הכניסות (אנשים שנכנסו לאתר לאו דווקא חברים רשומים) יחזור כפי שהיה בעבר.
יש ירידה ממש משמעותית לאחר השדרוג. (רואה את זה בכל פרסום שאני מעלה)
(עדיין לא מושלם, אבל סבלנות)
אני מקווה שמספר הכניסות (אנשים שנכנסו לאתר לאו דווקא חברים רשומים) יחזור כפי שהיה בעבר.
יש ירידה ממש משמעותית לאחר השדרוג. (רואה את זה בכל פרסום שאני מעלה)
- oferlaor
- מנהל

הרבה מזה הוא האלגוריתם של גוגל שצריך להתאפס על העיצוב החדש (או שאנחנו נתאפס עליו)