איפה אתם מעדיפים לקנות את ה- NAS שלכם?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46318
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
בהנתן שמחיר ה- NAS שאתם רוצים לקנות הוא זהה בכל הפלטפורמות (חנות מתמחה, חנות מקוונת בארץ כמו KSP או אייבורי, משווק מעבר לים כמו אמזון\Newegg\B&H וכדומה), היכן תעדיפו לקנות את ה- NAS שלכם?
הסקר אנונימי. האופציות במשאל מסודרות לפי סדר אקראי.
הסקר אנונימי. האופציות במשאל מסודרות לפי סדר אקראי.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
בהנחה שהמחיר זהה בכל מקום, אעדיף לקנות במקום שיספק לי את המוצר במהירות הגבוהה ביותר.
אבל ההנחה הזו שגוייה מיסודה, ולכן לא מבין את מטרת הסקר.
כשרכשתי את ה- NAS שלי, המחיר בארץ היה כפול מהמחיר באמאזון, וזאת לאחר ניצול קשרים בתחום שהורידו מהמחיר הרשמי.
בתנאים כאלו, עדיף לי לקנות בחו"ל, אפילו ללא אחריות, ואם במקרה ימות, לקנות עוד אחד בחו"ל.
נ.ב.
המשפט הראשון בשרשור אומר:
אבל ההנחה הזו שגוייה מיסודה, ולכן לא מבין את מטרת הסקר.
כשרכשתי את ה- NAS שלי, המחיר בארץ היה כפול מהמחיר באמאזון, וזאת לאחר ניצול קשרים בתחום שהורידו מהמחיר הרשמי.
בתנאים כאלו, עדיף לי לקנות בחו"ל, אפילו ללא אחריות, ואם במקרה ימות, לקנות עוד אחד בחו"ל.
נ.ב.
המשפט הראשון בשרשור אומר:
אבל האפשרות האחרונה בסקר אומרת:בהנתן שמחיר ה- NAS שאתם רוצים לקנות הוא זהה בכל הפלטפורמות......
יש סתירה בין ההנחה הראשונית, ובין אפשרויות הבחירה בסקר.אין לי שום עדיפות, איפה שהמחיר הכי זול....
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46318
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
הוספתי עוד אופציה: "במקום שיספק לי את המוצר הכי מהר".
בהרבה מאוד מקרים כפי שאתה יודע, אמזון מספקים את המוצר מהר יותר מהמשווק בארץ.
בהרבה מאוד מקרים כפי שאתה יודע, אמזון מספקים את המוצר מהר יותר מהמשווק בארץ.
- Aviv943
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 610
- נתן תודות: 13 פעמים
- קיבל תודות: 43 פעמים
אני אלך על אמזון תמיד. הם מאפשרים בחודש הראשון להחזיר כל מוצר ולא משנה באיזה מצב הוא.
אם הזמנתי מוצר מחנות בארץ ויש בעיה כלשהי, מהרגע שפתחתי את החבילה מאוד יתכן שאין לי מה לעשות ועכשיו יש טרטורי חנות/יבואן.
באמזון לא משנה מה קורה, 30 יום ראשונים (ולפעמים אפילו יותר) ואתה מכוסה גם אם שברת את המוצר עם פטיש.
אם הזמנתי מוצר מחנות בארץ ויש בעיה כלשהי, מהרגע שפתחתי את החבילה מאוד יתכן שאין לי מה לעשות ועכשיו יש טרטורי חנות/יבואן.
באמזון לא משנה מה קורה, 30 יום ראשונים (ולפעמים אפילו יותר) ואתה מכוסה גם אם שברת את המוצר עם פטיש.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
טוב שהוספת את האפשרות, אבל עדיין צריך למחוק את האפשרות "איפה שהמחיר הכי זול.",16/12/2020 17:11ziv_r כתב: הוספתי עוד אופציה: "במקום שיספק לי את המוצר הכי מהר".
בהרבה מאוד מקרים כפי שאתה יודע, אמזון מספקים את המוצר מהר יותר מהמשווק בארץ....
כשהתנאי הראשוני שלך הוא "בהנתן שמחיר ה- NAS שאתם רוצים לקנות הוא זהה בכל הפלטפורמות"