200 מגה - תשתית בזק
https://www.lastprice.co.il/p/38892342/ ... -DSL~245GR07/12/2020 14:09erez67 כתב:האם ניתן להשתמש בו כמודם בלבד?30/11/2020 17:18orenhazan כתב: התחברתי היום לחבילה של ה 200 מגה בבזק. עם הראוטר be אני קיבלתי בקושי 175 מגה.
החלפתי לראוטר fritz box 7530 ראוטר מדהים.
הוא מסתנכרן על מהירות 220 מגה ובפועל בבדיקת מהירות אני מקבל 201 מגה.
זאת דוגמה לכמה חשוב ראוטר טוב ואיך המהירות משתפרת.
הולך לזרוק להם את ה be חזרה....
יש לי ראוטר Linksys WRT3200 וכשביקשתי לשדרג בבזק ל -200 מגה חייבו אותי לרכוש את ה - BE שלהם וסירבתי.
כיום משתמש ב- DLINK 6850U כמודם.
האם ישנה חלופה זולה לראוטר/מודם שיתמוך ב- 200 מגה?...
בבלאק פרידיי נמכר שם בסביבות 300 וKSP ב279, אתה יכול לנסות את מזלך בהצעה ולהמתין שיתקשרו
לא לא. בזק האלה... נקניקים. דוחפים לי את ה be שלהם. חזרתי לשוק סיטונאי דרך בזק בינלאומי עם המודם וראוטר הפרטי שלי. הdlink עובד יופי ומגיע כרגע ל140 מגה. מחר יגיע טכנאי כי הם אומרים שהם יכולים לשפר עוד יותר. לסדר משהו בין הארון לבית.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
האם מעבר מחבילה של 100 מגה ל-200, עשוי להפחית תופעות של buffering
בשירותי סטרימינג כדוגמת IPTV?
בשירותי סטרימינג כדוגמת IPTV?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
סביר להניח שלא, מאחר והמקסימום שאני ראיתי משידורים כאלה הוא בערך 20-25 מגה בשניה עם תוכן 4K HLG.
ערוצי HD נעים בין 4 ל-8 מגה בערך.
ערוצי HD נעים בין 4 ל-8 מגה בערך.
נראה כאילו אתה מאוכזב זה הראוטר מודם הכי טוב שיש תאמין לי ניסיתי כמעט את כולם....
זה ברמה אחרת לגמרי מ tplink ודומיהם.
זאת חברה גרמנית מאוד מוכרת שהרבה ספקים של אינטרנט עובדים איתה באירופה.
הוא מאושר על ידי בזק פה בארץ.
לי הוא מסתנכרן במהירות של 219 מגה ובבדיקת מהירות אני מקבל 201 מגה.
כל הראוטרים מודמים האחרים לא התקרבו לזה בכלל על אותה תשתית וספק כמובן.
לגבי יציבות אין על מה לדבר שום ניתוק אפילו הכי קטן.
- aka_katz
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 423
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא מבואס בכלל... רק חשבתי שהדילינק יעשה את העבודה במחיר זול יותר, נקווה שיסתנכרן על מהירות יציבה.09/12/2020 6:26orenhazan כתב:נראה כאילו אתה מאוכזב זה הראוטר מודם הכי טוב שיש תאמין לי ניסיתי כמעט את כולם....
זה ברמה אחרת לגמרי מ tplink ודומיהם.
זאת חברה גרמנית מאוד מוכרת שהרבה ספקים של אינטרנט עובדים איתה באירופה.
הוא מאושר על ידי בזק פה בארץ.
לי הוא מסתנכרן במהירות של 219 מגה ובבדיקת מהירות אני מקבל 201 מגה.
כל הראוטרים מודמים האחרים לא התקרבו לזה בכלל על אותה תשתית וספק כמובן.
לגבי יציבות אין על מה לדבר שום ניתוק אפילו הכי קטן....
כרגע הדילינק הישן שלא תומך ב b35 מראה סנכרון על 144מגה הורדה ו 10מגה העלאה.
עריכה: הדי לינק בלאסט פרייס ירד ל329 כולל משלוח, בטח בקרוב גם בKSP
יש מספיק אנשים שהדי לינק מסתנכרן ב200, לא צריך להאמין לכל מילה של בזק שהמטרה שלה למכור את הBE.
אם אין סנכרון צריך לשלם על BE לחודש 1 כדי שבזק יועילו לטפל בבעיה ואחכ אפשר להחזיר, אותו עקרון כמו בבעיות שוק סיטונאי ומעבר זמני לבזק.
הפריץבוקס בגרסא הבינל בארץ נמכר במחירים גבוהים משמעותית, בהשוואה למבצעים על הגרסא עם ממשק בגרמנית בלבד
https://www.mydealz.de/gruppe/avm-fritz-box
יש מספיק אנשים שהדי לינק מסתנכרן ב200, לא צריך להאמין לכל מילה של בזק שהמטרה שלה למכור את הBE.
אם אין סנכרון צריך לשלם על BE לחודש 1 כדי שבזק יועילו לטפל בבעיה ואחכ אפשר להחזיר, אותו עקרון כמו בבעיות שוק סיטונאי ומעבר זמני לבזק.
הפריץבוקס בגרסא הבינל בארץ נמכר במחירים גבוהים משמעותית, בהשוואה למבצעים על הגרסא עם ממשק בגרמנית בלבד
https://www.mydealz.de/gruppe/avm-fritz-box
- aka_katz
- חבר פעיל מאוד

לא מצליח לקבל סנכרון לקו dsl ב fritzbox לא משנה מה אני עושה, מחזיר לנתב הישן הכל עובד חלק
.
רק אחרי עדכון קושחה לגרסא החדשה ביותר ומשחק עם כמה הגדרות, בשעה טובה הכל עובד תקין
מסתנכרן על 220 הורדה ו10 העלאה

.רק אחרי עדכון קושחה לגרסא החדשה ביותר ומשחק עם כמה הגדרות, בשעה טובה הכל עובד תקין

אני מבין שאתה מרוצה?09/12/2020 20:17aka_katz כתב: לא מצליח לקבל סנכרון לקו dsl ב fritzbox לא משנה מה אני עושה, מחזיר לנתב הישן הכל עובד חלק.
רק אחרי עדכון קושחה לגרסא החדשה ביותר ומשחק עם כמה הגדרות, בשעה טובה הכל עובד תקין
...
- aka_katz
- חבר פעיל מאוד

12/12/2020 8:21orenhazan כתב:אני מבין שאתה מרוצה?09/12/2020 20:17aka_katz כתב: לא מצליח לקבל סנכרון לקו dsl ב fritzbox לא משנה מה אני עושה, מחזיר לנתב הישן הכל עובד חלק.
......
נכון לעכשיו כן
טוב אז יש לי עדכון קטן....
אחרי שהצלחתי לקבל סביב 180 עם dlink 256 ולאחר כמה דקות המהירות הייתה צונחת לסביב 130 ואז נדרש עוד אתחול ושוב לאחר כמה דקות אותו סרט הבנתי שיש בעיות סנכרון של הנתב....החלטתי לעבור לפרטנר ולקחת את נתב הפייבר החדש (technicolor dga2232) כמובן רק לאחר שבדקתי באתר היצרן שהוא תומך 35b.... והסנכרון נכון לעכשיו עומד על 220/10 יציב מהבוקר ולא נופל מקווה שישאר כך....עוד משהו נחמד שיצא לי לראות בממשק הניהול הוא מה המקסימום שהתשתית יכולה לתת אם בזק היו משחררים והנתון עומד על 295/45 אבל לשם לא חושב שנגיע לפני שכבר יהיו סיבים אופטיים....
אז כל מי שרוצה נתב/מודם שעובד ומסתכנרן תקין אני ממליץ בחום. מציין רק שאצלי הוא משמש נטו כמודם וכל הרשת אצלי מנוהלת ומחוברת דרך הdeco m5 כך שלגבי יכולות הwifi שלו אין לי מושג
אחרי שהצלחתי לקבל סביב 180 עם dlink 256 ולאחר כמה דקות המהירות הייתה צונחת לסביב 130 ואז נדרש עוד אתחול ושוב לאחר כמה דקות אותו סרט הבנתי שיש בעיות סנכרון של הנתב....החלטתי לעבור לפרטנר ולקחת את נתב הפייבר החדש (technicolor dga2232) כמובן רק לאחר שבדקתי באתר היצרן שהוא תומך 35b.... והסנכרון נכון לעכשיו עומד על 220/10 יציב מהבוקר ולא נופל מקווה שישאר כך....עוד משהו נחמד שיצא לי לראות בממשק הניהול הוא מה המקסימום שהתשתית יכולה לתת אם בזק היו משחררים והנתון עומד על 295/45 אבל לשם לא חושב שנגיע לפני שכבר יהיו סיבים אופטיים....
אז כל מי שרוצה נתב/מודם שעובד ומסתכנרן תקין אני ממליץ בחום. מציין רק שאצלי הוא משמש נטו כמודם וכל הרשת אצלי מנוהלת ומחוברת דרך הdeco m5 כך שלגבי יכולות הwifi שלו אין לי מושג