מכונת E61 קומפקטית (לא עמוקה)
-
misscoffee
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 1
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
היי!
יש לנו מכונת אסקסו בייסיק, שאנחנו רוצים לשדרג.
אנחנו גרים בדירה תל אביבית, עם שיש קטן, ולא עמוק.
הבעיה היא שכל המכונות E61 שהסתכלנו עליהן שנחשבות קומפקטיות, הן צרות, אך עדיין עמוקות (לליט מרה היא 42, ECM קלאסיקה היא 45)
העומק המקסימלי של מכונה שיכולה להתאים (בלי לבלוט מהשיש) הוא 35 ס"מ.
1. האם קיימות מכונות E61 בעומק כל כך קטן?
2. האם יש מכונות שהן לא E61, שיכולות להוות שידרוג לאסקסו? (ראינו כל מיני מכונות של לליט וגאג'יה, אך אנחנו לא בטוחים שזה יהיה שדרוג)
אנחנו שותים רק אספרסו, והיינו מעדיפים לשדרג למכונה עם PID.
תודה מראש על העזרה
יש לנו מכונת אסקסו בייסיק, שאנחנו רוצים לשדרג.
אנחנו גרים בדירה תל אביבית, עם שיש קטן, ולא עמוק.
הבעיה היא שכל המכונות E61 שהסתכלנו עליהן שנחשבות קומפקטיות, הן צרות, אך עדיין עמוקות (לליט מרה היא 42, ECM קלאסיקה היא 45)
העומק המקסימלי של מכונה שיכולה להתאים (בלי לבלוט מהשיש) הוא 35 ס"מ.
1. האם קיימות מכונות E61 בעומק כל כך קטן?
2. האם יש מכונות שהן לא E61, שיכולות להוות שידרוג לאסקסו? (ראינו כל מיני מכונות של לליט וגאג'יה, אך אנחנו לא בטוחים שזה יהיה שדרוג)
אנחנו שותים רק אספרסו, והיינו מעדיפים לשדרג למכונה עם PID.
תודה מראש על העזרה
לליט ביאנקה תהיה שידרוג ראוי (דואל בוילר, pid, flow control, ...) והיתרון שאת מיכל המים שלה אפשר לחבר גם בצדדים או לנתק לגמרי ולחבר ישירות לתשתית מים.
כשהמיכל יושב בצד (ימין או שמאל לבחירתך) או מנותק לגמרי העומק של המכונה 40 ס"מ
כשהמיכל יושב בצד (ימין או שמאל לבחירתך) או מנותק לגמרי העומק של המכונה 40 ס"מ
- Clockwork_Orange
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 320
- נתן תודות: 44 פעמים
- קיבל תודות: 66 פעמים
אין לי כל כך נסיון עם מכונות בקטגוריה הזו, אבל נטו מבחינת האופציה האופטימלית תחת פרמטרים של עומק המכונה ושיפור באיכות האספרסו, שקלתם מכונת מנוף, כמו לה פאבוני?
השדרוג באספרסו יהיה מאוד משמעותי, אבל כמובן במחיר של יותר התעסקות.
מנסיון אישי אני יכול רק להמליץ על הרובוט, שהיא מכונת מנוף ידנית לחלוטין (לא חשמלית), שבבעלותי כשבוע, ועולה כ-1500 ש"ח. לא יודע אם רלוונטי עבורכם משהו בסגנון הזה, אבל אני יכול לומר שההכנה איתה פשוטה מאוד וסלחנית, אחרי שמבינים את התהליך, והיא מוציאה שוטים מוצלחים בהרבה ממכונה שעלתה לי יותר מכפול מזה. במקרה הזה גודל הוא בכלל לא בעיה כמובן.
השדרוג באספרסו יהיה מאוד משמעותי, אבל כמובן במחיר של יותר התעסקות.
מנסיון אישי אני יכול רק להמליץ על הרובוט, שהיא מכונת מנוף ידנית לחלוטין (לא חשמלית), שבבעלותי כשבוע, ועולה כ-1500 ש"ח. לא יודע אם רלוונטי עבורכם משהו בסגנון הזה, אבל אני יכול לומר שההכנה איתה פשוטה מאוד וסלחנית, אחרי שמבינים את התהליך, והיא מוציאה שוטים מוצלחים בהרבה ממכונה שעלתה לי יותר מכפול מזה. במקרה הזה גודל הוא בכלל לא בעיה כמובן.