כרטיס קול עם י. דיגיטלית
היי!
הבנתי שכרטיס עם יציאה אופטית הרבה יותר זול מכרטיס מסובך שמפענח הכל בעצמו... אז רציתי שתמליצו לי על כרטיס קול זול (אבל אמין) בעל יציאה אופטית\קואקסאלית.
תמליצו לי בעיקר על כרטיסים חיצוניים (שמתחברים בUSB) כדי שאני אוכל להעביר אותו בין המחשב שלי, למחשב הנייד, תלוי מה זמין לי לחבר למערכת קולנוע ביתית.
תודה!
הבנתי שכרטיס עם יציאה אופטית הרבה יותר זול מכרטיס מסובך שמפענח הכל בעצמו... אז רציתי שתמליצו לי על כרטיס קול זול (אבל אמין) בעל יציאה אופטית\קואקסאלית.
תמליצו לי בעיקר על כרטיסים חיצוניים (שמתחברים בUSB) כדי שאני אוכל להעביר אותו בין המחשב שלי, למחשב הנייד, תלוי מה זמין לי לחבר למערכת קולנוע ביתית.
תודה!
נערך לאחרונה על ידי GuySahaf ב 15/08/2005 15:07, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- doron_amedey
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3149
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
לדעתי יש רק ל-CREATIVE כ.קול עם USB (5.1).
האם זה ל-HTPC או ל-LAPTOP?
צריך לשמוע STEREO או DD?
צריך לשמוע STEREO או DD?
אף פעם אל תחשוב שמשהו מצחיק, הוא עלול לקרות גם לך
אין לי תקציב לHTPC בינתיים... בעיקרון זה ככה:doron_amedey כתב:לדעתי יש רק ל-CREATIVE כ.קול עם USB (5.1).
צריך לשמוע STEREO או DD?...
אני רואה סרטים וסדרות בלפטופ, ורק לפעמים כשאני רוצה לשחק משחקים על הLCD, אני מביא לשם את המחשב שלי (PC רגיל). בגלל זה אני מעדיף כרטיס חיצוני שאפשר לנתק, אבל הכל תלוי בהפרש המחירים.
והכרטיס הוא בשביל DD, AC3, סטריאו, DTS וכו' וכו' שיחובר במילא לרסיבר (דרך אופטית או קואקסאלית), ככה שהוא לא צריך לדעת לפענח בעצמו (נכון..?)
גיא שלום,
גם אני כרגע מחפש כרטיס קול.. פחות או יותר לאותם מטרות כמו שציינת..
מאינפורמציה שהצלחתי לאסוף כאן ( ומפורום ה-HTPC , ממליץ לך לבדוק גם שם) .. מומלצים הכרטיסים של Creative ובייחוד ה -Audigy 2 ZS Creative מפרט שלו תוכל לראות כאן : http://www.creative.com/products/produc ... 4915&nav=2
אפשר להשיג אותו בסביבות ה- 500 ש"ח בחנויות האינטרנט השונות ..
לגבי כרטיסים חיצוניים - קיימים גם לאותו יצרן.. לדעתי הם יותר יקרים מהכרטיסים הרגילים..
נ.ב.
מרטין רשם לי באחד ההודעות שאמורה ,בקרוב ,לצאת סקירה בנושא כרטיסי קול .. אז אולי שווה לחכות לקבל סקירה מקצועית וממוקדת יותר ..
גם אני כרגע מחפש כרטיס קול.. פחות או יותר לאותם מטרות כמו שציינת..
מאינפורמציה שהצלחתי לאסוף כאן ( ומפורום ה-HTPC , ממליץ לך לבדוק גם שם) .. מומלצים הכרטיסים של Creative ובייחוד ה -Audigy 2 ZS Creative מפרט שלו תוכל לראות כאן : http://www.creative.com/products/produc ... 4915&nav=2
אפשר להשיג אותו בסביבות ה- 500 ש"ח בחנויות האינטרנט השונות ..
לגבי כרטיסים חיצוניים - קיימים גם לאותו יצרן.. לדעתי הם יותר יקרים מהכרטיסים הרגילים..
נ.ב.
מרטין רשם לי באחד ההודעות שאמורה ,בקרוב ,לצאת סקירה בנושא כרטיסי קול .. אז אולי שווה לחכות לקבל סקירה מקצועית וממוקדת יותר ..
- Mistoffelees
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4851
- נתן תודות: 370 פעמים
- קיבל תודות: 188 פעמים
יש כרטיס חיצוני של Creative ב-200 ש"ח
כולל יציאה אופטית
כולל יציאה אופטית