$120.07 \ טאבלט Teclast P20HD -המלצה מניסיון אישי
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
אחלה טאבלט תקציבי מהמותג הסיני המוכר Teclast שכנראה יהיה אלטרנטיבה טובה עבורכם מבלי להוציא יותר מדי כסף.
הטאבלט בעל מסך גדול 10.1" ברזולוציה 1920X 1200 ופאנל IPS, תמיכה בגלישה סלולרית 4G עם שיחות והודעות - פשוט לחבר SIM, מצלמה אחורית 5.0MP, מצלמה קדמית 2.0MP, זכרון 64/4 GB, מערכת הפעלה אנדרואיד 10 וסוללה די גדולה של 6000mAh.
לא הייתי משתמש בו עבור משחקים, אבל עבור הילדים בזום, גלישה באינטרנט וסרטונים ביוטיוב, ה- Teclast P20HD בהחלטי ראוי לזה שתשקלו אותו.
יש ביטוח מכס בחינם באתר - זה יבטיח שבמידה ויגבו ממכם מיסים, תקבלו אותם חזרה מ- Banggood
קופון: email5
https://www.banggood.com/Teclast-P20HD- ... 07721.html
הטאבלט בעל מסך גדול 10.1" ברזולוציה 1920X 1200 ופאנל IPS, תמיכה בגלישה סלולרית 4G עם שיחות והודעות - פשוט לחבר SIM, מצלמה אחורית 5.0MP, מצלמה קדמית 2.0MP, זכרון 64/4 GB, מערכת הפעלה אנדרואיד 10 וסוללה די גדולה של 6000mAh.
לא הייתי משתמש בו עבור משחקים, אבל עבור הילדים בזום, גלישה באינטרנט וסרטונים ביוטיוב, ה- Teclast P20HD בהחלטי ראוי לזה שתשקלו אותו.
יש ביטוח מכס בחינם באתר - זה יבטיח שבמידה ויגבו ממכם מיסים, תקבלו אותם חזרה מ- Banggood
https://www.banggood.com/Teclast-P20HD- ... 07721.html
דווקא הייתי נזהר עם ילדים מנסיון עם מותג סיני אחר...אם לא מצויין בפירוש שהזכוכית עמידה מסוג GORILLA כלשהו, עדיף להמנע.20/11/2020 12:59HT-Deals כתב: אחלה טאבלט תקציבי מהמותג הסיני המוכר Teclast שכנראה יהיה אלטרנטיבה טובה עבורכם מבלי להוציא יותר מדי כסף.
https://www.banggood.com/Teclast-P20HD- ... 07721.html...
טאבלט של חברה סינית אחרת נשבר לנו באותו יום שהגיע למרות שהיה בתוך כיסוי שמגן מכל הכוונים, הזכוכית הסטנדרטית שלהם פשוט כל כך פריכה ושבירה. היא לא סתם נסדקת אלא מתפוררת לגמרי, גם הטא'ץ הפסיק לעבוד.
אם נפל ונשבר לך טאבלט אחר ממותג אחר זה לא אומר שהטאבלט בראשית השרשור לא טוב... אצלי, הטאבלט עם הילדים כבר קרוב לשבוע ועד עכשיו הכל בסדר. אבל תודה על התגובה - אם בא לך תגיד לנו עם איזה דגם הייתה לך את החוויה הלא נעימה ונדע לפעמים עתידיות לא להמליץ עליו! 

מצחיק שאתה אומר את זה, שבוע שעבר הגיע הטבלט הזה, עוד לא הספיק להגיע אלי הכיסוי שלו.. התקנתי כל מה שהיה צריך להתקין עבור ילדים, הגדרתי הכל.23/11/2020 14:34gildmor כתב:דווקא הייתי נזהר עם ילדים מנסיון עם מותג סיני אחר...אם לא מצויין בפירוש שהזכוכית עמידה מסוג GORILLA כלשהו, עדיף להמנע.20/11/2020 12:59HT-Deals כתב: אחלה טאבלט תקציבי מהמותג הסיני המוכר Teclast שכנראה יהיה אלטרנטיבה טובה עבורכם מבלי להוציא יותר מדי כסף.
https://www.banggood.com/Teclast-P20HD- ... 07721.html...
טאבלט של חברה סינית אחרת נשבר לנו באותו יום שהגיע למרות שהיה בתוך כיסוי שמגן מכל הכוונים, הזכוכית הסטנדרטית שלהם פשוט כל כך פריכה ושבירה. היא לא סתם נסדקת אלא מתפוררת לגמרי, גם הטא'ץ הפסיק לעבוד....
לא עברה שעה מהפתיחה של המכשיר, הוא נפל נפילה סופר עדינה ונשבר המסך הפנימי, הלך המכשיר תוך שעה.
היה לי אייפד שנפל נפילות ממש כואבות ולא קרה לו כלום.
אצלי הכיסוי דווקא הגיע והיה עליו וגם לא עזר, המגן זכוכית הגיע חודש אחר כך...23/11/2020 16:07Nba כתב:מצחיק שאתה אומר את זה, שבוע שעבר הגיע הטבלט הזה, עוד לא הספיק להגיע אלי הכיסוי שלו.. התקנתי כל מה שהיה צריך להתקין עבור ילדים, הגדרתי הכל.23/11/2020 14:34gildmor כתב:
דווקא הייתי נזהר עם ילדים מנסיון עם מותג סיני אחר...אם לא מצויין בפירוש שהזכוכית עמידה מסוג GORILLA כלשהו, עדיף להמנע.
טאבלט של חברה סינית אחרת נשבר לנו באותו יום שהגיע למרות שהיה בתוך כיסוי שמגן מכל הכוונים, הזכוכית הסטנדרטית שלהם פשוט כל כך פריכה ושבירה. היא לא סתם נסדקת אלא מתפוררת לגמרי, גם הטא'ץ הפסיק לעבוד....
לא עברה שעה מהפתיחה של המכשיר, הוא נפל נפילה סופר עדינה ונשבר המסך הפנימי, הלך המכשיר תוך שעה.
היה לי אייפד שנפל נפילות ממש כואבות ולא קרה לו כלום....
אבל יותר חשוב, מאחר שזה קרה באותו יום צילמתי סרטון ופניתי לשירות של בנגוד, בהתחלה חשבתי שלא ענו ופניתי שוב באתר ואחר כך גיליתי שזה הלך לספאם, שלחתי אותו חזרה ובסוף זיכו אותי כך שהסוף טוב, עדיין לא אקנה שום טאבלט או טלפון עם זכוכית פשוטה כי הסוף ידוע מראש ורק עניין של זמן קצר יחסית.
ציינתי זאת כי מנסיון עבר גם טלפון של שיומי שנחשב מותג טוב ודגם שהיה מאוד פופולארי בזמנו (NOTE 4X) נשבר כמה פעמים לילד.23/11/2020 15:05HT-Deals כתב: אם נפל ונשבר לך טאבלט אחר ממותג אחר זה לא אומר שהטאבלט בראשית השרשור לא טוב... אצלי, הטאבלט עם הילדים כבר קרוב לשבוע ועד עכשיו הכל בסדר. אבל תודה על התגובה - אם בא לך תגיד לנו עם איזה דגם הייתה לך את החוויה הלא נעימה ונדע לפעמים עתידיות לא להמליץ עליו!
...
לכן אני מניח שהמותג הספציפי פחות משנה בהקשר זה אלא המפרט של המסך עצמו. אותו טלפון עובד יפה ונשאר שלם אצל מבוגרים.
הטאבלט שאני הזמנתי הוא CHUWI Hi9 Pro, הדגם הספציפי הזה כבר לא קיים.
קניתי כזה לילד לפני מעט יותר מחודש.
ממש על הגבול של להיות לא שמיש. הכל זז לאט והסוללה נגמרת מהר. (וגם בגלל נפילה קטנה הייתי צריך לפרק את כל הגוף של טבלט ולהרכיב מחדש)
הילד מרוצה, ולא עלה לי יותר מדי. אבל אם מישהו צריך טבלט לשימוש רציני זה לא הכיוון
ממש על הגבול של להיות לא שמיש. הכל זז לאט והסוללה נגמרת מהר. (וגם בגלל נפילה קטנה הייתי צריך לפרק את כל הגוף של טבלט ולהרכיב מחדש)
הילד מרוצה, ולא עלה לי יותר מדי. אבל אם מישהו צריך טבלט לשימוש רציני זה לא הכיוון
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
- יצירת קשר:
טבלט סמסונג A חדש גם נפל לי והתפוצץ לו המסך. אין מסך 10 אינצ' שעמיד בנפילות.
זה לא קריטריון אם לבחור לקנות או לא.
זה לא קריטריון אם לבחור לקנות או לא.
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/