בעוד שנת 2021 בפתח, האם עדיין כדאי לרכוש סטרימר NVIDIA SHILD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
edenelg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 9
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

שלום,

האם כדאי לרכוש NVIDIA SHILD 2019 או שעדיף לחכות לסטרימרים חדשים ב2021 ?

אם כדאי, אשמח לשמוע איפה מומלץ לרכוש אחד ואם יהיו מבצעים לקראת הבלאק פראיידי

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20188
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2612 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

תלוי מאד במה בדיוק אתה צריך מהסטרימר. לניגון תכנים מהרשת המקומית, לדעתי סטרימר כזה יקר מיותר.
מעבר לזה, לא יצא לי לשמוע על משהו חדש יותר שהולך לצאת, והדבר העיקרי שהשילד לא יכול לעשות הוא לנגן יוטיוב ב-HDR. מעבר לזה הוא תומך בכל פורמט אפשרי שיש היום.
בעתיד הלא רחוק (יחסית) יופיע פורמט AV1, אבל עד שיופיעו תכנים באמת זמינים המשתמשים בו כנראה שיעבור עוד לא מעט זמן.

edenelg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #3 

17/11/2020 12:27  
TheCoolest כתב:
תלוי מאד במה בדיוק אתה צריך מהסטרימר. לניגון תכנים מהרשת המקומית, לדעתי סטרימר כזה יקר מיותר.
מעבר לזה, לא יצא לי לשמוע על משהו חדש יותר שהולך לצאת, והדבר העיקרי שהשילד לא יכול לעשות הוא לנגן יוטיוב ב-HDR. מעבר לזה הוא תומך בכל פורמט אפשרי שיש היום.
בעתיד הלא רחוק (יחסית) יופיע פורמט AV1, אבל עד שיופיעו תכנים באמת זמינים המשתמשים בו כנראה שיעבור עוד לא מעט זמן.
...
תודה על התגובה,

אני מחפש סטרימר שיהיה נוח למשתמש מצד אחד ומצד שני חזק על מנת שיריץ תוכן המכיל דולבי אטמוס וויז'ן ב4K מהרשת הביתית (גם נטפליקס).
קיים סטירמר זול מ NSTV שיכול לתת עבודה ?

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אם צריך גם נטפליקס וגם DV מתכנים מקומיים, אני לא מכיר כזה חוץ מהשילד.

Avi_Dagan
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2469
נתן תודות: 751 פעמים
קיבל תודות: 434 פעמים

שליחה #5 

17/11/2020 12:59  
TheCoolest כתב:
אם צריך גם נטפליקס וגם DV מתכנים מקומיים, אני לא מכיר כזה חוץ מהשילד.
...
עם מה הוא מנגן תכני מקומיים go DV ? אני מניח שמדובר בsingle layer?
אני מקווה שCE יוכלו להוסיף תמיכה לDV SL :)

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
יצירת קשר:

שליחה #6 

אולי בעתיד, כרגע אין ממש צפי.

shahar31
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 721
נתן תודות: 97 פעמים
קיבל תודות: 64 פעמים

שליחה #7 

אני עם השילד 2017 ואני לא רואה שום סיבה לשדרג לשל 2019, ובטח שלא לשל 2021 (אם יצא).

bariko
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9327
נתן תודות: 1557 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #8 

מעניין באמת אם יהיו הנחות משמעותיות בבלאק פרידיי
קניתי שילד לפני למעלה משנה, לבסוף מכרתי אותו בגלל חוסר שימוש.

כעת הצורך עולה מחדש, היות שמסכי סמסונג הפסיקה את התמיכה שלהם באפליקציה SMART IPTV
למיטב ידיעתי ניתן להתקין את SMART IPTV על שילד מתוך חנות גוגל.
האם זה נכון?

armagedd0n
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 537
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 32 פעמים

שליחה #9 

כן, זה נכון.
לי יש shield tv ואני משתמש באפליקצייה smart iptv.

edenelg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

לדעתכם, כל עוד אני מזרים מדיה דרך הרשת הביתית, מספיק SHILD רגיל או שבכל זאת הפרו מומלץ יותר? (התוכן ב4K דולבי וויזן ודולבי אטמוס.)

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #11 

מצטער שאני מתפרץ
איך הקונסולות החדשות מתפקדות כמזרימי מדיה?

Dannino
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 710
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #12 

18/11/2020 13:53  
edenelg כתב:
לדעתכם, כל עוד אני מזרים מדיה דרך הרשת הביתית, מספיק SHILD רגיל או שבכל זאת הפרו מומלץ יותר? (התוכן ב4K דולבי וויזן ודולבי אטמוס.)
...
היי עדן,
אם אתה צריך לנגן אך ורק מהרשת ואתה לא רואה בעתיד שתחבר אליו התקני USB חיצוניים אז אתה יכול לקחת בשקט את הרגיל ולא את הפרו.

אני רכשתי את השילד פרו מאחר והייתי צריך את חיבורי ה- USB בשביל כונן חיצוני שעליו יושבים כל הסרטים שלי. בנוסף במקביל ניסיתי להבין כיצד ה- PLEX עובד. כעת אני במצב שהוא עובד אצלי כמו שצריך ואני בדרך להתחדש בשרת NAS ולכן כל התוכן שלי ינוגן ע"ג הרשת אז יצא מצב שזה קצת "אובר-קיל" כי קניתי את הפרו בעיקר לשימוש הכונן החיצוני וכעת כאמור אני לא מחבר לשילד כלום.
לפרו יש מספר יתרונות שחלקם אולי שווים וחלקם לא, כמו למשל: זיכון ראם של 3 מאשר 2 ברגיל, שרת פלקס מובנה, אחסון 16 לעומת 8, שני חיבורי USB לעומת 0 ואני לא בטוח לגבי חנות המשחקים של Nvidia אם זה בלעדי לפרו או לא.
שקלתי באמת אם למכור אותו ולהביאאת הרגיל כדי לחסוך קצת את הכסף הזה אבל התחרטתי ונשארתי בלב שלם עם הפרו החתיך :)

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 832
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #13 

19/11/2020 9:39  
Dannino כתב:
edenelg כתב:
...
היי עדן,
אם אתה צריך לנגן אך ורק מהרשת ואתה לא רואה בעתיד שתחבר אליו התקני USB חיצוניים אז אתה יכול לקחת בשקט את הרגיל ולא את הפרו.

אני רכשתי את השילד פרו מאחר והייתי צריך את חיבורי ה- USB בשביל כונן חיצוני שעליו יושבים כל הסרטים שלי. בנוסף במקביל ניסיתי להבין כיצד ה- PLEX עובד. כעת אני במצב שהוא עובד אצלי כמו שצריך ואני בדרך להתחדש בשרת NAS ולכן כל התוכן שלי ינוגן ע"ג הרשת אז יצא מצב שזה קצת "אובר-קיל" כי קניתי את הפרו בעיקר לשימוש הכונן החיצוני וכעת כאמור אני לא מחבר לשילד כלום.
לפרו יש מספר יתרונות שחלקם אולי שווים וחלקם לא, כמו למשל: זיכון ראם של 3 מאשר 2 ברגיל, שרת פלקס מובנה, אחסון 16 לעומת 8, שני חיבורי USB לעומת 0 ואני לא בטוח לגבי חנות המשחקים של Nvidia אם זה בלעדי לפרו או לא.
שקלתי באמת אם למכור אותו ולהביאאת הרגיל כדי לחסוך קצת את הכסף הזה אבל התחרטתי ונשארתי בלב שלם עם הפרו החתיך :)
...
מה לגבי מקלדת ועכבר?

edenelg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #14 

Dannino כתב:
edenelg כתב:
...
היי עדן,

...
תודהה על התגובה המפורטת חבר !

יש לי שרת במיוחד לפלקס ככה שהיתרון הזה לא כלכך רלוונטי עבורי, האם 2 גיגה ראם יכולים להוות איזשהי הגבלה בהרצת סרטים באיכויות גבוהות היום או בעתיד של השנתיים הקרובות ?

edenelg פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #15 

19/11/2020 14:00  
GalZohar כתב:
Dannino כתב:

היי עדן,

...
מה לגבי מקלדת ועכבר?
...
הבנתי שאתה יכול לחבר מקלדת ועכבר בלוטוס.. יש של RAPOO במחיר יחסית סביר של 150 שקל בערך לסט. (לא מקלדות מעולות אבל לצרכים של הסטרימר לדעתי מספיק לגמרי)

Dannino
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 710
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 82 פעמים

שליחה #16 

19/11/2020 14:37  
edenelg כתב:
Dannino כתב:

היי עדן,

...
תודהה על התגובה המפורטת חבר !

יש לי שרת במיוחד לפלקס ככה שהיתרון הזה לא כלכך רלוונטי עבורי, האם 2 גיגה ראם יכולים להוות איזשהי הגבלה בהרצת סרטים באיכויות גבוהות היום או בעתיד של השנתיים הקרובות ?
...
בשמחה רבה, בשביל זה אנחנו פה :)
לדעתי לא. אבל בוא נראה אם מומחים ממני יגידו אחרת.
זהו שאני עם הנאס שיהיה לי בקרוב מאד, הולך לשמש אותו כאחסון בלבד. גם לי יש מחשב PC לא חזק במיוחד שמשמש אותי להורדות ולשרת פלקס.

shimi33
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 96
נתן תודות: 33 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #17 

תשקול את האמזון פייר סטיק 4K , יש לי אותו ועוד שני שילדים והוא לא פראייר בכלל !!!
תבדוק ב Alibuy היה דיל מצויין עבור שני מכשירים ב ~ 306 שח עד הביית
לא מצליח להעלות את הלינק

yarko
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 348
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 66 פעמים

שליחה #18 

[/quote]

השילד גם ככה חזק יותר מרוב הסטרימרים שיש, ככה שגם אם אתה קונה את הגרסה הזולה יותר, לא אמורה להיות לך הגבלה בשנים הקרובות.
אני קניתי את הפרו בגלל שיש לו חיבור USB ושרת PLEX.
בפועל לא חיברתי אליו כלום, אבל כן משתמש בשרת (טוב יותר מזה שהרצתי במחשב)

מושיקו234
סמל אישי של משתמש
טרול
טרול
תגובות: 27
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #19 

אחרי שראיתי אתמול NVIDIA PRO אכזבה
הסטרימר הכי טוב מבין 4 שצפיתי בהם אבל 4K נראה בחדות כמו 720P , חסר פרטים , Contrast מאוד חלש
הייתי מוכן לשלם פי 3 על סטרימר איכותי מאשר NVIDIA PRO
יכולת לנגן כל מקודד אבל בלי איכות
HDR רק 10 וגם זה ממש חלש

GalZohar
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 832
נתן תודות: 179 פעמים
קיבל תודות: 124 פעמים

שליחה #20 

21/11/2020 12:45  
מושיקו234 כתב:
אחרי שראיתי אתמול NVIDIA PRO אכזבה
הסטרימר הכי טוב מבין 4 שצפיתי בהם אבל 4K נראה בחדות כמו 720P , חסר פרטים , Contrast מאוד חלש
הייתי מוכן לשלם פי 3 על סטרימר איכותי מאשר NVIDIA PRO
יכולת לנגן כל מקודד אבל בלי איכות
HDR רק 10 וגם זה ממש חלש
...
אתה יכול לפרט יותר על איך עשית את ההשוואה? כי מה שאתה רושם נשמע מאד מוזר וסותר מה שראיתי בהרבה מקומות אחרים.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”