הרמקולים שלי כמעט מוכנים
שלום, כמעט סיימתי את הפרוייקט הרציני הראשון שלי בבנית רמקולים. חוץ מדברים קטנים כמו דיפון/מילוי פנימי,ועניני גימור חיצוני הייתי חייב לשמוע אותם, והעניין הוא שהם נשמעים מאד שונה מהרמקולים הקודמים שבניתי ( שהרבה פחות מוצלחים מנקודת מבט של DIY ) ולצערי אני ממש לא יודע אם התוצאה טובה או לא טובה, שכן ניסיון רב עם רמקולים שונים אין לי, וזה הפרוייקט הראשון שתכננתי על המחשב.
לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה : האם מישהו פה ( בעדיפות מישהו בעל ניסיון וידע בבנית רמקולים ) יסכים לארח אותי ואת "היצירה" שלי אצלו על מנת שיוכל לתת האזנה לרמקולים ולתת לי חוות דעת האם העסק נשמע ועשוי "נכון" ?
אגב, אשמח בנוסף אם למישהו פה יש אמצעי מדידה ( או יודע איפה אפשר) כדי שאוכל למדוד את התוצאה הסופית.
הפרוייקט הזה נבנה לשם ההנאה שבתכנון ובניה, אבל כמו כל DIY אם התוצאה לא טובה, האכזבה בלתי נמנעת...
תודה לכולם, איתי.
לכן אני פונה אליכם בבקשת עזרה : האם מישהו פה ( בעדיפות מישהו בעל ניסיון וידע בבנית רמקולים ) יסכים לארח אותי ואת "היצירה" שלי אצלו על מנת שיוכל לתת האזנה לרמקולים ולתת לי חוות דעת האם העסק נשמע ועשוי "נכון" ?
אגב, אשמח בנוסף אם למישהו פה יש אמצעי מדידה ( או יודע איפה אפשר) כדי שאוכל למדוד את התוצאה הסופית.
הפרוייקט הזה נבנה לשם ההנאה שבתכנון ובניה, אבל כמו כל DIY אם התוצאה לא טובה, האכזבה בלתי נמנעת...
תודה לכולם, איתי.
פרט קצת על הרמקול
מה הם האלמנטים ?
קרוס ? מאיפה סכמה ? בנית לבד תכננת לבד ספר מה קרה עם זה ומאיפה שאבת את המידע לגבי הרמקול הנוכחי ..?
אין לי ידע בעיצוב או בניית רמקולים ואין לי שום מכשירי מדידה אך אשמח לארח אותך ואת הרמקול להאזנה ..
אוזן יש את זה אני מבטיח .

מה הם האלמנטים ?
קרוס ? מאיפה סכמה ? בנית לבד תכננת לבד ספר מה קרה עם זה ומאיפה שאבת את המידע לגבי הרמקול הנוכחי ..?
אין לי ידע בעיצוב או בניית רמקולים ואין לי שום מכשירי מדידה אך אשמח לארח אותך ואת הרמקול להאזנה ..
אוזן יש את זה אני מבטיח .
REAL POWER CANT BE GIVEN IT MUST BE TAKEN
נכון לעכשיו שום דבר לא סגור לגבי קרוס ודרייברים. צריך לבצע עוד האזנות ומדידות, כאשר בעיקרון הרמקול מתכנון עצמי.
איתי
איתי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תודה מרטין, החריץ למטה זה פורט רגיל שבנוי כחלק מהתיבה ונקרא "סלוט פורט".
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78847
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
MartinHSabag כתב:כן, רק כמה חוקים מינוריים...קוראים להם "חוקי הפיזיקה" .....לפי מה תכננת את התיבת עץ (גודל תיבה, דוגל ומיקום החריץ)?
האם יש חוקים ?......
מרטין,
זה מה שבקשתי ממנו, שישתף אותנו במידע, לי זה לא כל כך טרוויאלי לתכנן רמקול.
(לפי הלעג בתשובה שלך, זה נראה מאד טרוויאלי).