NAS בחיבור Thunderbolt 3
אני עדיין בחיפוש ה NAS המתאים עבורי.
נתקלתי בקופסאות עם חיבורים נוספים כמו רשת 10G וחיבורי Thunderbolt 3.
אני מכיר היטב את החיבור TB3 ומשתמש בו עם המחשב שלי בחיבור SSD חיצוני והמהירות היא לא פחות ממדהימה.
השאלה שלי איך משתמשים בחיבור כזה בשרת NAS?
אני יודע שחיבור TB3 מוגבל באורך הכבל שהוא יכול לאפשר. ולשים קופסה רעשנית כמו NAS על שולחן העבודה כדי להתחבר ב TB3 זה לא נשמע לי מעשי.
מישהו עם ניסיון בשימוש עם NAS בחיבור כזה? איך פרקטית עובדים עם זה?
נתקלתי בקופסאות עם חיבורים נוספים כמו רשת 10G וחיבורי Thunderbolt 3.
אני מכיר היטב את החיבור TB3 ומשתמש בו עם המחשב שלי בחיבור SSD חיצוני והמהירות היא לא פחות ממדהימה.
השאלה שלי איך משתמשים בחיבור כזה בשרת NAS?
אני יודע שחיבור TB3 מוגבל באורך הכבל שהוא יכול לאפשר. ולשים קופסה רעשנית כמו NAS על שולחן העבודה כדי להתחבר ב TB3 זה לא נשמע לי מעשי.
מישהו עם ניסיון בשימוש עם NAS בחיבור כזה? איך פרקטית עובדים עם זה?
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
ציטוט מאתר QNAP:30/10/2020 17:59UriM כתב: חיבור TB מיועד, להבנתי, עבור הוספת אחסון חיצוני ל-NAS ולא בשביל חיבור ישיר למחשב....
Note:
1. Directly connecting a QNAP Thunderbolt 3 NAS to a computer establishes a peer-to-peer (P2P) network and enables 20GbE connectivity....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
י-א,
חיבור אתרנט 1Gb לא יספק אותך? זוהי האופציה הכי נפוצה היום. אם לא, ל- QNAP יש גם מכשירי NAS עם 2.5GbE & 10GbE
חיבור אתרנט 1Gb לא יספק אותך? זוהי האופציה הכי נפוצה היום. אם לא, ל- QNAP יש גם מכשירי NAS עם 2.5GbE & 10GbE
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46326
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5067 פעמים
ולזה Amir64 & UriM כבר נתנו תשובה, אבל לפי ההודעה הראשונה שלך, אתה מחפש NAS רק עם מחבר כזה, לכן לא ברור למה כאשר יש מחברי אתרנט מהירים דיו.