דעתכם חשובה לנו....
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11651
- נתן תודות: 1231 פעמים
- קיבל תודות: 2482 פעמים
כל תוכנית מעבר לאתר חדש (לא עדכונים) לוקחת הרבה זמן עד שהדברים מתייצבים. צריך הרבה סבלנות.
זה לא רק כאן אלא בכל מקום שאני מכיר שעשו מעבר לפלטפורמה חדשה לגמרי , זה לקח כמה חודשים עד שהאתר התייצב.
לא צריך ישר לסגור אותו. (מה זה בכלל הערה הזאת)
יש הרבה בעיות מאמין שרובן יפתרו בדרך כזו או אחרת. ראיתי את אותו שינוי במקום אחר (די דומה) שם המנגנון של הבעת תודה גם נעלם
החזירו בדרך כלשהי לבקשת הגולשים. (זה גם נוח וחוסך משאבים מהמערכת, במקום בפוסט שלם רק כדי להגיד תודה)
אני דווקא חושש ממנגנון החיפוש, לינקים פשוט שבורים שהלכו לאיבוד. זה יהיה ממש חבל.
חייבים לעשות מאמץ לאתר אותם בדרך כלשהי. יש כל כך הרבה מידע של שנים שפשוט יעלם לאן שהוא.
חוץ מזה המעבר היה נכון, הכרחי, עדכני - וגם נראה מעולה, צריך מעט סבלנות להסתגל אליו, כמו לכל דבר חדש.
זה לא רק כאן אלא בכל מקום שאני מכיר שעשו מעבר לפלטפורמה חדשה לגמרי , זה לקח כמה חודשים עד שהאתר התייצב.
לא צריך ישר לסגור אותו. (מה זה בכלל הערה הזאת)
יש הרבה בעיות מאמין שרובן יפתרו בדרך כזו או אחרת. ראיתי את אותו שינוי במקום אחר (די דומה) שם המנגנון של הבעת תודה גם נעלם
החזירו בדרך כלשהי לבקשת הגולשים. (זה גם נוח וחוסך משאבים מהמערכת, במקום בפוסט שלם רק כדי להגיד תודה)
אני דווקא חושש ממנגנון החיפוש, לינקים פשוט שבורים שהלכו לאיבוד. זה יהיה ממש חבל.
חייבים לעשות מאמץ לאתר אותם בדרך כלשהי. יש כל כך הרבה מידע של שנים שפשוט יעלם לאן שהוא.
חוץ מזה המעבר היה נכון, הכרחי, עדכני - וגם נראה מעולה, צריך מעט סבלנות להסתגל אליו, כמו לכל דבר חדש.
תתחדשו.
יש עיצובים יפים יותר לבחור..
האתר היום זז מהר - בגלל cloudflaire?
אגב, הלחצנים בצד שמאל בהודעה שלי (עריכה, סימן קראיה וציטוט) לא תמיד עובדים אצלי בספארי. כאילו המיקום של העכבר לא מדויק עליהם, העכבר צריך להיות כס"מ מתחת ואז הם הופכים לפעילים.
רציתי גם להציע להתקין תוסף שנקרא Set forum width שמאפשר לכול משתמש להתאים את רוחב הפורום בשבילו.
יש עיצובים יפים יותר לבחור..
האתר היום זז מהר - בגלל cloudflaire?
אגב, הלחצנים בצד שמאל בהודעה שלי (עריכה, סימן קראיה וציטוט) לא תמיד עובדים אצלי בספארי. כאילו המיקום של העכבר לא מדויק עליהם, העכבר צריך להיות כס"מ מתחת ואז הם הופכים לפעילים.
רציתי גם להציע להתקין תוסף שנקרא Set forum width שמאפשר לכול משתמש להתאים את רוחב הפורום בשבילו.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
נקודה מאוד מאוד חשובה ^30/10/2020 7:13Kondo10 כתב: אני דווקא חושש ממנגנון החיפוש, לינקים פשוט שבורים שהלכו לאיבוד. זה יהיה ממש חבל.
חייבים לעשות מאמץ לאתר אותם בדרך כלשהי. יש כל כך הרבה מידע של שנים שפשוט יעלם לאן שהוא....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78932
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
אם יש לכם דוגמא ספציפית זה יכול לעזור... עם הכללות ״משהו לא תקין״ אין לנו הרבה מה לעשות.
אגב, הכל אמור להיות גם מאונדקס בגוגל.
את מערכת החיפוש הקודמת אני כתבתי
אגב, הכל אמור להיות גם מאונדקס בגוגל.
את מערכת החיפוש הקודמת אני כתבתי
- oferlaor
- מנהל

- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9066
- נתן תודות: 1585 פעמים
- קיבל תודות: 1354 פעמים
האם אפשר לסדר את זה שהתמונות שמועלות לאתר, יותאמו אוטומטית לגודל ולמשקל הנדרש ?
איך מכבים את האייקון של הנגישות ?
** עריכה - מצאתי איפה מכבים.
** עריכה - מצאתי איפה מכבים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9465
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1149 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
קודם כל תודה על ההשקעה - זה לא מובן מאליו, בטח כשזה נעשה בהתנדבות.
יקח קצת זמן להתרגל כמו לכל שינוי גדול.
את הפידבקים הספציפים כדאי לכתוב בשירשור הייעודי.
יקח קצת זמן להתרגל כמו לכל שינוי גדול.
את הפידבקים הספציפים כדאי לכתוב בשירשור הייעודי.
- oferlaor
- מנהל

היו לנו המון תגיות, לא כולן הותאמו לאתר החדש. תיקנתי את הפוסט על ידי עריכה ושמירה.30/10/2020 15:18י-א כתב: קישור לאימג לא תקין - https://htmag.co.il/forum/?q=dmlld3RvcG ... M0ODg2NA==...
אין מה לעשות, יש מחיר לקדמה.
- oferlaor
- מנהל

יש מגבלות לגודל, עדיין צריך להקטין את התמונות לצערי.30/10/2020 17:54avihuli כתב: האם אפשר לסדר את זה שהתמונות שמועלות לאתר, יותאמו אוטומטית לגודל ולמשקל הנדרש ?
** עריכה - מצאתי איפה מכבים....
לגבי הנגישות, זה החוק בישראל - זה לא אופציה לעלות גרסא חדשה של אתר בלי תאימות לדרישות הנגישות.
תתחדשו על האתר. מודה שהעיצוב פחות לטעמי, אבל אין ספק שהוא מודרני ואני בטוח שאחרי תקופת התרגלות רוב המשתמשים יאהבו. מה שכן, הייתי מציע להקטין את הכתבות הראשיות, הן מסתירות את זה שיש עוד למטה (לפחות במסך שלי כשהדפדפן כחלון)
מבחינה פונקציונלית, היתה תיבה קטנה במסך הראשי של האתר הישן שהראתה שירשורים חדשים בפורומים שאני עוקב אחריהם, זה היה מאוד נוח להכנס לעמוד הראשי, לגלול שניה למטה ולהחליט אם להכנס לפורום או לצאת מהאתר. כרגע אני לא מוצא פונקציה זהה - יש לזה אלטרנטיבה ? כרגע אני בעצם חייב להכנס לעמוד הפורומים ולבדוק ידנית אם יש משהו חדש.
מבחינה פונקציונלית, היתה תיבה קטנה במסך הראשי של האתר הישן שהראתה שירשורים חדשים בפורומים שאני עוקב אחריהם, זה היה מאוד נוח להכנס לעמוד הראשי, לגלול שניה למטה ולהחליט אם להכנס לפורום או לצאת מהאתר. כרגע אני לא מוצא פונקציה זהה - יש לזה אלטרנטיבה ? כרגע אני בעצם חייב להכנס לעמוד הפורומים ולבדוק ידנית אם יש משהו חדש.
יש מקרים שבהם לא מרוצים אז מתלוננים.30/10/2020 20:48עמינדב כתב: עפר והצוות, אל תתבאסו מכל התלונות. אנשים מתלוננים, הם אף פעם לא מרוצים. כמו שאמרתי לך בפרטי - אנחנו יודעים כמה קשה אתם כולכם עובדים בשביל האתר ובשבילנו, חזקו ואמצו....
אני לא הייתי חבר כנסת
- oferlaor
- מנהל

כמוכם, גם אני הייתי רגיל ללא מעט פיצ׳רים באתר הישן. היו לו מיליון פינות למד קטנות אבל קדמה לא מגיעה בחינם. על כל פיצ׳ר גדול היה צריך לוותר על כמה קטנים. אם היינו מנסים לשמר את כל הפיצ׳רים לעולם לא היינו עולים לאוויר ולצערי המספרים מראים שמרבית הקוראים כבר לא מוכנים להכנס לאתר עם עיצוב מיושן וללא גרסא ניידת. הגרעין הקשה שאוהב את האתר ואת חבריו רגיל מאוד לממשק ובתור זה שכתב את הפיצ׳רים שחסרים לכם, תאמינו לי שגם לי הם חסרים אבל, כאמור, אין ממש ברירה אלא לוותר לטובת מערכת מתקדמת, חכמה וחדשה.
מכיוון שחוץ ממני לא היה אדם שהיה יכול או מוכן לתמוך במערכת הישנה, האלטרנטיבה היתה לתת לאתר לגווע לאיטו וזה חשבנו שיהיה טעות גדולה ובכי לדורות.
מכיוון שחוץ ממני לא היה אדם שהיה יכול או מוכן לתמוך במערכת הישנה, האלטרנטיבה היתה לתת לאתר לגווע לאיטו וזה חשבנו שיהיה טעות גדולה ובכי לדורות.
- oferlaor
- מנהל

כמוכם, גם אני הייתי רגיל ללא מעט פיצ׳רים באתר הישן. היו לו מיליון פינות למד קטנות אבל קדמה לא מגיעה בחינם. על כל פיצ׳ר גדול היה צריך לוותר על כמה קטנים. אם היינו מנסים לשמר את כל הפיצ׳רים לעולם לא היינו עולים לאוויר ולצערי המספרים מראים שמרבית הקוראים כבר לא מוכנים להכנס לאתר עם עיצוב מיושן וללא גרסא ניידת. הגרעין הקשה שאוהב את האתר ואת חבריו רגיל מאוד לממשק ובתור זה שכתב את הפיצ׳רים שחסרים לכם, תאמינו לי שגם לי הם חסרים אבל, כאמור, אין ממש ברירה אלא לוותר לטובת מערכת מתקדמת, חכמה וחדשה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4808
- נתן תודות: 347 פעמים
- קיבל תודות: 771 פעמים
מסכים לגמרי שהעדכון היה נחוץ.
- FIRE_WIRE
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3877
- נתן תודות: 420 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
בכל 15 השנים שאני פה, זה אכן "השינוי" הכי גדול בפורום שנעשה .
סה"כ השינוי בהחלט לטובה וצריך מעט זמן להתרגל .
תודה לעוסקים במלאכה הלא פשוטה של תחזוק האתר
סה"כ השינוי בהחלט לטובה וצריך מעט זמן להתרגל .
תודה לעוסקים במלאכה הלא פשוטה של תחזוק האתר

And the meek shall inherit the earth
...
...
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10919
- נתן תודות: 216 פעמים
- קיבל תודות: 1943 פעמים
בנוסף, אם אפשר לתקן את האייקון המוצג על הטאב בדפדפן.31/10/2020 12:55yakirzana כתב: 1. להוסיף בtitle של העמוד בhtml את שם השרשור, עוזר בשימוש בכרטיסיות מרובות....
הוא חיוור מאוד, וכשיש כרטיסיות מרובות, בקושי רואים אותו.