מערכות MINI PC מבוססי RYZEN של ASUS בפלונטר

ריכוז כל המבצעים, הדילים הכי חמים שחברי האתר מצאו מרחבי הרשת כמו Gearbest, Aliexpress, ebay, GeekBuying, TomTop, KSP ועוד
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מחלק מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לגופים והאתרים המוצגים כאן ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, אמינות האתרים,
המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #1 

פלונטר מביאים מחשבי מיני PC מבוססי RYZEN במחירים מעניינים. נאמר לי שבשבוע הבא יהיה RYZEN 7 באותו הפורמט

https://www.plonter.co.il/stores_word/m ... ?word=PN50

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #2 

כן, ה-4800U על הכוונת שלי: CPU עוצמתי וליבה גרפית משודרגת יחסית ל-NUC, במחיר נמוך יותר.
הדבר היחיד שמונע ממני קנייה זה דיווח על [url=]בעיית תאימות של זכרונות 3200 (החל מ-2:59)

אגב זה לא רק בפלונטר. חלק מהדגמים נמצאים גם ב-RSM וב-KSP. המחירים זהים עד כמה שבדקתי.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46385
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #3 

אני עובד כבר חודשיים לערך עם Minisforum DMAF5. תקציבי, שקט, קטן ואני עושה איתו כל מה שאני צריך.

Gico
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 900
נתן תודות: 108 פעמים
קיבל תודות: 46 פעמים

שליחה #4 

אני רוצה לאפשר לילד קצת גיימינג במיני-PC, וה-4800U מציע את הליבה הגרפית הכי טובה ב-Form Factor הזה.

Fish72 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #5 

@ziv_r
·ראיתי סקירה של ה DMAF5 ומספר התייחסויות :

הבנתי שהגרסה הסופית שתמכר באוקטובר תגיע עם ממשק NVME בעוד הגרסאות שנמכרות כרגע הן עם ממשק SATA M.2.

בנוסף המעבד הוא לא מהסדרה האחרונה של AMD והביצועים הגרפיים שלו פחות טובים ממערכת במחיר דומה בארץ (כולל מיסים) כגון 4500U.

למי שחשוב לו - המערכות של ASUS מאפשרות חיבור של עד 4 מסכים (נבדק) ע"י שימוש ב-2 מתאמי USB TYPE C TO HDMI.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46385
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #6 

1. נכון, הממשק יהיה NVMe בגרסה הסופית. יש לי עוד תחנה בבית עם Beelink G-TR, מפרט דומה ועם NVMe.
2. תמיד נמצא מחשב עם מעבד טוב יותר, אבל זה לא פוסל את כל אלו שלפניו. אני כיום משתמש ב- 2 המחשבים מול מסך 4K בהצלחה.
3. אלו שצריכים להניע 4 מסכים בבית אחת, כנראה לא יקנו מחשב כזה ומי שכן, כנראה לא ישתמש במתאמים, במיוחד מכיוון שמיציאות USB-C מוציאים fps שלא מגיע למינימום 60Hz בתלות הרזולוציה.

שלח תגובה

חזור אל “HT Deals”